בעיה לא מובנת-אולי מישו פה מבין

בעיה לא מובנת-אולי מישו פה מבין

כשאני תוקף מדינה, האם אוטומטית טילי ההגנה האוירית שלי תוקפים את המטוסים והמסוקים של האויב? תזכרו שהנתקף, מותקף בשיטחו, אותו הוא מכיר ועל כן יש לו יתרון. על פי דף הוראות מספר 5 , ואני מצטט :" המדינה הנתקפת כאשר אתה מתקיף מדינה, למדינה הנתקפת יש תמיד את היתרון ההגנה, הכרת השטח וכל דבר אחר העומד לרשותה על מנת להגן על עצמה, האם יתרון ההגנה משמעותו שטילי ההגנה האוירית מגינים מפני מסוקים ומטוסים? אז האם זה אומר שזה יתרון רק של הצד המותקף? כלומר טילי ההגנה האוירית של הצד התוקף לא תוקפים באופן אוטומטי את המטוסים והמסוקים של המותקף ? אני ממש לא מבין את זה. מישהו מבין?

dannyshadow

New member
מן הסתם,

אני חושב שטילי הגנה אווירית "ממוקמים" רק בשטחים שלך, זאת אומרת הם נועדו להגנה בלבד.

o r e l l

New member
tenen

תפסיק להיות פרופסור ללשון ומפגר גדול ולתקן כל אחד..מותר להשתמש במילה מישו כי זה צורת slang ואני מכיר כמה במסנג'ר שלי שמשתמשים בזה.

omri gshock

New member
די כבר

זה שאלה שמעניינת גם אותי אז אל תסיטו את הדיון למקומות אחרים ובחורצ'יק תפסיק לתקן אנשים זה סתם מעצבן ולא מועיל

orelmen

New member
ברור

טילים מעגנים עליך רק מתי שמישהו תוקף אותך ולא מתי שאתה תוקף

Knuffles

New member
מה זה פה?

כל העולם עכשיו יחפש אחד את השני? כל הזמן תחפשו טעויות אצל השני?? הרי מי שיודע לאיית ויוצא לו בטעות י' אחת פחות או שהוא התבלבל פעם אחת לא צריך לתקן על כל דבר קטן....אבל אם רואים שהוא מתקשה אז אפשר לתקן...אבל ממש הגזמתם...

gindis

New member
תשובה

טילי הגנה אווירית כשמם כן הם מגינים רק במקרה התקפה על המדינה שלך! אך במתקפה כללית הם מצטרפים למתקפה לנסות להוריד את מסוקי האויב שמנסים לתקוף את הטנקים שלך.

למעלה