בעיה מסובכת בעבודה, דרושות עיצות ..

izikco

New member
בעיה מסובכת בעבודה, דרושות עיצות ..

שלום לכולם .. יש לי איזה בעיה בעבודה, אני אנסה למצות את העיניין, בכל אופן אני נורא מיואש ועובד עיצות, כל עיצה נבונה תתקבל בשמחה :) ככה, היה לי חוזה עבודה אישי בו היה הסכם לשכר חודשי גלובלי קבוע ללא קשר לשעות העבודה בפועל. אני לא מנהל, ויש ביקורת ישירה עליי ועל שעות העבודה שאני עושה .. אני מחתים כרטיס כל בוקר וגם ביציאה. ישנם 2 סעיפים חשובים לי בחוזה שבגללם אני מבולבל .. 1- הסכם זה תקף עד לתאריך 23.2.2001 2- מוסכם כי בסיומו של הסכם זה הן העובד והן החברה יפעלו בהתאם להסכם קיבוצי כללי כפי שיחול באותה עת. לפי חוק פיצויי פיטורין - אני זכאי לפיצויי פיטורין כיוון שהמעביד לא הציע לי לחדש את החוזה ותוקפו עבר. וכן כיוון שההסכם הסתיים הן החברה והעובד אמורים להתנהג לפי ההסכם הקיבוצי, ככתוב בהסכם. דיברתי על כך עם המעביד והוא מסרב לשלם לי עבור שעות נוספות כמוסכם בהסכם הקיבוצי, הוא טוען שההסכם שנכתב הוא שטותי ולא מחייב אותו, והוא אף מוכן להתנגשויות בבית הדין לעבודה. בינתיים עבר יותר מחודש ועבדתי כ-50 שעות נוספות שהוא לא מוכן לשלם עליהם. בשיחה נוספת אמרתי לו כי אני לא מוכן לעבוד שעות נוספות בכלל, שזה עדיף לי מאשר להלחם עבורם אחר כך. עכשיו הוא מאיים לפטר אותי ללא זכות לפיציי פיטורין בטענה שאני מחבל בעבודה. מה עושים? עומדות בפני כמה אפשרויות וכמה שאלות ללא מענה .. האם להתפטר ואחר כך לתבוע את פיצויי הפיטורין, לפי החוק לפיצויי פיטורין? .. אבל ככה אני אשאר ללא עבודה וללא מכתב פיטורין ואני לא יוכל להתייצב בלשכה על למציאת עבודה חדשה. האם באמת הוא יכול לפטר אותי ללא פיצויים, בטענה לחבלה בעבודה? בגלל שאני לא מוכן לעבוד שעות נוספות ??? איך אני יכול להוציא ממנו את הכסף על השעות הנוספות שכבר עבדתי ? מה שכן, הוא צריך אותי מאוד .. והוא לא מוכן לפטר אותי ככה סתם כיוון שהוא מנסה להמנע מתשלום פיצויי הפיטורין .. עיצות ... בבקשה. אלמונימוס ..

למעלה