בעיה טיפה מוזרה

thewierdo

New member
בעיה טיפה מוזרה

יש לי כלבה מזן מעורב שאימצנו לאחר שנלכדה ברחוב. היא בת כשנה וחצי לשנתיים ומעוקרת. לאחרונה שמתי לב לבעיה מביכה טיפה. היא משתינה מתוך שינה, ממש כמו ילד קטן.... נדרש להגיד שהכלבה חונכה לחוקי הבית ויודעת להתאפק, שעות הטיולים שלה הם קבועות, בהפרשי 3-4 שעות אחד מהשני מלבד בבוקר בין 8-14 שההפרש הוא 6 שעות. הבעיה חזרה כבר כמה פעמים ורציתי לדעת אם זה קרה לעוד מישהו, מה הטיפול, האם הבעיה היא חרדותית או פיזיולוגית(לכלבה אופי פחדני, היא לא מסתדרת עם שינויים ורועדת למשמע קולות נפץ או בומים למיניהןם) בקיצור. מישהו יכול לעזור?

כן,לפנות לוטרינר

ייתכן ומדובר בדלקת בדרכי השתן או בבעיה אחרת.וטרינר יוכל לעזור.

ישנה תופעה נפוצה אחרי עיקור

של בריחת שתן. אם זו הבעייה אז אפשר לפתור אותה בקלות יחסית בעזרת טיפול תרופתי. פנו לוטרינר שלכם לבדיקה ואיבחון.

תופעה מוכרת

כפי שנכתב פה כבר זה נפוץ אחרי עיקור. מה עושים - לי היתה כלבה כזו - והסתדרנו בלי תרופות על ידי זה שהוצאנו לעיתים תכופות את הכלבה. יש לאתר מתי זה קורה - אצל הכלבה שלי זה היה בעיקר מאחרי הצהריים ועד הליילה. אחרי זה כבר לא, וגם בבוקר לא. אז אחה"צ - כל2-3 טיול טיול קטן בחוץ - בריא לכולם. וכשהיא עושה פיפי - לתת לה מחמאות - שתבין שהטיול הוא בשביל פיפי, גם אם היא לא ממש צריכה. עוד טיפ - שתישן על משהו שקל לכבס, להחליף ולהוציא לשמש.

thewierdo

New member
../images/Emo45.gif תודה לכולם! אני אפנה לוטרינר

רק רציתי לדעת שזה לא בעיה נפוצה וקלילה או בעיה עם טיפול ''פסיכולוגי'' פשוט.... תודה!

למעלה