שלום לכם....
משהו מוזר, אני לא יודע איך ליפתור בעיה באופיס 2013 פרו.
בחלונות 10 פרו (עברית) גירסה 2004, אני יצרתי סיסמה חשבון כניסה בחלונות 10.
ואני פותח דואר outlook 2013 ופתאום ניפתח חלון מבקש ממני להכניס סיסמה.כל הזמן זה חוזר הבעיה הזה.
אני רשמתי סיסמה ואפילו גם סימנתי V - "שמור סיסמה זו ברשימת הסיסמאות שלך"
וזה עובד דואר. אבל לפעמיים לא מופיע ולפעמיים מופיע לי הודעה הזה מבקש סיסמה.
אני חושב מצאתי מקור הבעיה שגורם לדואר לבקש ממני סיסמה.
בהתחלה יצרתי סיסמה חשבון כניסה חלונות 10. אנ י היסרתי סיסמה חשבון כניסה ב- win.
אני פותח דואר ופתאום לא מבקש ממני סיסמה. וזה שמור סיסמה ותקין. נסיתי ניסיון 3 ימים ליבדוק
ועובד דואר ותקין.
אחרי 3 ימים אני שוב יוצר סיסמה חשבון כניסה win 10. ופותח דואר ופתאום מבקש ממני להכניס סיסמה.
ופה זה הבעיה. השאלה היא האם זה באג חלונות 10 פרו ?
איך אני פותר את הבעיה outlook 2013 לא יבקש ממני להכניס סיסמה
אני דיברתי בטלפון תמיכה טכנית בזק בילנאומי וראו את הבעיה שלי, ואמרו לי אמרו לי שאצליהם הכל תקין להחלוטין. צריך לדבר עם מיקרוסופט תמיכה.
ודיברתי מיקרוסופט וראו את הבעיה שלי נסו התקנה מחדש אופיס וגם יצרו חשבון פרופיל דואר וגם חשבון חדש שם מישתמש בחלונות 10.
ועדיין אותו בעיה חוזרת תקלה דואר שמבקש ממני סיסמה.
אני אמרתי להם תמיכה מיקרוסופט שהמקור בעיה זה אני יוצר חשבון כניסה סיסמה חלונות 10 הוא הגורם לבעיה הזה לדואר
שמבקש ממני כל הזמן סיסמה. והם מקשיבים לי והם אומרים לי לא נכון ועושים כל מיני בדיקות שוב ושוב[
התקנה מחדש אופיס וגם יצרו חשבון פרופיל דואר וגם חשבון חדש שם מישתמש בחלונות 10.
וזה לא עזר כלום.
ובנתיים אני ביטלתי סיסמה חשבון כניסה בחלונות 10. כדי להמשיך לעבוד outlook 2013 ובלי שיפתח לי חלון קטן מבקש להכניס סיסמה.
נסיתי ליבדוק דואר ועברו 3 ימים ולא מופיעה לי חלון שמבקש ממני להכניס סיסמה. הדואר עובד ותקין.
מבינים אותי?
הנה תמונה חלון קטן שמבקש ממני להכניס סיסמה לפעמים מופיע ולפעמיים לא מופיע לי חלון הזה
מה עושים?
בתודה מראש!
משהו מוזר, אני לא יודע איך ליפתור בעיה באופיס 2013 פרו.
בחלונות 10 פרו (עברית) גירסה 2004, אני יצרתי סיסמה חשבון כניסה בחלונות 10.
ואני פותח דואר outlook 2013 ופתאום ניפתח חלון מבקש ממני להכניס סיסמה.כל הזמן זה חוזר הבעיה הזה.
אני רשמתי סיסמה ואפילו גם סימנתי V - "שמור סיסמה זו ברשימת הסיסמאות שלך"
וזה עובד דואר. אבל לפעמיים לא מופיע ולפעמיים מופיע לי הודעה הזה מבקש סיסמה.
אני חושב מצאתי מקור הבעיה שגורם לדואר לבקש ממני סיסמה.
בהתחלה יצרתי סיסמה חשבון כניסה חלונות 10. אנ י היסרתי סיסמה חשבון כניסה ב- win.
אני פותח דואר ופתאום לא מבקש ממני סיסמה. וזה שמור סיסמה ותקין. נסיתי ניסיון 3 ימים ליבדוק
ועובד דואר ותקין.
אחרי 3 ימים אני שוב יוצר סיסמה חשבון כניסה win 10. ופותח דואר ופתאום מבקש ממני להכניס סיסמה.
ופה זה הבעיה. השאלה היא האם זה באג חלונות 10 פרו ?
איך אני פותר את הבעיה outlook 2013 לא יבקש ממני להכניס סיסמה
אני דיברתי בטלפון תמיכה טכנית בזק בילנאומי וראו את הבעיה שלי, ואמרו לי אמרו לי שאצליהם הכל תקין להחלוטין. צריך לדבר עם מיקרוסופט תמיכה.
ודיברתי מיקרוסופט וראו את הבעיה שלי נסו התקנה מחדש אופיס וגם יצרו חשבון פרופיל דואר וגם חשבון חדש שם מישתמש בחלונות 10.
ועדיין אותו בעיה חוזרת תקלה דואר שמבקש ממני סיסמה.
אני אמרתי להם תמיכה מיקרוסופט שהמקור בעיה זה אני יוצר חשבון כניסה סיסמה חלונות 10 הוא הגורם לבעיה הזה לדואר
שמבקש ממני כל הזמן סיסמה. והם מקשיבים לי והם אומרים לי לא נכון ועושים כל מיני בדיקות שוב ושוב[
התקנה מחדש אופיס וגם יצרו חשבון פרופיל דואר וגם חשבון חדש שם מישתמש בחלונות 10.
וזה לא עזר כלום.
ובנתיים אני ביטלתי סיסמה חשבון כניסה בחלונות 10. כדי להמשיך לעבוד outlook 2013 ובלי שיפתח לי חלון קטן מבקש להכניס סיסמה.
נסיתי ליבדוק דואר ועברו 3 ימים ולא מופיעה לי חלון שמבקש ממני להכניס סיסמה. הדואר עובד ותקין.
מבינים אותי?
הנה תמונה חלון קטן שמבקש ממני להכניס סיסמה לפעמים מופיע ולפעמיים לא מופיע לי חלון הזה
מה עושים?
בתודה מראש!