בעיה כואבת: טחורים

בעיה כואבת: טחורים

האם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על תכשיר מסויים לטיפול בבעיה המכאיבה והטורדנית הזאת? תרופות סבתא יתקבלו בברכה

שלום ביישנית ונבוכה

בכתבי הרמב"מ לרפואה נמצא כי: זרעי החרדל בתוך אמבטיה פושרת עד קרה, מסירים את הטחורים. קחי לך זרעי חרדל, ומלאי לך אמבטיה או כל כלי אשר תוכלי לשבת בתוכו על כל ישבנך למשך 40 דקות, ולא לשטוף עד הבוקר, למשך 5 שבועות. בתקווה כי מזור יביא לך בברכת אהבה ואור בת חן

נופשת

New member
טחורים.

בהנחה שהלכת לרופא, והוא בדק שזה לא משהו שדורש טיפול מקיף יותר... הממליס. לקנות בכל חנות טבע. בצורתו הנוזלית. ופשוט למרוח. מרגיע ומכווץ. אבל גשי לרופא במקביל.

שלום לך ....

שלום לך , תחורים בהיבט הולסטי הוא : חוסר ציי ציי = אנרגיה מאוזנת ולפי מה שזה נראה חוסר אנרגיה בצאקרת הבסיס יכול להיות לתחורים שני פרמטרים פרמטר אחד הוא פיזי כלומר ישיבה של פול שעות מול המחשב לדוגמא והיבט שני יותר פופולרי שהציי שלך נשאר בגוף ולא משתחרר לכן יש לי מספ המלצות : א: אם מדובר בישיבה לקום כל שעתים מהכסא ולעשות התעמלות לעשות את כל הגב האחורי כולל הישבן עד הצד האחורי של הבירכים דבר שני להתחיל לשתות מיים חמים עם לימון שכן המים מנקים את הגוף והלימון משמר את מערכת החיסונית מומלץ בחום .... וחוץ מזה שזה ממריץ את כל הגוף עוד דבר חשוב הוא בעיקר סוג של מדיטאציה כלומר לשבת הוא לשכב ולנשום דרך האף ולהוציא אוייר מאף ואיך שמוצאים אוויר זה יבוא בקול של המממ המממ ואז שוב לנשום זה גם מרגיע את הגוף וגם עוזר בפתיחת צאקרות אז מקווה שהצלחתי לעזור ואם תרצי לקרוא אל הצאקרות את מומנת לגשת לאתר שלי ושיהיה לך את היום הכי קסום שיש ותזכרי שהכלי הריפוי היחידי הינו האהבה שלך עדי קצמן

טחורים

הסיבות למחלת הטחורים שומות לאלו הגורמות לבעיות ורידים ודליות,חולשה ורידית גנטית, עמידה או ישיבה ממשוכת, והרמת משאות כבדים. ברפואה הסינית טחורים נגרמים בעיקבות חולשה של הטחול שתפקידו לשמור את כלי הדם במקומם. מומלץ לאכול פרות המכילים אנתוציאנידנים המחזקים כלי דם ונמצאים בפירות כמו אוכמניות דובדבנים ( נכון חורף עכשיו, אבל לידיעה..) חשוב למנוע עצירות ע"י אכילת מאכלים מרובים בסיבים היינו פחות אוכל מתועש, ויותר מאכלים המכילים סיבים כמו כן מומלץ לשתות לפחות 12 כוסות ביום ע"י לרכך את היציאות. ע"מ לחזר את הטחול יש להוריד מתוק מטוגן ואוכל שמן, לא לאכול קר ( אלא מטמפ´ החדר ומעלה). להרבות בירקות מבושלים בעיקר כתומים ובדגנים מלאים. מוצר של סולגר שאני מכירה איתו תוצאות הינו , בוטשר´ס ברום 520 - מחזק כלי דם , מוריד נפיחות ומרגיע את הדלקת בורידים. ניתן לקחת 30cc ויטמין E או שמן נר הלילה ולטפטף שמן אתרי- ברוש, ג´וניפר, לימון, גרניום, לוונדר, קלריסג´ - 2 טיפות מכל שמן ולמרוח באזור הטחורים. הרבה בריאות יעל

למעלה