בעיה מטורפת!

רותי278

New member
בעיה מטורפת!

חברה שלי שלחה לי בקשה לאישור ואני שלחתי אליה ואפחת מאיתנו לא קיבלה את הודעה.. מה עושים?!

meital always

New member
../images/Emo23.gif בקשת חברות בפייסבוק

יכולות להיות כמה סיבות למה זה קרה, אני יכולה להתחיל לפרט לך אותן, אבל מה זה באמת משנה? פשוט תשלחי לה בקשה מחדש, היא תאשר אותה ובא לציון גואל... אם בכל זאת יש בעיה נוספת עם זה תחזרי לכאן. בהצלחה...

רותי278

New member
נראלי שהצלחתי אבל בכל זאת

הצלחתי.. אבל יש מצב שעוד מישו הוסיף אותי ושוב לא קיבלתי בקשה לאישור.. את יודעת אולי מה הבעיה?

meital always

New member
לרותי

מה שאת מתארת זה מצב נדיר מאוד. זה יכול לקרות אם הכרטיס שלך (או שלו) נחסם זמנית או עבר RESET או גם בגלל תקלה באתר או בגלל שבטעות סירבת לבקשה. כל הדברים האלה די נדירים. איך את בעצם בודקת אם קבלת בקשה לחברות? את נכנסת אל Home ומסתכלת בטור הימני אם מופיעות שם בקשות כאלה?

רותי278

New member
אהה

באמת לוידדעת מה קרה.. טוב לוחשוב נוסיף אותו כבר לבד.. תודה בכך זאת=]

רותי278

New member
עדיין לא נפתר..

מצטערת שאני משגעת אותך ככה.. אבל יש מצב שחסמתי לעצמי איכשהו\שחסמו לי קבלת בקשות להוספת חבר? אני כן מקבלת הודעות שמאשרים אותי אבל אם מישו שולח לי בקשה לאישור אני לא מקבלת.. יכול להיות כזה מצב?

meital always

New member
חופשי, את לא משגעת אותי... ../images/Emo13.gif

דבר ראשון בואי נוודא שאת בודקת בקשות לחברות במקום הנכון. את נכנסת אל Home ואז בטור הימני מתבוננת בקוביה שנקראת Requests , ושם מופיעה הבקשה. לחילופין נכנסים אל Notifications , למשל דרך Inbox ואז ללשונית בשם Notifications . האם בשתי הדריכם האלו את לא רואה אף בקשת חברות, למרות שבוודאות נשלחו אליך בקשות כאלה מגולשים שאינם חברים שלך? עוד בדיקה (כדי לוודא שהגולש אכן שלח לך בקשת חברות): כנסי אל דף הפרופיל שלו ותבדקי אם מתחת לתמונה שלו מופיעה השורה: Pending Friend Request (שזה אומר שהוא ממתין לאישור בקשת החברות שהוא שלח לך)

רותי278

New member
נכון..=]

הסתדרתי! ממש ממש תודה=] תגידי יש אפשרות לשמור וידיאו של מישו אחר אצלי במחשב?

meital always

New member
בכיף...

לגבי וידאו שראית בפייסבוק של מישהו אחר, פייסבוק עצמם לא מאפשרים דרך ישירה לשמור קבצי וידאו כאלה, אבל קיימות תוכונות חיצוניות שלוכדות את וידאו מהמחשב (בלי קשר לפייסבוק) ובאמצעותן תוכלי לשמור אותו בחלק גדול מהמקרים.

meital always

New member
בשלב ראשון-

לפני שנתחיל לדבר על תוכנות, בואי תנסי משהו פשוט יותר, כי רוב התוכנות האלה או בתשלום או די מורכבות. בחלק מהמקרים, כשצופים בקטע וידאו שבאתר אינטרנט, הוא נשמר בתיקה במחשב שקרויה "קבצים זמניים" (Temporary Files). ואז אפשר אחרי הפעלת הוידאו לגשת לתיקיה, לסדר את הקבצים לפי סדר הופעה, ולאתר את הקובץ בסוף הרשימה. הבעיה שלא תמיד ישאר שם עותק, זה תלוי במספר גורמים. אל שווה לנסות למצוא אותו שם ורק אם לא יצליח לעבור לתוכנות מתקדמות. כדי להגיע לתיקיה הזו, בצעי את הפעולות שבהסבר הזה. בהצלחה...

רותי278

New member
לא ממש עוזר לי ההסבר..

יכול להיות בגלל שהמחשב שלי באנגלית ולא ממש הבנתי..? או שזה בגלל שיש לי תאקספלורר החדש?

meital always

New member
אוקיי, נעזור לך עם זה... ../images/Emo13.gif

באנגלית: כנסי באקספלורר החדש שלך למעלה לתפריט Tools ואז אל Internet Options . בחרי למעלה את הלשונית General . בשורה Browsing History הקליקי על Settings ואז על View Files . בשלב הזה תיפתח התיקיה Temporary Internet Files (ודאי בכותרת למעלה שזה אכן השם שלה). כאן חפשי את הקובץ שלך...

רותי278

New member
הצלחתי=]

אבל עכשיו איך אני רואה את הסירטון? (הצלחתי להגיע לתיקיה)

meital always

New member
אוקיי

תריצי את הקטע וידאו בפייסבוק, ולאחר מכן תיגשי לתיקיה כמו שהסברתי ותחפשי את הסרט באחד הקבצים האחרונים ברשימה. ליתר ביטחון תוודאי שהיא מסודרת לפי סדר השמעה, אפשר לוודא זאת באמצעות עכבר ימני בשטח כלשהוא בתוך התיקיה ואז Arrange Icons By ואז Last Accessed .

רותי278

New member
אני לא מוצאת=[

אולי תוכלי להגיד לי איזה סוג של קובץ אני אמורה לחפש?

meital always

New member
מדובר בקובץ וידאו

זה צריך להיות אחד הקבצים האחרונים ברשימה והוא צריך להיות בעל נפח גדול יחסית. אם את לא מוצאת אותו שם- יתכן שפשוט הוא לא יורד לשם. אם בסופו של דבר לא תמצאי אותו את יכולה לשאול בפורום דפדפנים של תפוז על תוכנות להורדת ידאו מהמחשב, כי זה כבר לא כל כך קשור לפורום הזה...

רותי278

New member
יש מצב..

ואיי ממש ממש תודה על העזרה!!!! שיהיה לך המשך יומנעים=]

למעלה