בעיה :מעין עכבר שחור וקורי עכביש

nurii

New member
בעיה :מעין עכבר שחור וקורי עכביש

מזה כמה ימים רצים לי כמו עכבר שחור ,וקורי עכביש-כך אני קוראת להם-היה לי בעבר כבר מקרה כזה-לא חלף לגמרי,אבל היה רק מעין חור שחור קטן.מזה כמה ימים הם גדלו ומתרוצצים במהירות.אני אחרי קטרקט בשני העיניים+ליזר,האם זה משהו מסוכן-,או אפשר לחכות עד שיהיה לי תור דחוף לרופא.בעיקרון יש לי ראיה חלשה+צילינדר.הכוונה האם להגיע בשל כך למיון הקרוב?לכל תשובה אודה.

dragon28

New member
לייזר אתה מתכוון הורדת קטרקט משני?

אם כן, אז זה טבעי שבמהלך חודשיים יהיו לך תופעות כאלו כי הקרום שהלייזר הוריד נמצא עדיין בנוזל של העין... זה יעבור תוך חודשיים, אם לא פנה לרופא.

מעין עכבר שחור וקורי עכביש

שלום
אתה מתלונן על פלוטרס (FLOATERS) שזה קלאסי לשינויים בזגוגית ולפי תיאורך כנראה מדובר על היפרדות חריפה של זגוגית העין. בדרך כלל תופעה זו איננה מסוכנת ומתרחשת בכל אדם בגיל מסויים אך צריך לזכור שב-15% מהמקרים תופעה זו מלווה בקרע ברשתית המצריך טיפול דחוף בלייזר (מבצעים הלחמה סביב איזור הקרע) כדי למנוע היפרדות של הרשתית. לכן, אני ממליץ לך להיבדק בדחיפות על ידי רופא עיניים כדי לשלול קרע ברשתית. לא הייתי מחכה לתור רגיל אלא פונה למיון-עיניים.
בברכה,

nurii

New member
תודה ד"ר מחר אלך דחוף לרופא עיניים שלי

העיניים שלי הו ממין נקבה

nurii

New member
תודה טרנסנדנטלית אבל אני לא

נוהגת בלילה.הייתי היום והוזהרתי ע"י הרופא להבא להגיע למיון.תודה לכלום על העצות..........

לרופא עיניים נוסעים במונית.

במיוחד במצב שלך.

וגם , מרחיבים שם אישונים ולא תוכלי לנהוג חזרה אפילו אם תצליחי להגיע לשם.

למעלה