בעיה להתחבר לשרת דרך Filezilla

rafid1

Active member
מנהל
להסביר לאורחים פורחים/לא-מזוהים?... חבל"ז. תרשם....

lir67

New member
בעיה להתחבר לשרת דרך Filezilla

שלום
יש לי שני שרתים שאני מתחבר אליהם דרך Filezilla (מעודכן)
פתאום אחד מהם לא נותן לי להתחבר יותר
אבל אם אני גולש עם המחשב דרך הנקודה אישית של האייפון - זה כן מתחבר.
זה מאוד מפריע לי בעבודה ):

השגיאה: Connection attempt failed with "ETIMEDOUT - Connection attempt timed out".
Error: Could not connect to server

מה לעשות?
ניסיתי reboot/firewall off/ ללא הצלחה

rafid1

Active member
מנהל
סוג הNAT שמיושם שונה בין בשרתים מטעמי חסכון..

https://is.gd/JGpeTZ
למשל, בדיקה של פורט פתוח של UTORRENT - פשוט לא תעבור בטווח 213.
&nbsp
בד"כ סובלים מזה גיימרים, ודי מפליא שאין כאן הרבה תלונות. כנראה שגיימרים מסתובבים בפורומים אחרים...
&nbsp
&nbsp
לדעתי כל העניין של IP ציבורי/פרטי או NAT אמור להיות בפרסומים של הISP, ואם לא (כפי שברור לכולנו) - הייתי מצפה שמשרד התקשורת יטפל בהם.
&nbsp
&nbsp

dino_din

New member
"שמשרד התקשורת יטפל בהם"- בגלל זה אני אוהב אותך... חוש הומור

dino_din

New member
לאחרונה? לא

פתחתי בעבר פעמיים תלונות במשרד התקשורת... שתיהן "טופלו" אחרי תקופה כל כך ארוכה שלא זכרתי על מה התלוננתי.

פתחתי פעם אחת תלונה במשרד התחבורה, לא התקבלה תשובה מסודרת מעולם.

התלוננתי פעם במשטרה על נושא של סכנת חיים, חוץ מלגלות שיושבות שם מוקדניות מפגרות בנות 5 לא קיבלתי תגובה.

אני מאמין פחות בשיטה הזו ומעדיף, עד כמה שאפשר, לא לצרוך שירותים ממי שאני רוצה להעניש (גם זה לא תמיד אפשרי וכנראה לא אפקטיבי באותה מידה, אבל לפחות זה חוסך לי המתנה מיותרת לתשובות).

dino_din

New member
אבל עזוב, זה סתם אני שממורמר

מי שיש לו סבלנות, יאללה, שיפתח תלונה. להזיק זה לא יכול...

כביש 22

New member
בעצם זה דומה למה שקורה באקספון או ccc?

כלומר טווח הכתובות שמתחיל ב-213 בהוטנט, הוא מאחורי NAT של הספק?

ותוכל להרחיב בעניין TYPE 2 או TYPE 3 (או לחילופין להפנות אותי לערך הויקי המתאים)?
תודה רבה.

rafid1

Active member
מנהל
מין ווריאציה על הנושא....

https://www.bungie.net/en/Help/Article/11931
Q: What are the differences between NAT types?
Open or Type 1 NAT – Nothing is getting between you and your connection to Destiny. You get the best experience using voice chat, joining games, and matchmaking with players.
Note: Open or Type 1 NAT may not be possible in many configurations, especially if you don’t control all of the hardware between you and your internet access.
Moderate or Type 2 NAT – This is the most common configuration. You may experience longer matchmaking times, issues with voice chat, or other problems.
Strict or Type 3 NAT – Strict or Type 3 NATs often indicate your console network settings are restrictive. With Strict/Type 3 NAT types, we have a harder time giving you the best possible experience, including voice chat with all players in your Fireteam. A Strict NAT or Type 3 NAT is not recommended and may cause noticeable problems.
&nbsp
או לפעמים - strict, moderate and open
http://serverfault.com/questions/208522/what-is-strict-moderate-and-open-nat
&nbsp

rafid1

Active member
מנהל
השרת והלקוח על רשת פנימית שלך?

על מה מותקן השרת והאם קונפג משהו בנתב שלו לטובת פניות אליו

lir67

New member
השרת לא אצלי, בחברה כלשהי

לא יודע מה קונפג, אבל כאשר אני מחבר את המחשב דרך נקודת גלישה באייפון אני מצליח להתחבר לשרת. נראה לי משהו בהגדרות בראוטר אצלי

rafid1

Active member
מנהל
שתספר לנו מי הראוטר ושלא הפעלת בו FIREWALL או חסימה אחרת?

כנ"ל נסה לבטל זמנית FIREWALL ו AV במחשב הסורר.
&nbsp
אין שום מגבלה בצד של הקליינט. בצד של הסרבר אמורים לדאוג להפניית פורטים עבורך (אם הוא ברשת פרטית ולא ציבורית). תוודא גם שהם אכן משתמשים בפורט סטנדרטי של FTP ולא שינוי אותו מטעמי אבטחה (תראה בהגדרות של האיפון)...
&nbsp
מי ספקית האינטרנט שלך (מה הIP הציבורי)?

lir67

New member
תשובה

כפי שציינתי בהתחלה ניסיתי לכבות פיירוול, לא עזר
ספקית HOT
לא הבנתי איך אני יכול לראות באייפון הגדרות אבטחה של שרת?
&nbsp
תודה לך על העזרה!

rafid1

Active member
מנהל
הוט היא ספקית תשתית, לא אינטרנט...

הוטנט? מה הIP שלך בWHATISMYIP?
והכוונה היתה שתבדוק את מספר הפורט שבשימוש שהוא זהה, ולוודא שמשתמש וססמא אם לא טעית.

rafid1

Active member
מנהל
שורש הבעיה

הוא כנראה בIP ציבורי לא ממש קביל לשירות FTP (קידומת 213). עליך לצלצל אל הספקית לתאר את הבעיה, ולבקש להחליף . המוקדן (אם יהיה לך מזל) יבין ויציע (ואם לא תציע אתה) לרשום אותך לשרות מיסוך/הגנת גלישה באתרים. ברגע שיעשו את זה, תעבור לרשת 5. אצלם, ויש מצב שהכל יסתדר...

lir67

New member
מי תותח?? היצלת אותי!

שיחת הטלפון עזרה בדיוק כפי שאמרת, סינון אתרים וכו'
תודה ענקית!

למעלה