בעיה ללא פתרון נראה לעין

ticktick

New member
בעיה ללא פתרון נראה לעין../images/Emo101.gif

שלום למנהלי הפורום אני לא רוצה להזדהות בשמי האישי. יש לי בעיה רצינית שלא נפתרת זה שנים רבות. נתחיל בכך שאני בת 26, ממרכז הארץ, תלמידה לתואר שני. אני בחורה יפה, מקסימה, חכמה אהובה ע"י כולם, חוץ מאשר אני-עצמי. זה שנים שאני סובלת מחרדות קשות מאוד, הקשורות לאינטרקציה עם הסביבה ובמיוחד עם גברים, אשר לידם אני מרגישה נחותה, ננטשת ומאוימת. אני עדיין מחלימה מקשר הרסני שהיה לי עד לפני כ-3 שנים: קשר שבעקבותיו התחלתי טיפול פסיכיאטרי וכיום אני לוקחת תרופה נגד חרדה. אני אגדיר זאת כך: היו החיים לפני X ואחריו: אני עדיין אוספת שברים, לא אוהבת לצאת משום שאני חושבת שכל העולם רואה את אות הקין שעל מצחי. אות קין שקיימת רק במוחי הקודח. אני אשמח לקבל עיצה לגבי טיפול יאות משום שלא פסיכולוגים ולא פסיכיאטרים הצליחו להגיע אלי ולעזור לי לרפא פצעים רבים שקימים זה שנים בנפשי.בנוסף לכל הצרות עברתי תקיפה מינית ע"י בחור שיצאתי אתו, כך שע יחסי מין קשה מאוד לדבר. אני לא לבד בעולם הזה, אני פשוט בודדה בטירוף, כאשר הכאב אוכל אותי מבפנים והכל נראה נהדר מבחוץ. אם מישהו/מישהיא מזדהים עם הכאב....

שלום וברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

ראשית, אני לא חושבת שכל העולם רואה את אות הקין על מצחך ולמה שיהיה לך אות קין? את לא מספרת כל כך על מערכת היחסים ההרסנית שהיתה לך עם X, אבל אם תרצי לפרט, נוכל להפנות אותך לחומר קריאה שיש לנו באתר שיכול לעזור לך ספציפית. חשוב לי לתת לך להבין, עם זאת, שטיפול נפשי אצל אנשים שמתמחים בטיפול בנפגעי תקיפה מינית יכול מאוד לעזור. טיפול תרופתי יכול להתלוות לטיפול נפשי, אך לא להחליף אותו. טיפול אצל מטפל שאינו יודע לטפל בהשלכות של תקיפה מינית, יעזור בתחומים שונים אך לא בהכרח יועיל בהקלת ההשפעות של הטראומה עליך. אל תמהרי להתייאש והמשיכי לחפש את מי שמסוגל ומיומן לעזור לך. ויש גם דרכי עזרה אלטנרטיביות ושיטות לעזרה עצמית. יש לך עכשיו חומר רב לעיין בו ואת מוזמנת לחזור ולשאול שאלות.

למעלה