בעיה חמורה

בעיה חמורה

שלום! יש לי ידידהבתם 15,מלאה אבל בהחלט לא שמנה. היא כל הזמן חושבת שהיא שמנה ופני שלוש שנים,היא "דילגה" אל כל ארוחה שלא היה מישהו על ידה,כלומר אכלה רק בחברה. במהל"ך שנה"ל הנוכחית, היא התעלפה פעמים והצדיקה את זה בעיפות וכדומה.כל הזמן הייתי עם עין עליה כי חשבתי שהיא לא אכלה בימים האלה. אך כרגע גיליתי שהיא אולי חזרתה להרגלים ישנים,היא הודתה בזה שלא אכלה בימים האלה. היא בכתה בטלפון על זה שאחד מהוריה ל מסכים לממן לה תזונאתי בטענה שזה בזבוז כסף,למרות שלמשפחה שלה לא חסר. היא הבטיחה לי שמחר היא תדבר עם אמא שלה על העניים,כרגע רק על העניין של התזונאית... אני לא יודע מה לעשות.יש בה את הרצון לאכול נכון אבלהיא מרגישה שמנה. אני מנסה לעזור לה אבל לא איש מומחה. אני רק ילד בן 15!!!!!!! אני חייב עזרה! מה לעשות?אני רוצה לעזור!

לידיד המודאג

מובנת מאד הדאגה שלך. אבל אתה מוכרח להבין שאתה לא יכול לקחת אחריות על משהוא אחר גם אם הוא מאד חביב עליך. ע"פ הסיפור שלך כנראה שהידידה הזו סגלה לעצמה הרגלי אכילה חמורים ולא נכונים. עליה לקבל עזרה וההורים שלה הם אלה שמופקדים על בריאותה. תקוותי שהיא אכן תפנה אליהם לקבלת עזרה. העזרה שלך יכולה להתבטא בכך שתסביר לה שכדאי ושתפנה לקבלת עזרה מההורים ואם לא אז ניתן במסגרת ביה"ס לפנות ליועצת או לאחות ביה"ס ולה יש את האמצעים לעזור לידידתך.

היא טוענת

שהשנה ז ההיה רק הפעמים האלה אבל.... אמרתי ה שאני אפנה להורים שלה אם היא לא. וגם המלצתי לה מאוד! להתייעץ בפסיכולוג... האם יש עוד משהו או לא ממש?

הלהק

New member
החברה

א. תודה לך שאתה חבר כל כך טוב הלוואי שהיו עוד כאלה ב. אני לא רק מבקשת, אני מתחננת שתפנה כמה שיותר מהר למורה המחנכת ולאחות וליועצת בית הספר ותספר להם.החברה שלך סובלת מאוד וכמה שיותר מהר היא תטופל יהיה לה טוב יותר דרך צלחה. ובשורות טובות הילה

למעלה