בעיה חמורה!!!!!!!!

STIVENZ 426

New member
בעיה חמורה!!!!!!!!

יש לי חבר, כלומר מכר, כלומר- מישהו ש... בקיצור- הבחור לועג ומטיל בי פקפוק על הספקיי המיניים, בעוד אותו בחור, שגילו נושק ל 42 מחליף חנופות ונוזלי גוף עם ...
קטינה
האם עלי לדווח לרשויות? לממונים עלי? לד"ר קלאוס שיינברג הפסיכיאטר שלו? מה עלי ל ע ש ו ת??~??!??! סטיב. מודאג מאד.

אנבלrh

New member
תדווח!!!!

כך יאשפזו אותו וזה יפנה מקומו ויותיר לך את הקטינה. געגעת?

STIVENZ 426

New member
געגעתי המווווווווון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

M.Z

New member
מזלך שאני פה, תן לי לעזור לך

אפשר לרגע להתווכח שלא במסגרת הפוליטקלי קורקט? ככה אני יכול לא לברור מילים? תודה! יש אמרה שאין לחלוק עליה שגורסת : "עם הצלחות לא מתווכחים", אם החבר החטיאר שלך, מזיין כוסיה שאינה נושקת לגיל שמותר להתחיל, או במילים אחרות , הזקן נותן בראש ללוליטה חמה ומפנקת, ואתה צעיר בגופך ובנשמתך אך דל במיטתך, הסק את המסקנות הנדרשות: או שאתה מכוער, או שאתה חסר טקט עם בנות, או שהחבר שלך זיין אחושילינג עם לשון חלקלקה שמצליח להשכיב בקצב. פניה לרשויות תהווה הבעת קנאה בוטה מצידך, אמנם החוק יכול להכנס בראב-רבו, אבל עדיין זה לא יביא לך יותר "פאקאצות" למיטה, ורק יגרום לו סבל וכאב לב (בהמשך גם כאב ביצים) , מכיוון שאיננו נקמנים חלילה, ו"בנפול אוייבך לא תצהל" , קח לך כמה שיעורים אצל אותו חבר, חקה מהלכיו והשכל. ואתה, אולי כדאי תקח לך איזו סרוגייט, שתלמד אותך את רזי המין והנשים, תן לזקנים להמשיך להיות אשמאים, ותן לצעירות עם הבעיות הנפשיות שמחפשות דמות אב מפנק בכל אדם מבוגר שהן פוגשות לפתור את הבעיות שלהן בעצמן. (ועכשיו בהשלכה לשירשור שלכם? וואלה לא יודע, תמצא איזשהו קשר אם תצליח).

../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifחזק חסר בורר שלישי כאן

מעוניין? אגב 426 שעורים מתקיימים בימים ראשון ורביעי בין השעות 1:00-3:00 במסרים אישיים בלבד נא להכין: 1.עיפרון מספר 2
במקרה שלך תבין לבד
2.מחברת 16 שורות רצוי עם חוצצים ורדרדים 3.קלמר מנוצות או עשוי מססללים 4.מחק 2 צבעים כחול + כתום
יאללה לך תעשה קניות ילד !!!

STIVENZ 426

New member
שיט. בשעות האלה אני מזיין...

בעסה הא?
ובכן יקירי.. וMZ, סנגורו של הדובון בפרט- שים לב! הינה פיסת תיעוד ששלף הסטיב ממקורות יודעי דבר. התמונה צולמה בשבת האחרונה, של אתמול, בה השתתף קולרגול במירוץ של ה
. הזוג שנצפה בתמונה צולם ע"י צלמי הפפראצי של הסטיב שתפסו את הזוג יוצא מתא המטען של הסובארו של הדב. נו, מה יש להגנה לאמר להגנתה?
ס.

M.Z

New member
צעירים דעתם קלה ונחפזת למסקנות

ידידי המלומד, במקרה או שלא במקרה, גם אני נכחתי באותו ארוע מרובה גברברים עטויים בגדי עור צמודים ומעלי רעש של אגזוזנים. ובמקרה גם עמדתי במיקום אסטרטגי שנתן לי השקפה ברורה על המקרה המתועד כאן. אכן מראות קשות נגלים לענינו, ולמזלנו ילדי ישראל הקטינים חזרו היום לבית הספר ולכן לא צופים במראה המזוויע הזה. אינני סנגורו של אף צד, להיפך, אני אינני חלק ממשפט הצדק, כי אם אותו נער צעיר ותמים מהקהל שצועק "המלך הוא עירום". ומכיוון שחשבת כי לא פעלתי לטובתך בתשובתי, הנני מפנה אותך לתשובתי כמה הודעות למטה, קרא והחכם, שעתך היפה עוד לפניך.

STIVENZ 426

New member
בשעות האלו אני מזיין.. צר לי.

טוב. לא רציתי לחשוף את כל הקלפים , אך אתם לא מותירים לי ברירה. כידוע לסטיב יש צלמים ועינו פקוחה לכל. בשבת האחרונה התרחש מירוץ של
אי שם באיזור גן העצמאות. גם הקולרגול נכח שם. ושהדובון יבוא לבד? חלילה. הדובון הביא איתו את ה"לוליטה חמה ומפנקת" (כפי שהיטיב להגדיר זאת MZ) שלו. יקירת ליבו. הבה ניתן לציבור לשפוט.
סטיב שידע שהכל לא התחיל אז בלטרון עם הססלים הוורודים. ויש לו עוד קלפים בחפיסה.

