בעיה מוזרה מאוד . . .

בעיה מוזרה מאוד . . .

הפסיונית של דוד שלי הטילה לפני יומיים 9 ביצים ! היא אף פעם לא דוגרת על הביצים שלה, דוד שלי העביר אותם תחת תרנגולת שדוגרת בשקדנות רבה , (לתרנגולת יש 2 אפרוחים שבקעו ועוד 5 ביצי תרנגולת & הביצים של הפסיונית) והים בבוקר הוא ראה שיש רק 2 ביצים של פסיון... איך זה יכול להיות ?! הכלוב שלה מרושת ברשת צפופה מאוד ולא יכל להכנס איזה נחש או משהו , לא היו סימנים של קליפות ביצה , כלום... מה זה יכול להיות ??

הרבה סיבות

בדרך כלל אני יודע שביצי פסיונים יותר עדינות לכן הן נשברות מהר מספיק שביצה אחת תישבר והתרנגולת תטעם אז היא תאכיל את האפרוחים ממנה! לכן יכול להיות שהיא אכלה או עכבר-חולדה איזה סוג של פסיון?ומדוע לא מדגיר במדגרה? יותר קל יותר אמין

הסוג של הפסיון זה פסיון ציד אם זכור לי נכון..

הוא חובבן יותר מאשר מגדל מקצועי, לכן הוא לא משקיע במדגרה. חוץ מזה, יש לו תרנגולות שטובות פי אלף על כל מדגרה. חחח . D: לא יכל להכנס לשם שום חולדה, נחש, עכבר או כל דבר כזה. הכלוב מרושת היטב עם חורים ממש ממש ממש קטנים. בערך בגודל של פחות מחצי סנטימטר . תודה בכל מקרה..

כנראה

כנראה שהנקבה או הזכר שברו את הביצים ראיתי זאת בפסיונים ניתן להימנע מזאת כאשר שמים להן ביצי דמו ואז הם מתייאשים משבירת ביצים שיהיה לו בהצלחה

למעלה