בעיה מוזרה בוואטס אפ ( לא קשורה לתקלה העולמית ) האפליקציה למחשב והפיתרון

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
באופן פתאומי ...יתכן אחרי עדכון ווינדוס 10 פרו למרות שאני לא רואה את הקשר ..כל פעם שאני מכבה את התוכנה ומפעיל צצה לי הודעה שחסרים קבצים והתקנה מחדש תפתור את זה. אני מפעיל את ההתקנה זה עובד עד לכיבוי הבא...אצרף תמונה של ההודעה.

Error Cannot Proceed ffmpeg.dll was not found​

ניסיתי לעשות הסרה מליאה עם REVO והתקנה נקיה לא עזר . לא נעשו שינויים במערכת והכל עובד טוב

מצאתי את הוידאו הזה

עם הפיתרון שעובד. יש שם מה לעשות הבסיס הוא פשוט להשתמש בעידכון קודם לא נוכחי בו לא חסרים הקבצים..

הרעיון זה להשתמש ככה עד שוואטס אפ יעשו עידכון חדש ..כאמור הבעיה אצלי בווינדוס 10 .
מי שנתקל בבעיה הזו אז יש פתרון :)

קבצים מצורפים

• ‏‏צילום מסך (12).png
    ‏‏צילום מסך (12).png
    KB 8.6 · צפיות: 3

רוב הזמן נח

Well-known member
באופן פתאומי ...יתכן אחרי עדכון ווינדוס 10 פרו למרות שאני לא רואה את הקשר ..כל פעם שאני מכבה את התוכנה ומפעיל צצה לי הודעה שחסרים קבצים והתקנה מחדש תפתור את זה. אני מפעיל את ההתקנה זה עובד עד לכיבוי הבא...אצרף תמונה של ההודעה.

ניסיתי לעשות הסרה מליאה עם REVO והתקנה נקיה לא עזר . לא נעשו שינויים במערכת והכל עובד טוב

מצאתי את הוידאו הזה

עם הפיתרון שעובד. יש שם מה לעשות הבסיס הוא פשוט להשתמש בעידכון קודם לא נוכחי בו לא חסרים הקבצים..

הרעיון זה להשתמש ככה עד שוואטס אפ יעשו עידכון חדש ..כאמור הבעיה אצלי בווינדוס 10 .
אין לזה גרסה ניידת? אם יש לך גרסה ניידת אתה בקלות יכול לגבות אותה. ואם עברת לגרסה חדשה יותר ויש בעיות, להפעיל במקביל את הגרסה הקודמת.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל

מצאתי את הוידאו הזה

איזה תוכנה? אני לא משתמש בתוכנה .יש רק מימשק אינטרנטי
הנה

arseny92

Well-known member
מנהל
הנה
ווינדוס 10 פרו
אין צורך להתקין נפרד מהאתר
הסר והתקן מהחנות

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אין צורך להתקין נפרד מהאתר
הסר והתקן מהחנות
ובמה זה יפתור לי את הבעיה ? זה אותה תוכנה ממקור אחר סה"כ עד שיוציאו תיקון לבעיה הזו היא לא תיפתר

blzvi

Active member
באותו קישור יש גם whatsapp web ,לא מספיק?
השאלה היא האם אתה יכול להפעיל את היישום כאשר הטלפון סגור

רוב הזמן נח

Well-known member
בווצאפ היוזר שלך עם הקבצים שלך בסלולרי שלך. אז אם הוא לא פועל אין לך גישה אליהם. בטלגרם היוזר שלך וכל הקבצים על הענן של טלגרם. אז הסלולרי יכול להיות לא פעיל ועדיין יש גישה מהמחשב.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בווצאפ היוזר שלך עם הקבצים שלך בסלולרי שלך. אז אם הוא לא פועל אין לך גישה אליהם. בטלגרם היוזר שלך וכל הקבצים על הענן של טלגרם. אז הסלולרי יכול להיות לא פעיל ועדיין יש גישה מהמחשב.
יכול להיות אבל לך תעביר עכשיו מאות אנשים נשים וטף לטלגרם יחד איתי...זה מאוד קשה ובעיקר ששני בקהילות בעלי מוגבלויות ויש הורים מבוגרים ועוד ועוד..ומי אמר שבטלגרם אין בעיות כאלה ואחרות?? בכל אפליקציה או שירות זה יכול לקרות...

רוב הזמן נח

Well-known member
יכול להיות אבל לך תעביר עכשיו מאות אנשים נשים וטף לטלגרם יחד איתי...זה מאוד קשה ובעיקר ששני בקהילות בעלי מוגבלויות ויש הורים מבוגרים ועוד ועוד..ומי אמר שבטלגרם אין בעיות כאלה ואחרות?? בכל אפליקציה או שירות זה יכול לקרות...
מסע גדול מתחיל בצעד קטן. שכבר מיליונים עשו אותו. וזה לא חייב להיות במקום. זה יכול להיות בנוסף.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
וואטס אפ וואב פחות טוב מהאפליקציה וזה בדוק. וזה לא קשור לפון כן או לא אלא לגרסה כמו שרואים בסרטון. הבעיה נפתרה לעת עתה הוואטס אם עובד פשוט על גרסה ישנה יותר זה הכל. שהם יפתרו את הבעיה זה יסתדר אני לא היחיד בעולם שנתקל בזה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הסתדר, לא יודע אם זה קשור אבל השדרוג לווינדוס 11 לא עבד טוב. התקנתי אותו נקי גם הוואטס אפ עובד גם דברים אחרים שלא עבדו כמו שצריך עובדים. כמו שתמיד אני אומר התקנה נקיה הכי טוב.

למעלה