בעיה מאד מאד לא קלה לי

בעיה מאד מאד לא קלה לי

הי הילה וכולם, הסיפור שלי לא קל כאמור ואודה לכל רעיון, מחשבה או כיוון. אז ככה: הנני גרושה ולאחר באמת חיפוש זמן רב למצוא את הנפש המתאימה לי - הכרתי בחור נפלא. הוא רגיש עדין טוב לב חכם..כל מה שאישה מיחלת למצוא בגבר. ..פגשתי אותו בשלב שבו הוא מנסה להתנתק מאישה שאיתה היה בקשר של 19 (!!) שנה, קשר שבו המין עם הזמן התעצם ותפס חלק משמעותי וכשביומיום כפי שסיפר לי, היא היתה אישה שלא טוב או נעים לחיות איתה. אישה שאינה יודעת מה זו נתינה, ובכלל כפי שמתאר, מחוץ למיטה היתה אדם אחר לחלוטין. ההתנתקות ממנה קשה לו (סה"כ גם "מן הסתם" היה בה משהו שמילא צורך אצלו = חוסר באהבה עצום מילדות אגב שהתמלא דרך המין). וכאן אני נכנסת לתמונה - הוא מספר שאני עבורו אי של רוגע, (גם אגב הקשר המיני בינינו נפלא והוא אמר שהוא לא יכול היה ליחל למצוא קשר כזה דומה כפי שהיה לו). בהתחלה היינו בקשר טלפוני יומיומי (שהוא יזם) ובשבועיים האחרונים זה בקושי פעם בשבוע. הוא מספר שהוא חסר כוחות לחלוטין וחוזר ואומר לי מה שאמר לי מן ההתחלה, שלא יודע איך "לאכול" את הקשר שלנו. שמצד אחד הוא לא רוצה בשלב זה בקשר זוגי ולא רוצה להתחייב לכזה ומצד שני...בכל זאת יש בו משהו שעושה לו טוב... אני מאד זקוקה לקשר זוגי, המון זמן חיפשתי קשר כזה ונפשית גם סובלת כבר מהחוסר הזה שהיה לי. בשורה תחתונה, לא יודעת כיצד לנהוג בקשר איתו. לעזוב לגמרי? :( :( בכוח אי אפשר לבקש ממנו משהו שאינו מסוגל כעת. אם אעזוב לחלוטין אולי אפספס משהו שיכולתי בהמשך? מילה בבקשה, על איזו שהיא עיצה מאד מאד מאד אודה. שבת שלום, * אני מדברת על עזיבה מכיון שאינני יכולה לפתח קשר אחר עם מישהו כשהוא קיים "שם" אצלי גם. "הצילו"?

מה שנימסר לי

מה שנימסר לי הוא שאת צריכה להיות מודעת לכול המינוסים של המערכת ולהתקדם באיטיות לצד סיפוק אינטלקטואלי גדול והשלמת הצורך שלך בחום אנושי

יקירה אחרי המון זמן שלח לך לשחרר

את שהיה ולהמשיך הלאה - ניתקלת באדם שחווה קושי לשחרר. צריך להבין למה זה קורה לך כעת ומה יש לך ללמוד מזה - ואת זה לא כדאי לעשות בתיקשור מרחוק באינטרנט. אבל יש לך משהו ללמוד כאן. בכל אופן ניכר כי יש לך מה לקבל כעת בקשר, על אף הקושי.

זוגיות

את והוא , שניכם יחד , מפספסים בגדול את מושג הזוגיות. לא כך בונים קשר ולא כך יוצרים זוגיות בריאה . אם תירצי הסבר מפורט , רק אחרי ראש השנה....כי כולם
..לאומן בראש השנה.

SHQIPTARE02

New member
../images/Emo18.gifכפרה.. תתעוררי!!

הבנאדם הזה נשמע כמו בנאדם שמחפש מישהי לסקס. הוא כנראה טחן לך במוח על חיי הסקס ה"מדהימים" שהיו לו על מנת שתתני לו גם את משהו כזה. זה לא כל כך נשמע לי שיש לו מישהי שלא טוב לו איתה אבל חוץ מזה יש ביניהם סקס מדהים. נו, באמת.. -בדרך כלל כשיש מערכת-יחסים ומשהו משתבש אז הדבר הראשון שנדפק במערכת זה הסקס. נקודה. הוא כנראה סתם חיפש לעצמו.. או שהוא עדיין לא סגור על מה הוא באמת רוצה אבל דבר אחד בטוח הוא רוצה וזה שכל הנסיונות שלו "להגיע אל האושר" יהיו מלווים בסקס מצויין. אם הוא היה באמת נורמלי ומחפש קשר נורמלי אז הוא לא היה כל כך מתמקד בסקס. סקס אומנם זה חלק מכל מערכת-יחסים אבל לא על זה בנוי הקשר. פאק!! אנשים כאילה מעצבנים אותי ממש! ועוד הם תופסים נשים חביבות ואוהבות כמוך שלא מבינות מה לא בסדר.. -תקשיבי כפרה עלייך, הבנאדם קיבל את שלו ועכשיו הוא כנראה בדרך לחפש מישהי אחרת. לא נעים להגיד לך את זה, אבל זה המצב. הוא לא מעיז להגיד לך את זה כמובן (כי האנשים מהסוג הזה בנויים ככה -אין מה לעשות..) אז הוא מקשקש לך כל מיני סיבות שהוא לא יודע "איך לאכול את הקשר שלכם". נו באמת!!.. אם הוא באמת מחפש קשר אז למה קשה לו להיות איתך? את אומרת שאתם מתאימים וכל זה אז מה הבעיה שלו??.. אני מציעה לך להפסיק את הבדיחה הזאת שאת קוראת לה "קשר" ולנסות לחפש משהו אמיתי. אם לא בא לך כרגע על שום קשר אז זה ממש בסדר. קחי את הזמן בכיף.. ואם פתאום תרצי קשר אז תבחרי מישהו נורמלי. מישהו שמחפש מישהי כדי לחיות איתה כי הם מתאימים באופי. ולא איזה דפוק אחד שמחפש מישהי לסקס עד שנמאס לו. כשיגיע הזמן והבנאדם הנכון את כבר תדעי, תאמיני לי..

למעלה