בעיה מוזרה

אגוזי

New member
בעיה מוזרה

שלום אנשים יש לי איזה בעיה משונה שמתרחשת כמה פעמים ביום לפחות - אני מקווה שתוכלו לעזור כי זה נראה לי מתוסבך הבעיה היא שכשאני משחק במשחק מסוים ברשת אני נזרק פתאום החוצה לרשימת החדרים, בנוסף לזה אחר כך הרזולוציה הופכת לי מ 800 600, ל 640 480, השורת משימות ותפריט התחל נעלמים, ולקינוח אחרי שאני עושה ריסט אני מקבל כחולות. סתם בשביל שתהיו בעניינים היתה לי את אותה בעיה גם לפני שפירמטו לי את המחשב (בלי קשר לבעיה) מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי

B0ND_JAME5_B0ND

New member
יכול להיות ש...

זה בעיה של הדרייברים של הכרטיס מסך שלך, אולי אני הייתי ממליץ לך שתעדכן אותם ותראה אם זה עדי קורה... בעקרון כאשר שורת המשימות ותפריט ההתחל נעלמים זה אומר שיש פגיעה כל שהיא באקספלורר- שזה הבסיס של הווינדוס פרט קצת לגבי המערכת שלך, חומרה ותוכנה...

eYaL

New member
אמממ..

נראה כמו בעיה עם המשחק עצמו,שמוגדר לעבוד ברזולוציה מסוימת,בעוד הוינדוס שלך עובד ברזולוציה שונה. תתאים את המשחק לרזולוציה שבה אתה עובד בוינדוס,וכך תמנע מהחלפת רזולוציה במשחק. eYaL

אגוזי

New member
עכשיו זה קרה לי עוד פעם....

טוב אז קודם אין במשחק הגדרות של רזולוציה וזה לא נראה לי העניין כי לחבר שלי יש את אותם הגדרות במחשב והמשחק עובד. בעניין הדריברים ביררתי ואין להם עידכונים (למעשה אי אפשר למצוא את גם את הדריבר המקורי ברשת) המערכת שלי היא פנטיום 800, 256 מגה זיכרון,כרטיס מסך riva tnt m64 אם להגיד את דעתי הבלתי נחשבת זה נראה כמו איזה תוכנה שמופעלת מאיזו שהיא סיבה וגורמת לבלאגן (כמו שקרה לי כשניסיתי להפעיל ישומים של העכבר או את הנגן בזמן שהמשחק רץ)

אגוזי

New member
השאלה איזה תוכנה או קובץ יכולים ...

להפעיל את עצמם ואיך אני יכול לאתר אותם?

באדי

New member
פירמוט בריא!!!

קטונתי מהמומחים שמשיבים פה על שאלות אבל! בכל פעם שלי היו בעיות מסוג זה, וגדולי המומחים התברברו פשוט ביצעתי פירמוט ``איכותי ובריא`` זה פוטר את כל הבעיות של ``שיירים`` מכל מיני תוכנות ושאר ירקות. ניתן לאחר הפירמוט ואיחזור המערכת, לבצע ``גוסט`` על מערכת נקיה ולשמור אותו במקום אחר בדיסק וכך לא תצטרך לאחזר הכל מהתחלה.

duke4you

New member
גם לי זה קרה!!!

הבעיה שאתה מתאר, הייתה גם אצלי במחשב. ניסיתי הרבה אפשרויות ושום דבר לא עזר, שום דבר. ישבתי וחשבתי והגעתי למסקנה, שבעיות מסוג הזה נגרמות מחוסר זכרון ram, בהתחלה פסלתי את האפשרות כי היה לי 128 ram וזה הרבה, אבל התברר שהוא הבעיתי. הוא התנהג כמו 32 ram מאשר 128. התברר שהזכרון שהיה היה דפוק. אני ממליץ שתקח מחבר זכרון ram, ותבדוק את הנושא שוב. לי זה פתר את הבעיה. :)

למעלה