בעיה מוזרה שחוזרת על עצמה

yyooonn

New member
בעיה מוזרה שחוזרת על עצמה

בכל פעם שאני מבצע רכישה, הכח שלי יורד.. אתמול עשיתי רכישה ב300,000,000 מליון וירדתי בכח, היום עשיתי רכישה ב600,000,000 מליון ושוב ירדתי בכח.. דיי לא הגיוני. מצורפות תמונות של המצב שלי לפני ואחרי הרכישה ב300,000,000.

yyooonn

New member
מיותר לציין

שלא תקפו אותי, לא תקפתי ולא שלחתי עזרה כלשהי.

ריקרדו7

New member
איך??

מאיפה אתה משיג 600 ו300 מיליון ככה יום אחרי יום? תתן לי סיבה טובה מאוד איך אתה עושה את זה?? משהו פה לא ניראה לי? איזה מיקום אתה בדירוג הכללי?

590V ISRAEL

New member
הכל בסדר

הכסף המזומן הוא גם כח !!! ברגע שאתה מבזבז אותו בעצם יורד לך כח. אם היית קונה נשקים הכח היה עולה אבל אם בזבזת כסף על שיפורים טכנולוגיים הכח שלך ירד. (שיפור טכנולוגי לא תורם לדירוג).

yyooonn

New member
אז ככה

יש לי 120 מפעלי יהלומים + 40 מפעלים צבאיים בדרגת פיתוח שלישית.. ככה שביום אני מקבל דיי הרבה כסף. הצבא שלי מאוד חזק יחסית לדירג.. את הכסף הזה בזבזבתי על קניית נשקים בלבד ולא על פיתוחים טכנולוגיים.. אתם יכולים לראות שהכוח הצבאי רק גדל בתמונה השניה ועם זאת הכח הכללי רק ירד בעוד שלא היה שינוי בכח התעשיה

Fire Of Heaven

New member
זה עדיין מוזר כמות הכסף שיש לך

גם אם יש לך 120 מפעלי יהלומים אתה אמור לקבל בכל יום 115,200,000 בסה"כ. מכיוון שאתה רשום בסה"כ 6 ימים במשחק. איך בדיוק יש לך 900,000,000 במזומן
מה גם שיש לך מפעלים בדרגת פיתוח שלישית שגם עולים מאות מיליונים. אז איך בדיוק יש לך כל כך הרבה כסף תוך 6 ימים

omri gshock

New member
מאוד פשוט

הכוח הצבאי מחושב לפי המחירים של הנשקים ברמת הבסיס כלומר חייל שווה 150 אם אני לא טועה וכרגע אתה קונה אותו ב450 לכן אם יש לך 450 כסף ואתה קונה חייל אחד הכוח הצבאי שלך עולה רק ב150 בעוד שהכוח הכללי שלך יורד ב450 כלומר ירידה של 300 בכוח הכללי מקווה שהבנת

yyooonn

New member
אבל עדיין משהו לא מובן..

איך זה שהכח התעשייתי לא השתנה, הכח הצבאי גדל.. ועם זאת הכח הכללי ירד? הכח הכללי הוא לא חישוב של הכח הצבאי + אחוז מסויים מהכח התעשייתי? אז מה הקשר פה לכסף? אשמח מאוד לקבל תשובה, תודה מראש, יונתן.

למעלה