בעיה מאוד רצינית...

shani4u2

New member
בעיה מאוד רצינית...

אני חושבת שהבעיה שלי מתאימה לפורום הזה, מקוווה שכן... אני עובדת במקום עבודה כבר 7 חודשים, מאז שבאתי המנהל שלי מצא חן בעיניי,שמתי עליו עין אבל תמיד ידעתי שזה בגדר חלום או סתם אשליה, כי אני נמצאת במערכת יחסים רצינית כבר שנתיים וחצי והוא גם כן עם מישהי במערכת יחסים רצינית מזה שנתיים. אבל לפני בערך חודשיים שלושה אני מוצאת את עצמי שוב מסתכלת עליו,חושבת עליו,מחייכת אליו, והכי הורג אותי שהוא גורם לי להתנהג כך,הוא מחייך אליי,עוזר לי מבחינת העבודה יותר ממה שצריך,מדבר איתי תרתי משמע,רומז דברים,מחמיא לי כל יום כל היום, שם לב לפרטים הקטנים אצלי. באחת הפעמים הוא תפס לי ת'יד ליטף אותי בכתף, אמר לי חמודה חייך והלך...הקטע שזזה לא הפריע לי כאילו שרצייתי שזה יקקרה,אני מפחדת כי אני לא יודע בבירור מה אני מרגישה כלפיו,וכלפי חבר שלי,ומה הוא רוצה ממני כי זה שקוף שאני מוצאת חן בעיניו, ואני לא יכולה למנוע אאת זה אני קרועה בין שני הצדדים מצד אחד זה מוצא חן בעייניי היחס שלו מצד שני זה אסור לשנינוו יש מערכות יחסים רציניות. וכן יש לו חברה רצינית זה בדוק הוא אוהב אותה וחושב להתחתן כך אמר פעם למישהי בחברה... מה עושים במצב כזה?כי אני חושבת שמאוחר לנסות לשכוח או לנסות להתעלם כי קשה כל יום לראות אותו,והוא עם המבטים שלו והיחס המיוחד אליי יום יום יום יום...מה לעשות?

אם

יש לו כוונות רציניות לגבי חברה שלו. אזי, יכל להיות מאוד שהוא משחק בך. הוא נהנה ממבטי ההערצה שלך. הוא שם לב שאת דלוקה עליו. וזה מחמיא לו מאוד. אני מציעה לך לעזוב את כל המחשבות הללו. להתרכז בעבודה ובחבר. ואם קשה לך לעשות את זה, אז חפשי מקום אחר.

shani4u2

New member
תראי

לשחק אני יודעת שהוא לא כזה לא שאני מכירה אותו מספיק אבל הוא ילד טוב כזה ואם היה רוצה לשחק אז ממזמן היה מציע לי להיפגש איתו מעבר לשעות העבודה, דבר שלא קרה,ובנוסף חברה טובה שלי עובדת איתו כבר 4 שנים תמיד תמיד מספרת על כמה שהוא בחור טוב ורציני....ועוד דבר מה יותתר מזה היא אמרה לי "מה את עיוורת רואים שיש לו משיכה אלייך". השאלה לאן המשיכה הזאת לוקחת אותנו....אני מרגישה שאני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו במיוחד בחודש האחרון זה מתגבר כי כככל שאני מנסה לא להתיייחס אליו, הצעדים שהוא עושה להתקרב אליי הם ענקיים. בנוסף הוא לא אחד שמתלהב שבחורה נדלקת עליו כי מישהי אחרת בעבודה שמה עליו עיןן בלי קשר אליי, והוא יודע את זה, ואני רואה איך הוא מתרחק ממנה,קריר כלפיה, מתעלם ממנה ואפילו דוחה אותה מעליו ממש כך...

יחדעם

זאת יש לו חברה. הוא גם מצהיר שיש לו כוונות רציניות כלפיה - חתונה. זה שהוא נחמד אלייך ויש משיכה ביניכם, עדיין לא אומר שיש לזה עתיד. אם הוא היה רציני כלפייך הוא היה מבקש להיפגש איתך אחרי שעות העבודה, ואז היית יודעת היכן את עומדת. אבל הוא לא עושה כך. הוא שולח רמזים, מראה התעניינות גדולה. מה הלאה? הרי אתם חייבים ללבן את הסוגיה. אחרת תמשיכי לחשוב עליו. והוא יעסיק את מחשבותייך. חייך יעצרו, אולי תפרדי מהחבר. והוא ימשיך בחייו. לכן, או שתדברי איתו או שתרדי מזה לחלוטין. אחרת את תפגעי רק בעצמך.

משיכה לדמות סמכותית?

היי נושא הסמכות מעניק הילה ותחושה מתעתעת לעיתים קרובות. מזמינה אותך לבדוק אם הוא היה עוזב את הארגון היית יוצרת עימו קשר? מה קורה בזוגיות שלך? והאם יש משיכה בין שניכם שהיא "מנהלת" אותך? בדקי מה הרווח וההפסד לפני כול מהלך שלך. הפנייה שלך נתנה לי להבין שיש בך תהייה האם הוא מעוניין. אם זה נכון אזי מוזמנת לבדוק אם את מעוניינת... אם כן למה? בהצלחה אירית שעל מאמנת אישית ועסקית

למעלה