בעיה לאחר עדכון לילה של ווינדוס 10

יוטו2

New member
בעיה לאחר עדכון לילה של ווינדוס 10

הלילה וינדוס 10 התעדכן אצלי ומאז יש בעיות .

1) במקום שיהיה למטה רק זכוכית מגדלת של החיפש הם הגדילו את זה לממש מלבן ארוך שעליו כתוב " הקלד כאן כדי לחפש "

זה תופס מלא מקום למטה .

הבעיה השניה שיותר גדולה . שאני נכנסת למחשב שלי וכו - הכול בעברית , אבל שאני מנסה לצרף קבצים כאן או באימייל או בכול מקום אחר - פתאום כול התיקיות מופיעות באנגלית .

מה עושים ?

תודה רבה

nisso167

Member
מנהל
ככה

לגבי הבעיה הראשונה אז - קליק ימני על אייקון החיפוש >> חפש >> הצג את סמל החיפוש.
לגבי הבעיה השניה, לצערי אין לי תשובה.

יוטו2

New member
תודה , הבעיה עם הפיכת התקיות לאנגלית רק בכרום משום מה .

100W

Member
שאלה בעניין תיבת החיפוש שנוספה בעדכון

בעניין אייקון החיפוש שנוסף בעדכון וינדוס: מבחינתי זה בהחלט נוח. הבעיה היא שהוא לבן בולט וממש "עוקץ" בעיניים. יש דרך לעמעם אותו בדרך כלשהי, לשנות את צבעו לכהה יותר, שלא כל כך יבלוט לעיין, או רק לבטל אותו וזהו?
תודה ושבת שלום
מצורפת תמונת החלק התחתון של צג המחשב

100W

Member
קבל בטל. אשתמש רק באייקון והבעיה נפתרה.

תודה רבה
שבת שלום

יוטו2

New member
עדכון

לגבי הבעיה של החיפוש - עדיין קיימת .
לגבי הבעיה הראשונה , משום מה זה קורה רק בדפדפן של כרום . שאני מנסה להוסיף קבצים בדפדפן אחר אני רואה את התקיות בעברית אבל בכרום משום מה אני רואה באנגלית , זה עדיין לא היה עד לפני העדכון של ווינדוס .

nisso167

Member
מנהל
גם כשאתה מסמן את " הצג את סמל החיפוש",

התיבה לא מתחלפת לך לאייקון חיפוש? האם לזה התכוונת?

יוטו2

New member
הבעיה של החיפוש הסתדרה . הבעיה בכרום ממש לא

עדיין שאני מנסה להוסיף קבצים באימייל או בפייסבוק או בכול מקום אחר עולה לי עמוד באנגלית - התפריט באנגלית והתיקיות בשמות באנגלית .

שלחו לי כאן עוד מישהו שהייתה לו את הבעיה הזו : https://www.fxp.co.il/showthread.ph...RRyw2kwn6_znsD9WQZZPEzQmLKy-f5tHmknJ-LJxLWQXc

הבעיה שאני לא רוצה למחוק את הסיסמאות והסימניות או לשנות אפילו את המיקום שלהם לכן מחקתי בלי למחוק את הקבצים האלה אבל זה לא עזר .

יוטו2

New member
עדיין יש את הבעיה הזו שהכרום משנה את התקיות לאנגלית

אני לא רוצה למחוק את הסיסמאות והסימניות כדי לפתור את זה בדרך הקלה .

למעלה