בעיה: לא רואה את החברים שמחוברים אונליין

popi38

New member
בעיה: לא רואה את החברים שמחוברים אונליין

שלום מה נישמע? רציתי לשאול אותכם שאלה ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי:) אני לא מצליחה לראות בפייסבוק את החברים שמחוברים אונליין, כלומר רק במחשב אצלי. אני מתחברת גם ממחשבים אחרים ושם אני תמיד רואה חברים שמחוברים אונליין אבל אצלי פשוט בסרגל כלים ההוא אין בכל את הכפתור שרואים את החברים שאמורים להיות מחוברים. אשמח אם משהו שמע על זה ויוכל לעזור לי תודה רבה :)

meital always

New member
../images/Emo118.gif בעיות בצ'אט

שתי סיבות אפשריות: 1. מהי גרסת הדפדפן שלך? בדפדפנים ישנים לא ניתן לראות חברים און-ליין, אם לדוגמה את משתמשת באקספלורר 6 (או גרסה ישנה יוקתר) תהיי צריכה לשדרג ל7 אחרת לא תוכלי לראות אותם. כדי לדעת את גרסת הדפדפן שלך הקליקי למעלה על Help ואז על About . 2. האם את גולשת בגרסה העברית של פייסבוק או בגרסה האנגלית "הרגילה"?

popi38

New member
:)

קודם כל תודה רבה על העזרה:) אם אני לא טועה ראיתי שהגירסה היא באמת אקספלורר6 אני חושבת. איך אפשר לשדרג ל7? ואני גולשת בגרסה האנגלית הרגילה:)

meital always

New member
אם כך- נפתרה התעלומה... :)

כמו שכתבתי קודם, הדפדפן שיש לך (אקספלורר 6) לא מאפשר הצגת חברים און-ליין. שדרגי אותו לאקספלורר 7, זה דפדפן די מוצלח, את כמעט שלא תרגישי בהבדל למעט כמה שינויים גרפיים ועוד כמה תכונות שרק ישפרו את הגלישה לטובה. ניתן להוריד את אקספלורר 7 באתר של מיקרוסופט (הקליקי למטה על הצלמית הירוקה Download) . בהצלחה...

למעלה