בעיה מוזרה בווצאפ

evike

Well-known member
מנהל
שאפילו קשה להגדיר אותה. מקווה שהצלחתם להבין.
אני צריכה להעביר למישהו קובץ (תמונה). העברתי, לא עבר. מסתבר שהוא החליף מספר. נתן לי את המספר החדש, הוספתי אותו לאנשי הקשר.
את המספר הקודם שלח לי שכן, עם תאור בנוסף לשם. הווצאפ התעקש להעביר את הקובץ למספר עם השם והתאור, כמובן לא הגיע אליו.
מחקתי אותו מאנשי הקשר, רשמתי מחדש רק עם השם, הקובץ ממשיך להגיע למספר הישן, והוא לא מקבל אותו (V אחד).
בדקתי בקבוצת הביניין את המספר שלו, הוא נכון. גם העברה אליו מתוך הקבוצה, כנ"ל.
ניסיתי גם דרך המחשב (ווצאפווב), כנ"ל. לאחרים אני מעבירה בלי בעיה. הוא טוען שהוא כן מקבל ווצאפים.
מה עוד ניתן לעשות? מה ואצל מי הבעיה?
סליחה, אבל זה די דחוף, יש איזו בעיה בביניין (לא קשור לווצאפ) וחייבים לטפל בה.
תודה מראש וסופ"ש שקט ורגוע.

לייק

תגובה

שליחה

Bella Lola

Active member
שהוא ישלח לך הודעה בווטסאפ מהמספר החדש שלו ואז תשלחי לו את התמונה בשיחה החדשה הזאת.

ואם זה דחוף, אז כמו שכתבו לך - יש דרכים נוספות להעביר תמונה: מייל, sms, דרך גוגל דרייב.
אם הבנאדם יחסית קרוב אליך פיזית, אפשר גם לקפוץ לחנות הצילום הקרובה ופשוט להדפיס את התמונה ולהביא לו אותה.

באשר לבעיית השמירה של איש הקשר בווטסאפ.
בעיקרון, אם מחקת את איש הקשר לגמרי, אני לא רואה סיבה למה זה לא נותן לך להוסיף איש קשר חדש ולשלוח לו ווטסאפים.
תנסי לשמור את המספר החדש תחת שם אחר, שלא דומה לשם הקודם.
ואם שום דבר לא עוזר, אז תורידי את הווטסאפ ותתקיני אותו מחדש, ובין לבין גם כדאי לעשות ריסטרט לפלאפון.

SHERME

Well-known member
שאפילו קשה להגדיר אותה. מקווה שהצלחתם להבין.
אני צריכה להעביר למישהו קובץ (תמונה). העברתי, לא עבר. מסתבר שהוא החליף מספר. נתן לי את המספר החדש, הוספתי אותו לאנשי הקשר.
את המספר הקודם שלח לי שכן, עם תאור בנוסף לשם. הווצאפ התעקש להעביר את הקובץ למספר עם השם והתאור, כמובן לא הגיע אליו.
מחקתי אותו מאנשי הקשר, רשמתי מחדש רק עם השם, הקובץ ממשיך להגיע למספר הישן, והוא לא מקבל אותו (V אחד).
בדקתי בקבוצת הביניין את המספר שלו, הוא נכון. גם העברה אליו מתוך הקבוצה, כנ"ל.
ניסיתי גם דרך המחשב (ווצאפווב), כנ"ל. לאחרים אני מעבירה בלי בעיה. הוא טוען שהוא כן מקבל ווצאפים.
מה עוד ניתן לעשות? מה ואצל מי הבעיה?
סליחה, אבל זה די דחוף, יש איזו בעיה בביניין (לא קשור לווצאפ) וחייבים לטפל בה.
תודה מראש וסופ"ש שקט ורגוע.

לייק

תגובה

שליחה
תמיד שאני נתקל בשאלות כאלה אני מתעצבן

דבר ראשון לעשות גיבוי לכל החומר שבטלפון בגוגל ONE
דבר שני לעשות גיבוי לכל החומר שבוואטסאפ בגוגל ONE

להתנתק מוואטסאפ לגמרי
ולמחוק את האפליקציה מהטלפון

להתקין אותה מחדש בטלפון

להתחבר מחדש לוואטסאפ ולהפעיל את כל הגיבויים מחדש

רק לאחר שעושים את הנ"ל אפשר לשאול מה שרוצים

נערך לאחרונה ב:

evike

Well-known member
מנהל
להתעצבן? לא חבל על הבריאות? ועוד מדבר כזה, כשלצערנו לא חסרות סיבות להתעצבן...
בכל אופן תודה על התגובה.
אומנם מקרה מוזר, מסקרן ומעניין, אבל מכיוון שהוא היחיד עם הבעיה הזאת, גם סיכוי גדול שהבעיה אצלו, והוא לא אחד שאתכתב איתו הרבה, אם בכלל, אני לא הולכת להתעסק עם כל הפרוצדורה הזאת. מקסימום (כבר לא דחוף), אגש אליו אישית.

amub

Active member
אם זה דחוף ויש בעיה בוואטסאפ, למה לא להעביר את התמונה במייל או sms ואחר כך לנסות ולהבין מה הבעיה עם וואטסאפ.

evike

Well-known member
מנהל
ממשיכה לשאול לא בקטע של דחיפות, אלא מסקרנות.
עכשיו זה כבר נהיה באמת הזוי. ניסיתי הכל, כלום לא עזר, כולל איתחול של הנייד שלי.
מחקתי כל אזכור שלו מאנשי הקשר והווצאפ, ורשמתי איש קשר חדש (בכינוי, אפילו לא שם, קומה שניה...) הכנסתי את המספר, ונחשו מה? עוד לפני שהעברתי לו שוב את הקובץ, הוא כבר הופיע בווצ שלו. מחקתי גם את הקובץ, עדיין חזר לווצאפ שלו. (הוא גם הופיע בכינוי הזה בקבוצת הביניין, למרות שאני לא מנהלת הקבוצה ולא אמורה לשנות בה כלום).
הוא גם לא הצליח לשלוח לי ווצאפ.
המסקנה שלי היא שיש משהו חסום בחשבון שלו, למרות שהוא כן מקבל ווצאפים.
יש איזה כיוון?
תודה ושבת שלום.

Bella Lola

Active member
תבדקו שלא חסמתם במקרה את המספר של השני בווטסאפ. למרות שהסיכוי קלוש כי מדובר במספר חדש (שלו).
מעבר לזה, אין לי רעיון, לצערי.

evike

Well-known member
מנהל
עוד יותר מוזר, העברתי את הקובץ לקבוצת הביניין, שם הוא ראה את ההודעה. משהו משובש בתקשורת בינינו.
כל אחד לחוד מקבל ווצאפים, רק לא האחד מהשני.

למעלה