STIVENZ 426

New member
ה MZ מפספס..

לסטיב איון כל בעיה במיטה. היא מתכווננת יופי. מצעים חדשים מדי פעם, ותחלופה בריאה של "לוליטה חמה ומפנקת" (כפי שהיטבת להגדיר זאת) לרוב. לסטיב אין תלונות, חלילה, על חיי הבושת שלו. הוא פשוט קצר במזומנים, ותוהה, האם יבוא יום בו קולרגול יתחתן, יהיו לו ילדים, והסטיב יעשה להם בייביסיטר תמורת סכומי עתק.? אך אותו אשמאי זקן, אינו חלילה נותן בראש לקטינות, שכן שים לב - הבחור גולש בפורום כמעט 24 שעות ביממה. נכון שכל שעה וחצי בממוצע הוא מחליף כינוי, אבל עדיין.. הבעיה בעינה עומדת. ס.

M.Z

New member
כמובן שבבוא העת ובנותיו של האשמאי

יגיעו לגיל שאפשר להתחיל (שבייבי-סיטר ישמור עליהן) אז תבוא שעתך היפה. אז יראה אותו תרח זקן את נחת זרועך. ואז יחכך אצבעו בקרחתו ויאמר לעצמו "למען השם, זוגתי שתחיה ואנוכי יוצאים לברידג' עם זקני העיר, וביתי בת ה- 15.5 דורשת שאביא לה שמרטף, ועוד לוחצת שיהיה זה האשמאי הזקן הזה סטיב, רק השם מזכיר לי סרטי פורנו זולים של שנות ה-70, מה בשם השם הם עושים כל הערב בזמן שאני צופה בסרט מרתק כגון "הגשרים של מחוז מדיסון"?" ואז תדע, כי באה מנוחה לייגע , ומרגוע למשגל, ונקם הסטיבנז באשמאי על כל ימות צעירותו. גם ישגל ביתו הצעירה וגם ישלם האב הזקן ממיטב שלמוניו לעלם הצעיר על מנת שיעשה זאת. לכן , ידידי, אל לך להחפז לפתרונות מהירים, שמע בעצתי - "למצבים דרסטיים דרושים פתרונות דרסטיים" והעתיד חובק בחובו הפתעות לרוב. תן לו לקיים יחסי אישות עם כל ילדה שיחפוץ, הרי הכל יחזור עליו וקקה בידיו. לא כל הפתרונות , מתחת לאף נמצאים, עם מעט מעוף והרבה סבלנות, תוכל לנקום את נקמתך המתוקה. ומילה של MZ זו מילה!!!!

M.Z

New member
אם כך הצדדים נראים לי מרוצים

והבעיה באה על מקומה בשלום. ותשקוט הארץ 40 שנה...... כל אחד קיבל את מבוקשו: הקולרגול ימשיך להנות מפירות ארץ ישראל שנתברכה בבנותיה היפות והשופעות ושטוחות הבטן, אך יידע כי באחרית הימים יקריב ביתו על מזבח הסטיבן. הסטיבן יאלץ לנשוך שפתו עד זוב דם ולהיות עד לגהירת האשמאי על קטינות ארץ ישראל ובעילתן תוך כדי שיתוף חברותיהן במעשה (מה שהוגדר עוד לפניי בשם "אורגיית לוליטות"), אך ידע כי זמנו יגיע ויום אחד ביתו יחידתו של האשמאי תמצא את מקומה במיטתו ויוכל להניח דעתו ולהשביע רעבונו המיני בפלגי גופה הענוגים. וכך כולם חיים בשלום ובשלווה החל מעצם היום הזה. דברו איתי עוד 16 שנה ספרו מה באמת קרה.......... לבעיות,טענות,מריבות,מחלוקות,טרוניות ושאר מרעין בישין - אשמח לעמוד לשירות הציבור במתן פתרונות יצירתיים לכל מצב סבוך.

STIVENZ 426

New member
MZ.. פססססססט.. יש בעיה..

תראה לי בחורה אחת (לא פלסטינאית כן?!) שתסכים להתחתן עם הדובון? ועוד ללדת לו ילדים? הייתכן? האםשרי? הכצעקתה? ס.

תגיד שמעתי שחוליית תנזים ברצועה

סימנו את הבית שלך כאחד שעשה מעשה זימה באתון בחאן יונס האפשרי?( במבטא 426 צווחני
)

M.Z

New member
זה פרט שולי , כנס ותשמע איך פותרים

יום ראשון הבא (השבוע יש לי ניתוח טחורים מסובך שההחלמה ממנו איטית להחריד- אבל זה לשרשור אחר), אני לוקח את החבר ירחמיאל, נוסעים להוד השרון, שם יש בית מרגוע בשם "עין לציון". בית חולים חביב למראה, המשכן נערות מתבגרות בגילאים 35-89 , שלמרבה הצער והמזל הביש גדא, לא זכו במתת האל של חוש הראיה. (או בשפת העם - עיוורות). שם בלשונו החלקלקה יצליח לשכנע בחורה תמימה כי לא רק למיטתו כדאי לה להכנס אלא גם מתחת לחופה ברצונה לקפוץ עימו. ובא לציון גואל. הבעיה שיכולה להיות עם זה היא הקידמה בנושא הרפואה וניתוחי החזרת הראיה,אבל פה נכנס הירחמיאל לתמונה ותפקידו לשכנע את המסכנה שלא לעבור את אחד הניתוחים המזוויעים האלו. והארץ תשקוט 40 שנה...

למעלה