בעיה מעצבנת בH320

אוראל 21

New member
בעיה מעצבנת בH320

בוקר טוב חברים! יש לי את הנגן של איריבר H320 ואני מרוצה מאד ממנו רק שבזמן האחרון יש לו בעיה מאד מוזרה כשאני מכבה אותו הוא נכבה אבל עובר למסך של הטענה אפילו שהוא ממש לא בטעינה או שהוא כותב CHRING משהו כזה דהיינו טוען והוא ממש לא טוען באותו זמן או שהוא כותב PLASE, REMOVE XTERNAL ג€BATTERY PACK והוא פשוט לא נכבה! מה זה יכול ליהיות? רק על ידי איפוס מהחור בצד הוא נכבה! יש לי את העדכון קושחה 1.28 עם עברית וסקין שונה של אוהד אם מישהו יודע משהו ויכול לעזור לי אודה לו מאד! יום טוב לכולם!

אוראל 21

New member
חשבתי על זה באמת..

שיתכן והמכשיר מרגיש שהמטען מחובר אז עשיתי כך באמת וזה לא עזר..

gt-master

New member
סתם רעיון>>

יכול להיות שבטעות הכנסת מטען של נוקיה? יש להם פלג דומה. בכל מקרה אני הייתי מנסה להליף תוכנה למכשיר למשהו מקורי של איריבר, ואם זה לא עוזר אז יש בעית חומרה לצריך לתת לתיקון. עוד משהו-תבדוק שאין בתוך השקע ב H320 איזה שבב או משהו.(נראה לי שהבעיה היא בעית חומרה בפלג)

אוראל 21

New member
תודה אחי

אנסה להתקין את העדכון המקורי של איריבר ולבדוק אם אין משהו בחור הטעינה ונקוה לטוב.. אם זה בעיית חומרה נראה לך שזה כלול באחריות?

יאיר B

New member
תקלות בחומרה שלא באשמך כלולות

באחריות. אם קנית מבאג - תוכל לשלוח את המכשיר דרכם לארקדיה. אם קנית דרך ספק אחר - תשלח דרכו (לא יודע לאן זה יגיע).

אוראל 21

New member
קניתי בבנדא

ישירות מהיבואן אלך אליו ונבדוק מה משמעות האחריות הזו

אוראל 21

New member
ועוד שאלה באותו עניין

האם כשמכבים את הנגן מהאיפוס זה מזיק לו? אם לא אז כשעושים את זה הרבה זה אולי כן מזיק? או שאין מה לחשוש?

למעלה