בעיה מטומטמת...

Aiden

New member
בעיה מטומטמת...

יש לי MP שמסרב להתחבר למחשב, זאת אומרת הוא התחבר והדרייבר הותקן, אבל כל פעם שאני לוחץ על הכונן של הMP המחשב נתקע, חשבתי שזה בעייה בMP אז קניתי אחד נוסף, אבל הוא תקע גם את השני, מישהו יודע מה מקור הבעייה? בתודה AIDEN

gt-master

New member
מה זה MP?

קנית נגן נוסף בגלל שהמחשב נתקע? פשש (קניתי סלולרי חדש כי לקודם אף אחד לא התקשר) על פניו נשמע שמקור הבעיה במחשב. תנסה לעושת RESET למחשב. תנסה שקע USB אחר. תנסה מחשב אחר. לא מצליח,צריך טכנאי מחשבים .

Aiden

New member
אני באמת לא צריך ציניים מעצבנים

שיתקרצצו לי על הבעיה... וMP זה מה שאתם קוראים בשפה העשירה שלכם נגן mp3 (מי האידיוט שרב איתי על דקויות?...) בכל מקרה אני כן ניסיתי שקע אחר אבל אתה כנראה לא מבין שיש בעיה במחשב? יש איזה אפשרות שאני צריך לשנות במחשב, אם אתה לא יודע- אל תנסה לעזור! (וכן אני יכול לקנות עוד "נגן mp3" כי הם זולים כמו פלאפון שלא מתקשרים אליו...

gt-master

New member
תרגיע ילד

א. אמרתי שיש לך בעיה במחשב ואם אתה לא יודע לפתור תזמין תכנאי. פה לא "פורום מחשבים ופתרון בעיות חומרה ותוכנה". ב. אם תמשיך לקנות את הזולים האלה אל תתפלא שלא יעבדו גם אם המחשב תקין (יש סיכוי כזה ששניהם פגומים למרות שלא סביר). ג. אין גבול לעצלנות היום.לקצר MP3 ל MP?.תקרה לזה M וזהו. ד. אני דוקא כן יודע משהו ואמרתי לך כל מה שאפשר להגיד על גבי פורום. אני טכנאי מחשבים במקצועי ועברו דרכי מספיק נגנים מסוגים שונים שאני יכול להתערב איתך שתוך דקה בידיים שלי הייתי או מסדר הוא מספר לך שקנית זבל סיני ושתקנה את השלישי שאולי יצליח. ד. אף אחד לא חייב לך כלום ואני היחיד שכן ניסתי לעזור לך אז תגיד תודה.

יאיר B

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo4.gif

אני די מסכים על gt. למוצרים יש שם שניתן להם ע"י היצרן וצריך להשתמש בו (MP יכול גם להיות מדיה פלייר...). אם הבעיה היא במחשב שלך - אנחנו לא הכתובת. פנה לפורום 91 - תוכנה וחומרה לפתרון בעיות במחשב. אגב, קצת יותר מידע היה עוזר יותר: סוג מערכת ההפעלה, סוג הנגן (ג'נרי?) ניסית על מחשב אחר? האם גם שם הבעיה חזרה על עצמה (בשני הנגנים שקנית)?

ramonsegev

New member
יאיר ../images/Emo9.gif

"יש לי MP שמסרב להתחבר למחשב"- מדיה פליר לא יכול לסרב להתחבר למחשב
רמון

Aiden

New member
תודה בכל זאת, אבל הוא מתחבר

למחשבים אחרים, ומוזר שהשלישי והרביעי של החברים (כולל IPOD) גם תקעו לי את המחשב (ואני אקצר כמה שאני רוצה, מהיום אני קורא לזה "3"
) בכל מקרה תודה על העזרה בתודה "ילד..." (בן 18, ילד....)

למעלה