בעיה - מכור להימורים

קוקימאן

New member
בעיה - מכור להימורים ../images/Emo10.gif

אני סטודנט צעיר שאוהב כסף... ולאחרונה התחלתי להמר קצת באינטרנט בקזינוים השונים... אני כל הזמן מפסיד... ואני חושב שאני בסוג של בעיה.. אומנם הסכומים הם קטנים, אבל אני מפחד להידרדר... מישהו פה מכיר את העיניין? יודע איך יוצאים ונגמלים מזה??? אני מפחד גם ברחוב אני הולך ורואה כל מיני בינגוים וכאלה... זה ממש משגע!!

../images/Emo63.gif שלום לך סטודנט צעיר,

קודם כל כמה עובדות: 1. לא מכירה הרבה בני אנוש שאינם אוהבים כסף. 2. כסטודנט צעיר למנהל עסקים אתה ודאי יודע שקזינו נוצר כדי להרוויח 3. בתי קזינו לא היו נפתחים אלמלא בעליהם לא היו בטוחים ברווחיהם. 4. סטטיסטית - אין לך סיכוי לצאת "עשיר" בהימורים. אז כדי ש"אהבתך לכסף" תתממש - כדאי לך להשקיע בתחומים בטוחים יותר. לגופו של עניין, אם אתה רק "מהמר מתחיל" ורק באינטרנט - ואתה באמת רוצה לחדול, עזור לעצמך בכך שתחסום את האתרים בהם אתה מבקר להימורים. השאלה כמובן אם אתה מסוגל לשלוט בצורך שלך להמר שכן, יש המשחקים בהימורים ומציבים לעצמם גבולות בהם הם עומדים. השתדל מאוד לא להתדרדר אל מצב בו לא תוכל לשלוט בצורך שלך להמר. ישנן קבוצות תמיכה למהמרים ועצתי לך - אל תתמודד עם הבעייה לבד. זו בפירוש בעייה, ניתנת לפתרון, ומוטב שעה אחת קודם. הימורים קוקימאן, היא מחלה ככל התמכרות אחרת, וככזו יש לה גם פתרון לו אתה חייב להיות שותף. הפורום הזה - הוא מעגל תמיכה, בו כולם יבואו לעזרתך. ושאלה? האם אותם בתי קזינו וירטואליים אליהם אתה נכנס - מחייבים משחק בכסף אמיתי? ידוע לי שאפשר "לשחק" גם מבלי להשקיע פרוטה? אולי תנסה?

למעלה