בעיה מינית

benny1123

New member
בעיה מינית

שלום לך אני בחור בן 30 שלא מצליח ליצור קשר אינטימי עם בחורה. המגעים המינים שלי הם עם עצמי ( אוננות ) כשאני מתגרה מכך שנשים שולטות בי או משפילות אותי,זה מה שגורם לי את ההתרגשות המינית. כאשר אני עם בחורה,אני נזקק לגירויים מיניים חזקים הקשורים בשליטה. אני מחפש את האהבה והחום בקשר ודי מתוסכל מכך שאני נזקק להשפלה כדי להרגיש גירוי מיני.אולי זה גם מה שעוצר אותי בדרך לקשר אינטימי. אני מבלה שעות רבות באינטרנט על מנת למצוא אתרים של מלכות. אני די מתוסכל מזה ואינני מבין מה מקור התופעה הזו? אולי תוכל להאיר את עיני באשר לכך,ולהציע לי איך לנהוג. אני מרגיש שאני שוקע בעצמי ללא תקנה. בני

nobh

New member
אתה צריך

אישפוז לא דוקא בבית חולים אלא אולי באחד הצאטים הם בדיוק לאנשים כמוך
אל תבקר בחדר טריוייה זה משעמם

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שלום בני

קשיים ביצירת קשר אינטימי הם נחלתם של רבים, לדאבוננו, מסיבות רבות ושונות. אי-אפשר לדעת (וגם אין זה המקום) מה הרקע והמקור לקשיים אותם אתה חווה. נראה לנו שכנראה יש לכך רקע נפשי עמוק -- ואלו מסוג הדברים שצריך וניתן לברר אותם (בהנחה שזה מפריע לך להיות מאושר) בעזרת בעל-מקצוע. המלצתנו היא שתפנה לייעוץ פסיכולוגי לעזרה בבעייתך. ברור שעדיף לפנות לבעל מקצוע שיש לו הידע והניסיון בטיפול בבעיות בתחום היחסים האינטימיים והמיניים. לצערנו, לא נוכל לסייע לך כרגע חוץ מאשר עצה כללית זו. אנו מאחלים לך בהצלחה.

למעלה