בעיה מעצבנת (Delay) בזמן הקלטה

jamoos123

New member
בעיה מעצבנת (Delay) בזמן הקלטה ../images/Emo10.gif

שלום (לפי מה שהבנתי זהו פורום חדש אז ברכות :) ולעניינו של דבר: ברשותי כרטיס העריכה Pinnacle PCTV Pro כשאני מקליט ממקור חיצוני (ממיר, וידאו, מצלמה וכל מקור אפשרי אחר) יש לי השהייה (אני חושב שנוהגים לקרוא לזה Delay לא?) בין הסאונד לוידאו זתומרת הסאונד מקדים את הוידאו (או להיפך אני לא ממש זוכר..) בכל מקרה זה יוצר מצב שכשמצלמים מישהו מדבר אז הסאונד לא הולך לפי השפתיים שלו (טוב נו אני מניח שאתם כבר מבינים למי אני מתכוון) התוכנה שדרכה אני מקליט מהמצלמה (או מכל מקור אחר) היא PCTV Vision שהיא בעצם התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס... מישהו יודע למה זה קורה הדיליי הזה?? ויותר חשוב: מישהו יודע איך ניתן לתקן את זה?? תודה ושוב : אחלה פורום שבעולם!

יש לך מסך חיצוני שמחובר למחשב ?

כי אם לא, אז יש סיכוי גדול שאתה צריך לחבר אפילו טלויזיה קטנה. אבל אל תרוץ לקנות איזו טלוויזיה 42 אינץ' פלסמה, כי אני עדיין לא בטוח בזה, אם כי גם לי היתה את התופעה הזאת והשתמשתי במסך של המצלמה כמסך חיצוני, וזה הסתדר נהדר.

MaSTeRLou

New member
שאלה...

האם את את הקול אתה מקליט דרך כרטיס הקול או כרטיס הטלוויזיה? למיטב זכרוני רק בגרסת הDELUXE של הכרטיס יש כניסת Audio אם כך, ייתכן והבעייה נובעת מאיטיות מסויימת של מערך המחשב או מערכת הפעלה חלשה. ואל תצפה מכזה כרטיס להביא לך תוצאות מופלעות, הוא לא יועד לכך.

yuvalkob

New member
יש לי כמה עצות

קודם כל אורי, זה לא כרטיס עריכה מה שיש לך אלה כרטיס טלוויזיה ויש הבדל. הייתי מציע לך להעביר את הסרט לפרימייר ולשנות את התזמון של פס הקול. בהצלחה!

jamoos123

New member
איך משנים את התיזמון בפרימייר?!

אין לי ממש נסיון עם נתוכנה אז איך משנים את התזמון???

טרוּ

New member
קודם כל

אין סיבה "לרדת" על הכרטיס (pctv). אני צברתי איתו שעות דגימה, באיכות פאל מלאה ללא ידירה באיכות וללא דרופים. לגבי שאלתך * תנסה לשדרג את גרסת התוכנה שברשותך * תנסה לשדרג את הדרייבר לכרטיס אבל הכי טוב לעבור לתוכנת דגימה נורמאלית. (המלצה שלי: iuVCR)

j ben

New member
תוכנת דגימה???

מה זאת תוכנת דגימה בכלל??? ומה זאת התוכנה iuVCR???

j ben

New member
מצטער

מצטער על זה שאני נדחף לפורום אנ פשוט חדש ולא הבנתי מה קורה פה

yuvalkob

New member
קודם כל לא ירדתי על הכרטיס

גם אני משתמש באותו כרטיס (דגם מעט יותר משופר) ונהנה ממנו ומאיכות מצויינת אבל עדיין זו איכות יחסית אתה לא יכול להשוות את הכרטיס הזה לכרטיסים מקצועיים שעולים אלפי שקלים

shai955

New member
אני לא יודע בדיוק

אני יודע שעם תוכנת עריכה וכרטיס שבנוי לזה שאתה יכול להריד את הסאוד והתמונה בניפרד, אתה יכול להזיז את הסאונד שיהיה ביחד. זה דורש סבלנות אבל בסוף זה משתלם. אם זה קורה לך כל הזמן אז זה באסה ואני לא יודע איך לתקן את זה. אבל מה שאני יודע שאם אתה מעביר בדיגיטלי זה לא יקרה.

leocat

New member
אני חושב שזה איזשהוא באג

אני לא בקיא בכרטיס, אבל כמו שאמר קודמי - נסה להוריד דרייבר מעודכן לכרטיס.

אי התאמה בין קול לתמונה

יש לי את אותה הבעיה של אי התאמה בין קול לתמונה,אני משתמש בכרטיס שנקרא fly video אם משהו במקרה גילה את הפטנט איך להתאים בינהם אז...שיקום.

למעלה