בעיה חמורה!!!!!

vegi force 1980

New member
בעיה חמורה!!!!!

יש לי שכן בבניין ממול הוא ניפטר לפניי שבוע כל המשפחה שלו היו בבייתו בשיבעה ועכשיו הם לא באים יותר לשכן הזה היו 4 כלבים שלושה נעלמו ואחת ממש זקנה נשארה הבית נעול והיא במרפסת(קומת קרקע עם יציאה לרחוב) היא כל היום רק נובחת ונראית ממש מסכנה אני לא יכול לגשת כי משום מה היא תמיד מנסה לנשוך אותי נראה לי שהם פשוט עזבו אותה שם ונעלו את הבית ולא יחזרו יותר חשבתי לצלצל למשטרה אבל הם בוח יפנו אותי לעירייה חשבתי לצלצל לצעב"ח חיפה אבל הם גם יפנו אותי למשטרה כי הם לא מקבלים חיות.. לעירייה אני יכול לצלצל אבל ימיתו אותה בטוח אני לא יודע מה לעשות מישהו יכול אולי לעזור לי????

shanty.G

New member
נסה להתקשר למקומות הבאים

תנו לחיות לחיות חיפה :8222874-04 למשטרה - לשוטר שאול מימון:053-848131 או לפנות לקרן - הפקידה שלו בפקס 6913934-03 מערך ההגנה על בעלי החיים במשרד לאיכות הסביבה: 02-6540567 איך שלא יהיה, להשאיר אותה כלואה בדירה ללא מזון מים וטיפול הולם- הוא הפתרון האכזרי ביותר.

vegi force 1980

New member
תודה שנטי אבל

היא לא כלואה היא יכולה לצאת לרחוב חופשי זאת מרפסת קומת קרקע אבל היא בוכה כל הזמן ורע לי לראות אותה ככה ולא בדקתי אם יש לה מים ואוכל או לא

Talia E

New member
../images/Emo35.gif

אין לך נגישות מספקת כדי לשים לידה קערת אוכל וקערת מים, או לפחות מים? אם תשים לה אוכל באופן עקבי במשך כמה ימים, יש סיכוי סביר שהיא תסכים שתתקרב אליה.

vegi force 1980

New member
תנו לחיות לחיות חיפה=../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

צילצלתי למספר שננת לי שנטי ענתה לי שכנה שלי שמכירה את מי שנפטר ואת הכלבה והכל היא רק אמרה לי שיש להם 100 כלבים וחוב של אזה 150,000 שקל והם לא יכולים לקבל שום דבר ושחבל על הכלבה.....ושאני אצלצל לצעב"ח חיפה.... כאילו שהם לא יאמרו לי את אותו הדבר..... נו באמת.................... עלק תנו לחיות לחיות...... שיעשו בדק בית.... אני יודע שאני כבר לא תורם להם הם עיצבנו אותי..... לא יכולים לקחת כלבה קטנטונת וזקנה?

ועצה, לא בקשת ממיכל?

חבל לדבר עליהם ככה, היית פעם במכלאות? באמת צפוף שם. נסה להתקשר שוב ולבקש עצה במקום זה.

vegi force 1980

New member
עוד משהו קטן

המספר סלקום של רפ"ק שאול מימון שנתת לי... ענה לי שם בחור מנומנם וכששאלתי אם זה רפ"ק שאול מימון אז אמרו לי שזאת טעות... אני נורא מפחד שאחד השכנים המטורפים שיש לי כאן פשוט יחטוף קריזה על הכלבה שבוכה כל היום וכל הלילה ויהרוג אותה....

shanty.G

New member
Eייל

המספר נרשם פה בעבר בפורום ע"י אחד הגולשים, מצטערת אם הטעיתי אותך. בכל מקרה, הוספתי גם פקס. צב"ח חיפה, הודעות בפורומים, עירייה, משטרה. האפשרויות לא מזהירות בלשון המעטה, אבל להשאירה כך לא נראה הגיוני
. אותה משפחה לא מגיעה יותר לדירה בכלל? אין אפשרות ליצור איתם קשר?

vegi force 1980

New member
שנטי

אני לא מכיר את המשפחה וגם לא הכרתי את מי שנפטר אני רק תמיד הכרתי את הכלבה שלו כי היא תמיד הייתה מנסה (והצליחה פעם אחת) לנשוך אותי כל הלילה אני שומע אותה רבה עם חתולים וכלבים אחרים כשצילצלתי לתנו לחיות לחיות ענתה לי מיכל שאני מכיר אותה אישית והיא שכנה שלי בצד השני של הרחוב היא רק אמרה לי על כמה שקשה להם והם לא יכולים לקחת אותה ושאני אפנה למשטרה או לצעב"ח צעב"ח גם מלאים אמרתי לה הם לא יקחו כלבה זקנה שאף אחד לא ירצה המשטרה אמרו לי לפנות לעירייה שיקחו אותה ואני לא רוצה כי הם יהרגו אותה בכל אופן אין לי מושג מה לעשות וניסיתי להביא לה אוכל אבל היא לא נתנה לי להתקרב וכשהנחתי את זה רחוק אז רק חתוליי השכונה אכלו את זה... לא יודע מה לעשות ממש לא יודע

kasa

New member
מה עם אס.או.אס ?!?

הטל´ שלהם: 7441010-03 או 7441111-03. לפעמים הם עוזרים בחילוץ בעלי חיים במצוקה. שווה לנסות !!! צור איתם קשר דחוף.

kasa

New member
מה עם אס.או.אס ?!?

הטל´ שלהם: 7441010-03 או 7441111-03. לפעמים הם עוזרים בחילוץ בעלי חיים במצוקה. שווה לנסות !!! צור איתם קשר דחוף.

למעלה