בעיה מעצבנת בטריאו 650---עזרה!!!

2סיקו

New member
בעיה מעצבנת בטריאו 650---עזרה!!!

לפעמים כאשר אני מקבל MMS והודעה קולית, הטריאו עושה ריסט בדרגה 2 כלומר אני צריך להכניס קודים לתוכנות וכו... כדי להקל אני פשוט מסכרן את הטריאו עם המחשב וקובע שהמחשב עולה על המכשיר. זה עובד אחלה, אבל הבעיה מה עושים כשלא נימצאים ליד המחשב.???? האם יש תוכנה שתאפשר לי לעשות גיבוי מלא על הכרטיס ההרחבה, וכאשר אצטרך להשתמש בגיבוי פשוט אגבה מהכרטיס!!! האם יש דבר כזה??? תודה ושבת שלום

yaronshlomo

New member
אתה יכול לגבות עם התוכנה

הזו שהיא חינמית. לא בדקתי אותה על הטראו אבל היא מאפשרת גיבוי מתוזמן ושחזור כל הפאלם או קבצים מסויימים. אם הפאלם מבקש להכניס קודים שחזר את הקבצים Saved_Preferences.PRC ו - Unsaved preferences.prc בלבד ולא את כל הפאלם. יש תוכנה גיבוי לא חינמית וטובה מאוד שגם מאפשרת גיבוי מתוזמן ושחזור קבצים מסויימים שעובדת היטב אבל עם הרבה אפשרויות נוספות. סקירה עליה תוכל למצוא כאן.

יוסי 101

New member
גם אצלי ה650 מרסט בעת קבלת הודעות

גם בהודעות אס אמ אס ולא בצורה קבועה... אני חייב לומר שה 600 היה הרבה יותר יציב אני חווה הרבה ריסטים גם בעת קבלת דואר במיוחד כשהגדרתי קבלת דואר בצורה אוטומטית כל שעה...

+++

אצלי היתה בעיה דומה בגלל הגדרה לא נכונה של הצליל של ההודעה בתוכנה Phone Technician. נסה לחפש תוכנה צד ג' שעושה משהו עם קבלת הודעות, ולבטל אותה.

אני עוד לא נתקלתי בזה אך...

יש פעמים שאני כותב משהו נניח בתוכנת המשימות או התזכרות ואז המחשב מרסט את עצמו. עדיין לא עליתי מה גורם לבעיה.

2סיקו

New member
איזה צליל??? אני משתמש ב>>>>

בתוכנה שבאה עם המכשיר, אולי לשנות את הצליל??? כן גם אצלי זה לא קבוע, פשוט זה קורה מתי שבא לו!!!! אולי לא התיחסתי אליו יפה~~!!! אבל יש לי את תוכנת הרינגו אולי זה גורם לכך??? בנוסף אני מנסה את ה-RESCO BACKUP, עשיתי גיבוי ראשון, ונראה בסדר. התקנתי על הזיכרון במכשיר וגיבתי על הכרטיס. בהוראות כתוב שכדי לעשות RESTORE הכי טוב לפרמט את המכשיר ורק אז לעשות. אבל האם התוכנה לא תימחק??? בקיצור איך אני אמור לעבוד עם התוכנה הזו תודה

yaronshlomo

New member
התוכנה תימחק

אבל תוכל למצוא אותה על כרטיס הזכרון במקרה והפאלם נמחק. למה לך לעשות restore?

למעלה