בעיה מוזרה

thenewone

New member
בעיה מוזרה

התקנתי היום תוכנה חדשה (תמיכה בעברית), המכשיר שברשותי הוא ג´ורנדה 568. לאחר ההתקנה קרה דבר מוזר, הוא לא קיבל את המכשיר וטען שעלי לעשות פרטנרשיפ חדש. מחקתי את הפרטנרשיפ, התקנתי את האקטיב סינק מחדש, אפילו שידרגתי למייקרסופט 3.6, ו...קרה משהו מאוד מוזר. כשאני שם את המכשיר בעריסה הוא מתחיל לסנכרן, פתאום באמצע הוא מתנתק וזהו. אני מוציא את המכשיר, מחזיר והוא שוב מתחיל לסנכרן מהתחלה ושוב מתנתק בערך אחרי שהוא מסנכרן את הקונטקטס. מתנתק וכותב שהמכשיר לא מחובר. מוזר לא? מה עושים? התקנתי מחדש את ה - 3.5, ניסיתי הכל, לא עובד. ניסיתי באמת כל דבר, זה פשוט קטע מטורף1 רעיונות למישהו?

castroman

New member
היה לי מקרה דומה ../images/Emo26.gif ../images/Emo80.gif

ורק HARD RESET למכשיר עצמו עזר לי...

thenewone

New member
הארד ריסט משמע??

מה עושים? איך עושים את זה ומה זה גורם? הכל הולך? יש גיבויים?

castroman

New member
אז ככה ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

הארד ריסט...לאחר שאתה מבצע אותו אתה מקבל את המכשיר כמו שקניתה אותו... רק עם המערכת הפעלה...הוורד האקסל והמדייה פלייר ושאר הדברים של מערכת ההפעלה נשארים...לעומת זאת כל הרשימות\מספרי טלפון וכו´ נמחקים וגם התוכנות שהתקנתה... איך עושים את זה
תגיד לי איזה מכשיר יש לך... הכל הכל הכל הולך
אפשר לעשות גיבוי אבל אז תחזור לאותו מצב של מקודם...

thenewone

New member
המכשיר שלי

ג´ורנדה 568. זה יפתור את העניין להערכתך? אבל זה שוב ישאיר אותי בלי העיברית, ואז לאחר התקנת העברית אני יכול לחזור לאותה הבעיה לא?

castroman

New member
אממ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

אני לא יודע איך עושים הארד ריסט בג´ורנדה 568...וזה פתר אצלי את הבעיה בכל מקרה... זה ישאיר בלי העברית...אבל תוכל להתקין אותה מחדש....ואני לא יודע אם העברית עושה לך את הבעיה...

mihablum

New member
הרד ריסט ל568

פרימיטיבי אך כך עושים (ע"פ הוראות יצרן): מוציאים את הסוללה הנשלפת מוציאים את סוללת הגיבוי ל5 דקות מחזירים וזהו שלום

enazumaltd

New member
תנתק את החמצן

תנסה לנתק את המכשיר מהסוללות, כולל סוללת הגיבוי!!! להערכתי זה יעזור

למעלה