בעיה חמורה

בעיה חמורה

יש לי בעיה חמורה יש לי מקרה שנדון בבית המשפט כבר קרוב ל12 שנה. במשפטי הבאתי הוכחות וראיות חד משמעיות וקונקרטיות לדבריי שחור על גביי לבן ובכל זאת לא זכיתי למרות ההוכחות. הגשתי בקשה לערעור לבית המשפט העליון ושם דחו את הערעור שלי. יש כאן מקרה של חוסר צדק משווע ולא אתבייש לומר כי יתכן פה אף שוחד. אני מיואש ואיבדתי את אמוני במערכת המשפט וגם איבדתי רכוש רב שעבדתי בעבורו שנים רבות ונתתי את חיי בשביל להקימו. מה אתה מייעץ לי לעשות?? (אינני רוצה לקחת את החוק בידיים) מצפה לתשובה

ברצוני להוסיף

שההוכחות אשר דיברתי עליהן נאספו במהלך שנה וחצי ומתועדות במצלמת וידאו כל חודש בחודשו ובהקלטות , בנוסף מעורבת כאן גם חברת חקירות וישנו תמליל של 2 אנשים אשר מודים בעבירה על ההסכם. זהו עניין מאוד רציני ואודה לך מאוד אם תתפנה לענות לי בהקדם האפשרי.

יא

New member
הוכחת טענות

שלום רב, מטבע הדברים, אין באפשרותי, במסגרת הפורום ולאור הפרטים הכלליים המפורטים בפנייתך, להשיבך לגוף הענין. עם זאת, נראה כי נכון תעשה אם תפנה לעורך הדין שייצג אותך בהליכים עד כה ותשאל אותו האם ומה ניתן לעשות במצב הקיים. במידת ותבחר לעשות כן, באפשרותך לפנות לעו"ד נוסף, לשם קבלת חו"ד שניה. חג שמח, יהודה אוסטקומציק, עו"ד

המערכת המשפטית בישראל

לידיעתך המערכת המשפטית בישראל הינה מהיעילות והאמינות בעולם. הבעיה הינה עם כל העם. מדובר באנשים שלא למדו ולא לימדו אותם את עקרונות שיטת המשפט בישראל ולכן אינם מבינים את המתרחש בין כותלי ביהמ"ש ובין דיון לדיון. שופט, תפקידו לשפוט משפט עפ"י החומר שבפניו ולפסוק לא לפי הצדק ולא לפי האמת אלא לפי החוק. אם כי שופט שרואה שהצדק זועק מראיות, לא ישתוק. החוק הישראלי שרק עורכי דין בקיאים בו בפערים מהותיים בין האחד לשני, מחייב אנשים כמוך לקבל את גזר דינו. לא יתכן שאחרי 12 שנים של התדיינות, תיזכר לבקש עזרה. מאוחר מידי בשיטת המשפט שלנו. עליך גם לנתח ולהבין מדוע הצד השני זכה. בכל מקרה, זעקתך מהדהדת, אולי בצדק ואולי יש בה אמת אבל החוק וביהמ,ש לא קיבלו את עמדתך בכל הערכאות. להבא יהיה כדאי לנסות פשרה.

למעלה