בעיה מעצבנת בסנסה...

stolen sweet

New member
בעיה מעצבנת בסנסה...

קניתי היום מכשיר סנסה מהקטנים הריבועים האלה עם התפסן..המכשיר יכול להכיל 8 GB הכל הלך בסדר.. הבעיה שכשאני מנסה לגרור לתוכו שירים מופיעה לי הודעת שגיאה שאומרת כי השירים או בשימוש או אינם קיימים... אין שום תוכנה אחרת שעובדת ככה שאין מצב שהם בשימוש והם די קיימים חח... כשאני מנסה לבצע סינכרון דרך הווינדוס מדיה פלייר הוא או נתקע או יש הודעת שגיאה דומה.. מישהו יודע מה אני יכולה לעשות??

or121210

New member
תגובה

קודם כל, לנגן קוראים sansa clip תבדוק אם אתה מנגן את השירים שברצוני להעביר במחשב, בזמן שאתה מנסה להעבירם. אם אתה כן, סגור את התוכנה שמנגנת את השירים. אם לא, נסה לבדוק שהקבצים הם לא לקריאה בלבד, ע"י בדיקה במאפיינים שלהם. אם עדיין זה לא עובד, תיכנס בנגן לתפריט הגדרות > מצבי USB > ותבחר ב-MSC עבד?

stolen sweet

New member
תודה על התשובה...אבל..

קודם כל אני בת חח אממ המכשיר כבר העברתי לMSC...ולא שום דבר לא פועל במקביל... יש אולי עוד כמה פתרונות??

stolen sweet

New member
אממ לא...זו תיקייה הרגילה שלי..

משם העברתי לנגן הקודם.... איזההה עצביםם לקנות מכשיר לשלם 400 שקל ועכשיו זה לא עובד... למישו יש רעיון מה אפשר לעשות??

יאיר B

New member
תעלי בבקשה צילום מסך של הודעת השגיאה.

אולי נראה עוד משהו קטן שם. יש לי את הנגן בגרסת ה-4GB ומעולם לא הייתה בעיה לעלות קבצים (אם כי יש לי הרגשה שהבעיה היא במחשב ולא בנגן).

stolen sweet

New member
אמממ אין כ"כ מה לצלם

ההודעת שגיאה בעברית ומה שכתוב בה זה : הנתיב עמוק מדי או הודעה שאומרת - לא ניתן להעתיק הקובץ לתיקייה כי הקובץ לא קיים על המחשב או נמצא בשימוש תוכנה אחרת.. לדעתי הבעיה גם במחשב...לא נראה לי שמשו לא בסדר בנגן..יש מצב ששדרוג יעזור?

יאיר B

New member
ניסיון אחרון:

תפתחי תיקיה בכונן C (השורש) ונקרא לה A למשל (שם קצר). תעתיקי לתוכה כמה שירים ואת השירים מתוך התיקיה A תנסי להעתיק לנגן. נראה אם הוא עדיין יכתוב את אותה הודעה. (כשעבדתי על חלונות לא קיבלתי אף פעם הודעה כזאת).

stolen sweet

New member
אותה הודעת שגיאה..

האם יכול להיות מצב שיש קשר לעובדה שהמחשב שלי מחובר למחשב אחר בראוטר?

יאיר B

New member
בהנחה שאת לא מנסה להעביר את הקבצים

ממחשב אחר דרך הרשת - אז אין קשר. להעביר את הקבצים ל-DOK אפשר? אם גם לא - מציע לשאול בתמיכה טכנית/תוכנה וחומרה. בעיות גדולות עם חלונות זה כבר מעבר לידע שלי

יאיר B

New member
ועוד שני דברים ששכחתי להגיד:

עדיף מאוד להשתמש בכבל שהגיע עם הנגן (גם אם הוא קצר) ולחבר לחיבור USB אחורי במחשב שולחני (בנייד זה לא משנה) ישירות לחיבור, בלי מפצלי USB למיניהם.

stolen sweet

New member
אני משתמשת בו....

ויש נגנים שאני כן מצליחה להעביר אליהם שירים ויש חלק שלא... לא יודעת נראה לי הבעיה במחשב...הנגן לא נראה לי לא בסדר... האם יכול להיות ששדרוג המחשב יעזור במצב כזה?

יאיר B

New member
שידרוג המחשב? למה הכוונה?

אם את מתכננת לקנות מחשב חדש בגלל נגן שעולה 300 ש"ח - רק לי זה נשמע קצת מוגזם? יש סיכויי שהבעיה היא במערכת ההפעלה ולכן שלחתי אותך לתוכנה וחומרה או תמיכה טכנית. הנגן הזה מקבל שירים ממחשבים אחרים? (אם כן אז סביר מאוד להניח שהוא תקין).

stolen sweet

New member
חח ניסיתי בתמיכה טכנית..גם לא כ"כ יודעים

לעזור.... הנגן מקבל שירים ממחשבים אחרים...בגלל זה חשבתי שהבעיה במחשב ולא בנגן...

moonchild00

New member
תנסי לשנות את השם של השיר למשהו אחר,

יכול להיות שיש לך בעיה עם איזה תו שהנגן לא מזהה. אם את רוצה לוודא שהבעיה היא במחשב: 1. תעבירי את השיר לדיסק און קי, העבירי למחשב אחר. 2. חברי את הנגן למחשב השני ותנסי להעביר את השיר אם את מצליחה הבעיה כנראה במחשב שלך, אם את לא מצליחה הבעיה כנראה או בנגן או בשיר. 3. תשני את השם של השיר (למשהו קצר ופשוט בלי כל מיני תוים לא ברורים) ותראי אם את מצליחה אם את עדיין לא מצליחה הבעיה היא בנגן... ומכיוון שרק קנית אותו אז יש לך אחריות עליו .... אה ותנסי לחבר לחיבור USB אחר , עדיף אחורי ולא קדמי. תגידי אם עבר משהו....

stolen sweet

New member
אממ

לנגן אחר אני כן מצליחה להעביר...יש לי IAUDIO והוא עובד בסדר.. הנגן הזה של סנסה הצלחתי להעביר שירים ממחשבים אחרים..אז אני כן מניחה שהבעיה במחשב... יש למישו רעיון מה זה יכול להיות אולי?

nirnir1

New member
באיזו תוכנה אתם מעבירים שירים לנגן ?

פעם עבדתי עם WINAMP כדי להעביר שירים ל MP3 PLAYER מאז שדרוג המחשב, לא מצליח למצוא בווינאמפ את הספריה של הקבצים ולא מוצא את הנגן עצמו כדי להוריד אליו ( כונן E) עברתי לווינדוס מדיה פלייר 11 לצורך סינכרון הבעיה שאחרי כל שיר שהוא מעביר לנגן הוא נתקע וצריך לסגור אותו ( את המדיה פלייר) ולפתוח מחדש להעברת השיר הבא לנגן, די מייגע יש תוכנה ידידודית לסינכרון בין הנגן לשירים שבמחשב.? (רצוי תוכנה חינמית ) תודה מראש

יאיר B

New member
אני לא משתמש בתוכנה להעברת שירים.

מעתיק מהמחשב לנגן עם "העתק"-"הדבק". האם הנגן שלך מחייב שימוש בתוכנה? איזה נגן זה?

למעלה