בעיה טכנית עם הפורום היתה במערכת

dolphin101

New member
בעיה טכנית עם הפורום היתה במערכת

תפוז ולא אצלי במחשב.(הבעיה היתה שהודעות ששלחתי לפורום הן לא הופיעו בו,בעיה זו החלה לאחר שמנהל הפורום ירון מישר ביטל את האופציה להופיע תחת שם של אורח). לאחר חודשים רבים שלא הצלחתי להשתתף בפורום בגלל בעיה טכנית שהיתה במערכת תפוז אני שמח לחזור לפורום. כמה דברים על מנהלי הפורום כולל מנהל הפורום של "תמיכה טכנית" והנהלת הפורומים "משוב". אני סופר עד עשר ולא אומר את מה שאני חושב עליהם באמת. כתבתי מסרים אישיים למנהל הפורום ירון מישר והוא טען שהבעיה נמצאת אצלי במחשב ושאזמין טכנאי מחשבים.במסר אחר הוא הפנה אותי לפורום "תמיכה טכנית". השארתי שלוש הודעות בפורום "תמיכה טכנית" אך התעלמו מהודעותי. שלחתי מסר אישי למנהל הפורום "תמיכה טכנית" נועם, והוא גם כן התעלם מפניתי. לבסוף הפנו אותי בפורום של "תמיכה טכנית" לפורום "משוב" של מנהלי הפורומים. שלחתי מסר אישי למנהלי הפורומים אך הם השיבו לי שלא ידוע להם והם לא נתקלו בבעיה שיש לי.וכמובן לא פתרו לי את הבעיה הטכנית. לאחר שכתבתי עוד מספר מסרים למי שלא תרצו, קיבלתי היום ,סוף סוף,לאחר כחודש וחצי מהמסר האחרון,מסר קצר שאומר:"היתה בעיה זמנית והאם הבעיה נמשכת?"זה הכל. ניסיתי היום לשלוח הודעה לפורום ריקודי עם וזה הצליח. אני שואל למה פתרו את הבעיה שהיתה במערכת לאחר חודשים רבים?.למה התעלמו ממסרי?ולמה הטעו אותי בטענה שהבעיה היא אצלי במחשב?לאלוהים פתרונים. בכל אופן טוב להיות שוב פעיל בפורום.

בוא ניקח את השורה האחרונה

מהמסר שלך ואת השאר נשאיר לרצונך לספור עד עשר. אולי צריך להגיע ל-11.

למעלה