בעיה חמורה!!!

בעיה חמורה!!!

שמעתי על חתול שנמצא עקור-עיניים. לא, לא בלי עיניים, אלא ממש עקור-עיניים - על-ידי בני-אדם. נאמר לי שממש ניתן היה לראות, בלי ספק, את סימני העקירה. זה נראה היה כאילו עקרו לו את העיניים באמצעות מזלג. מראה מזעזע - פשוט רואים את סימני המזלג. הוא נלקח הביתה... טופל... אצל הוטרינר הוחלט להרדימו, כי הוטרינר קבע שאין ברירה. הפצע היה טרי (עקירת העיניים) ו"לא היתה ברירה". ואנחנו? מה אנחנו יכולים לעשות? ליצור "משמרות בטיחות" ולסייר קצת ברחובות, מדי פעם, לצורך הגנה על בע"ח? אולי פעולות הסברה? להצטרף לאנונימוס? לאגודה אחרת? להקים משהו? לא אכפת לי שפעולה לא תהיה יעילה, לכאורה, אבל שתהיה! גם אם ינצל בע"ח אחד מהתעללות נאצית, זה יספיק. כל המציל נפש אחת - כאילו הציל עולם ומלואו! מה עושים? מה עושים?? מה עושים???

ellii

New member
אולי כמשקל נגד למתעללים למיניהם

עלינו לשלוח הגנה אנרגטית לבעלי חיים חפים מפשע...אני משוכנע שתוכל להדריך אותנו בטכניקה או 2 שנוכל להשתמש בהם לצורך הענין.

deep ocean

New member
זה נשמע כל כך מזעזע

זה ממש קרע לי את הלב עכשיו מה שכתבת אני אישית רוצה להצטרף לאנונימוס ברגע שאני עוברת לתל אביב וכן לעזור/לתרום לאגודת "לב לחי" שפועלים למען חתולים וכלבים, ויש לי שני דפים עליהם, וניתן לעזור להם במלא אופנים, אני אסרוק מחר את מה שיש לי ואשים בפורום, או אשלח לך בפקס. יש מקום שאפשר לשלוח לך שם פקס? לב לחי היא העמותה היחידה שתקנונה אוסר המתה של כלבים וחתולים... אני מאד רוצה לעזור לחתולים אשמח לחשוב איתך ביחד מה נוכל לעשות.

chanda

New member
oy what a scarry story ../images/Emo5.gif

While I read it I immidiately called my cat Cosmo to come and read with me. I read it to him and the two of us where totaly mezuazaim. Cosmo and me are doing what we can for the neighbourhood cats. I have now 3 little kitten who camp in my balcony (I live in karka) and wish I could do more . I found Cosmo 3 years ago in a rubish bin in Jerusalem, he was only 3 month old, and there is no way he got himself in there, so someone had actualy trown this little cute helpless cat in a rubbish-bin. can you imagine that. I had to climb in there (you know these huge green bins they have in Jerusalem) to get him out and it was worth it... To do such as cruel thing as stab a cat in the eye seems definately too much to even imagine. Where has mankind gotten to, if we are capable to do this? If anyone has any ideas about what to do to I am in. caro

ellii

New member
הפעם היחידה שממש התלהמתי

באחד הפורומים היתה כשמישהי שם כתבה שאנו צריכים להכיר תודה להיטלר כי אנשים רעים קדמו את הטכנולוגיה יותר מאנשים טובים ובהודעה משנית נאמר כי "יש לבוז לטובים ולשבח את הרעים".....אבל עובדה שאנשים שלכאורה הם רגילים כמונו כתבו כך ואחרים אף לא לקחו זאת לליבם כמוני...למען האמת בכל אחד ואחת מאתנו יש היטלר קטן שלא חושב הרבה כשהוא הורג מקק למשל. לא לי יש להסביר את ההבדל בין הריגת יצור שמפריע לך לבין התעללות לשם התעללות...אך אולי כדאי שנכיר בעובדות שזה העולם ויש לא מעט מתעללים בפוטנציה,וחלקם אף מביאים את תאוותם זו לידי מעשה...השאלה היחידה שנותרת אם כן היא מה אנו יכולים לעשות,וכמה כל אחד מאתנו מוצא לנכון להתערב ולהפסיק זאת מצידו...

ellii

New member
אגב...רק להבהיר כי יש חתולים

עוורים שחיים די יפה בבתים פרטיים..הכל פונקציה של כמה מוכן מישהו להשקיע בחתול ספציפי...אם זה היה אדם לא היו ממיתים אותו בזריקה כי "אין ברירה"....תשאלו אם אני הייתי מגדל אותו...לא נראה לי כבר יש לי חתול אולי כן....לא יודע...אני רק יודע שבן אדם עיוור לא היו מממיתים אלא מטפלים בו....מה כל זה אומר...שום דבר...או אולי הכל.

קרן אור8

New member
בן יקר

חזרתי עכשיו מהצפון (בלי החתול...) וקראתי את ההודעה הזו, לצערי אין לי תשובה איך למנוע זאת , עיקר הפעילות שלי בנושא היא בחווה שם אנחנו משקמים את בעלי החיים - לאחר מעשה ... איני יודעת איך אפשר למנוע זאת , כי החיה נמצאת אצל האדם המתעלל ואין אפשרות כמעט לדעת על כך , רק אולי לעבור ממקום למקום ולבדוק , . זה כמו שהורים מתעללים בילדים שלהם ואף אחד לא יודע רק כשהילד מגיע פגוע לבית החולים ... בקשר לחתול - הוא מת ! לקחתי אותו איתי לצפון והכלבה של אחותי ישר אימצה אותו , ליקקה אותו וניקתה אותו ונתנה לו לינוק , אך פיטמותיה היו גדולות לו , והמשכתי להאכיל אותו חלב עם הטפטפת , והוא כבר ממש התרגל לזה והתחזק . בערב יצאנו לבלות והשארנו אותו עם הכלבה בבית , והגורים היו בחוץ . אך השכנה שלא ידעה מכלום ושיש לה מפתח הכניסה את הגורים הביתה , וזהו . חזרתי ואין חתול , רק דם על הריצפה . רציתי לעשות טוב ובעצם הבאתי אותו אל מותו ... ממש נורא ! ועצוב כ"כ ... הרגשתי ממש רע והשכנה כ"כ התנצלה , אמרתי לה שזה בסדר , היא לא יכלה לדעת ... רציתי גם להגיד לך עכשיו הרבה תודה על " החזרת הכוחות " רק עכשיו קראתי ואף הדפסתי , גם את המדיטציה . תודה רבה . כמו כן ממש במקרה , או שלא , נפלו לידי הספרים של קרלוס קסטנדה , פשוט מדהים , ונפלא , קוראת ומתרגשת , מקשרת חוטים , ופשוט לומדת ונהנית . תודה שהכרתם לי את זה . ומסיימת בנימה אופטימית לשבוע נהדר . באהבה קרן אור

קרן אור8

New member
מיכלי- בוקר טוב ../images/Emo23.gif

תודה מקסימה , מחכה לראותך במפגש , מבינה שזה ביום שישי רק לא ידוע עדיין איפה , נכון? חוץ מזה אני קוראת כמעט את כל ההודעות , רק לא מגיבה , כי המחשב שלי בבית ישן ועיף , ובקטע של התגובות הוא תמיד נתקע ... בכל אופן את פשוט מדהימה וממש משמחת אותי בדברים שאת כותבת . שיהיה לך יום מקסים . אוהבת מאוד קרן אור שלך

למעלה