בעיה מוזרה ב-h10

בוזו

New member
בעיה מוזרה ב-h10

אתמול העברתי מחדש את השירים שלי לנגן, ומאז הוא מתעלם מסידור השירים לפי ה-track number. הרשימות מופיעות ראנדומלית (נראה לי). במקום: שיר 1 שיר 2 שיר 3 יש חוסר סדר. *שימו לב שהכוונה היא לא לסדר ההשמעה, כי אז זה היה כמובן random. דוגמה ממשית:
queen greatest hits: 1: you're my best friend 2: bohemian rhapsody 3:bicycle race​
מישהו נתקל בבעיה? מה כדאי לעשות?

OniOn Of a dOwn

New member
אם כבר H10

אז גם לי מציק משו ממש ממש היו לי כל מני הקלטות בנגן והיום סידרתי ת'נגן והעברתי את ההקלטות מהנגן למחשב לא עקרוני קיצר הוא לא נתן לי להעתיק קבצים מסויימים כי הם "פגומים" אז מחקתי אותם אבל הם לא נמחקים יצאתי מהתיקיה של ההקלטות חזרתי והם חזרו גם הם לא ממש עושים נזק אבל הם מציקים לי ממש. :-\

OniOn Of a dOwn

New member
ממש לא בא לי ../images/Emo4.gif

אין דרך למחוק אותם? תודה ושבתשלום

בוזו

New member
חברים למי פה יש h10?

אני כבר שוקל ללכת להחליף את המכשיר...

bitonano

New member
תשובה...

1. קצת הגזמת שיר לא מסתדר ולהליף מכשיר?!? 2. בטח הטאג שלך לא טוב צריך לשכתב אותו מחדש או משהו כזה..

בוזו

New member
אני בטוח ב-100%

שהטאגים בסדר גמור. תאמין לי - שעות ישבתי וסידרתי כמו שצריך את כל המוזיקה שלי, ככה שזה סגור. תבין - כל השירים בכל הלהקות לא מסודרים טוב, לא רק שיר אחד במקרה. אגב- בעיה אמרת שנתקלתי בה זה שהiriver+ מסרב לצרף לרשימה את השיר ממעמקים של הפרוייקט של עידן רייכל. די הזוי, אבל כשאני מנסה לצרף אותו אז התוכנה נתקעת. כשאני מצרף אותו ביחד עם עוד כמה קבצים - הוא מצרף את כולם חוץ ממנו. ועוד משהו - כשאני מוחק את ה-playlist בתוכנה (לא במכשיר) - זה לוקח איזה דקה (כ-500 שירים). ככה זה תמיד?

bitonano

New member
תשובות...

1. אולי בטעות התחרבש לך איזה " ' " לפני שם השיר וכתבתי שאחריו זה כאילו שתי שירים המתחילים ב-B אז זה נראה נורמאלי. 2. אולי יש לך כבר את השיר ממעמקים בנגן? זה עשה לי ככה שרציתי לשים שיר פעמיים. אולי הקובץ פגום? 3. כנראה זה תלוי גם במחשב שלך...

בוזו

New member
לא התחרבש

1. כמו שאמרתי - לפני כמה ימים הכל היה בסדר. כשהוספתי כמה שירים התחילה הבעיה בכל הנגן. 2. אין לי אותו. ה-player מנגן אותו, אבל ב-media הוא מסרב לצרף אותו. 3. המחשב הוא מחשב טוב וחדש, בן חצי שנה.

gt-master

New member
חצי שנה זה חדש וטוב?

לוירוס לוקח חצי דקה להרוס מחשב. כעיקרון אם אתה משוכנע שהתגים בסדר אז הבעיה ב DB של ה H10. תנסה לחפש תוכנה שיודעת לבנות DB ל H10 והדרך היותר קלה ומהירה היא כמובן פירמוט ומילוי מחדש של הנגן (מחשב חדש וטוב עם USB2 לא צריך להיות סיפור גדול ל 5 גיגה סה"כ).

בוזו

New member
רבותי

אני כנראה הולך להחליף את המכשיר. עשיתי ניסוי קטן: פירמטתי את המכשיר ושמתי רק 2 דיסקים. שימו לב לתמונה (אלו השירים שהעלתי, ושימו לב למיספור שלהם). הסדר שהוא מציג את השירים בנגן שונה לגמרי!! זה פשוט משגע אותי. יש למישהו מפלט לפני שאני הולך לחברה?

bitonano

New member
כי בטאגים או בשמות אתה אמור לשים

001 002 003 004 וכ"ו... אתה רוצה תחליף מכשיר אבל זה שטות לעשות זאת לפני שניסית ב-MISTICRIVER.NET

בוזו

New member
את האמת

הרגע סיימתי לפשפש שם קצת. יש שם משהו מיוחד שהייתי צריך לשים לב אליו? או שאתה מציע לשלוח הודעה שם? בקשר למספור - תמיד עבדתי ככה ולא היו לי בעיות, אבל אני אנסה את זה עכשיו. אולי זה יעזור.

בוזו

New member
זה לא משנה

כשאני עורך את המספר ועושה ok - הערך נשאר ללא האפסים.

למעלה