בעיה מוזרה בפייסבוק !!

בעיה מוזרה בפייסבוק !!

, אנחנו מחוברים בבית דרך הוט ו בזק בינל,- שני מחשבים. מסיבה מסויימת אני לא מצליחה להעלות כלום, משום מחשב. לצורך הענין, מנסה להעלות תמונות לאלבום בפיסבוק. אני מקבלת הודעת שגיה סטנדטית...this page cannot be bla bla bla מה אני יכולה לבדוק? פייראוול- מנוטרל.. משהו מסויים שאפשר לבדוק?.. קצת דחוף לי - אשמח לעזרה

meital always

New member
../images/Emo118.gif תקלה בהעלאת תמונות

דבר ראשון חשוב שתגידי אם הבעיה מתרחשת רק בפייסבוק או שיש בעיה גם עם אתרים אחרים, כי זה לא לגמרי ברור מההודעה שלך. אם הבעיות חוזרות גם באתרים אחרים- זה לא קשור לאתר פייסבוק. אם הבעיה מתרחשת רק באתר פייסבוק, בידקי דבר ראשון שאת אינך עובדת בגירסת העברית החדשה של פייסבוק כי יש שם כרגע בעיות בחלק מהפעולות (כמו העלאת תמונות שהזכרת). אם מדובר בגירסה הרגילה: לגבי העלאת תמונות, אם הבעיה חוזרת- נסי להעלות אותן דרך Simple Uploader . בתחתית העמוד שבו מוסיפים תמונות תופיע לך הודעה: Trouble uploading photos? Try the Simple Uploader נסי לבדוק אם התקלה חוזרת גם באמצעי זה. יתכן גם שיש קובץ או הוראה במחשב שמגבילים את ההעלאה, ממליצה לנסות למחוק קבצים זמניים ו"עוגיות" מהמחשב באמצעות תפריט "כלים" בדפדפן (אגב באיזה דפדפן את משתמשת?) אם אף אחת מהעצות לא עוזרות חיזרי לכאן. בהצלחה...

חזרתי....

אז ככה , בדקתי כמה דברים, אין בעיה בהעלת קבצים ל אתר אחר ...(למשל אלבום שגוגל ) ולא , אני מש לא עובדת עם גרסא עברית של פייסבוק , ניסיתי גם את האופציה של simple upload ועדיין לא הצלחתי.... משתמשת באקספלורר 7.. כנל המחשב השני בבית.... עוד רעיונות אולי ? האם יש להם מוקד תמיכה שאולי יכול לעזור ? תודה -:)

תוהה/שואלת ../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif

האם מותקן אצלך הפקד של ActiveX על המחשב ? כי בלעדיו אין כ"כ אפשרות להעלות תמונות לפייסבוק..

מותקן וגם

עדכון גרסת גאוה לפי המלצת התמיכה. והאמת שמדי פעם אני מצליחה להעלות תמונה בודדת , ניסית גם עם פייקפוקס , והצלחתי , אבל זה לא עקבי, פעם מצליח ופעם לא..עדיין לא מצליחה להבין למה....

meital always

New member
אם ככה-

ממה שאת מספרת הבעיה שלך לא קשורה לאתר פייסבוק, כנראה יש משהו בדפדפן או במחשב שחוסם או מונע את עלית התמונות, אולי תוסף או תוכנה אחרת. ממליצה להעלות את השאלה בפורום אינטרנט ודפדפנים של בתפוז, יש שם אנשים שגם מכירים טוב את הפייסבוק ובמקרים דומים ידעו לתת סיוע מקצועי ואמין. http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=99 בהצלחה...

למעלה