בעיה לא הכי קשה אבל...

• פותח הנושא -lila
  • פורסם בתאריך

-lila

New member
בעיה לא הכי קשה אבל...

ואולי בעצם כן, לא יודעת אני בת 14 והוא בן 15 בכל מקרה שנינו היינו מאותה שכבה, שנה הבאה עוברים לתיכון טוב אי מחבבת אותו אבל הוא לא בדיוק התייחס אלי חברה שלי אפלו אמרה לו והא לא ממש התיחס עכשיו החברה שלי אומרת שיש לי עוד סיכוי איות ושזה היה מהר מידי מצידי פשוט להגיד לו ושהוא כבר בטח שכח היא אומרת שאם אני אדע לגשת יש לי סיכוי ליצור איזשהו קשר אתו אני בכלל מפחדת לדבר איתו שתבינו אותי בערך תסמונת הילד החתיך והמקובל והזאתי בצד שמעריצה אותו בשקט שנה הבאה אנחנו באותו תיכון אז אני עוד אראה אותו מה שאני רוצה זה קצת עצה בנוגע לאיך לגשת אליו ואם זה בכלל שווה את זה, תודה

bubble

New member
lila

קרה לי משהו דומה.. תביטי אליו מבט קצר..תחייכי אליו ואולי הוא אפילו יזכה להיות איתך באותה כיתה..מה שיקל על הכרותכם. אפילו תתחילי לדבר איתו על משהו מסוים שיקרה בשכבה..או משהו בהצלחה!! bubble

-lila

New member
אה, לא

אנ יודעת בטוח שאנחנו לא באותה כיתה, את זה אני יכולה להגיד לך בטוח ובנוגע לשכבה, החיים שלנו כשכבה, שלו ושלי שונים לגמרי ,אנחנו חיינו בצורה אחרת והתקשרנו לאנשים אחרים, אין לנו חוויות משוטפות מבית הספר ולכן אין מה לדבר על חוויות משוטפות או משהו שקרה בשכבה, החיוך אולי יעזור אבל לא נראה לי שהוא יבין את הרמז, נראה לי שכבר עשיתי את זה פעם או פעמיים, ככה יצא לי בטעות חיוך כשהמבטים שלנו הצטלבו, לא יודעת זה לא נראה ממש יעיל אבל תודה בכל מקרה

-lila

New member
האמת שזה לא סוף הסיפור

התלבטתי אם להוסיף את הצד הזה או לא אבל זה נראה לי דיי חשוב, נראה כאילו הבעיה שלי דומה לבעיה של בחורה אחת שכבר כתבה פה פעם יש לי מן ידיד כזה שאני מכירה כבר הרבה זמן אבל רק השנה התחלנו לדבר והבחור אוהב אותי לפי מה שהוא אומר בכל מקרה היחס שלי אליו בכל מקרה משתנה כל הזמן, בכל מקרה אני תמיד נהנית לדבר איתו ובנוגע ליותר רציני אני ממש לא יודעת, בכל מקרה הוא נסע לקרובי משפחה לחודש עכשיו ואני דיי מתגעגעת אליו, אולי זה אומר משהו מה שכן אני לא בטוחה בעצמי ואני לא בטוחה שזה נכון ואני מפחדת שיצחקו עלי כי בבית הספר שלמדנו בו ביחד ירדו עליו, אז יורדים עלי שאני בכלל מדברת איתו שלא נדבר בכלל על משהו רציני, ואם כל הכבוד ל``לא צריך לשים לב`` וכל מיני כאלה כום מבינים החלט עד כמה זה קשה ללכת נגד הזרם אם אתה בכלל לא בטוח שזה שווה. ועדיין יש את הבחור השני שהסיכויים שלי איתו ממש אבל ממש נמוכים. ואין לי מושג מה אני רוצה ואת מי אני רוצה מה אני עושה לעזזל?

lolly pop

New member
מתוקה...........

את מזכירה לי את עצמי לפני כמה חודשים. קרה לי בדיוק אותו הדבר ואצלי היתה יותר פדיחה כי הוא היה גר אצלי בבניין. הקיצר תאזרי אומץ וגשי אליו בעצמך, אולי הוא התבאס ששלחת חברה ולא באת בעצמך. בהצלחה!

למעלה