בעיה מעצבנת!!!

נובלס

New member
בעיה מעצבנת!!!

רואים למעלה את שורת ה Address היקרה? אותה שורה המזכירה לך את הכתובות האחרונות אותם הקשת? המקצרת דרכך למקומות הרגילים (כמו TAPUZ)? אך היתרון הוא גם חיסרון כיוון ש...``איך לעזאזל אני מוחק כתובת שאני לא רוצה שתופיע ברשימה?`` (למחוק את כל הרשימה אני יודע. אני רוצה שכתובת בודדה אחת תימחק ולא כולם) אגב חבר שלי שלוקח על תמיכה תכנית 60 שח לשעה (גם מחבריו לנשק כמוני שזה חמישית ממשכורתם) לא מוכן לגלות לי (ציטוט ``שעה או חלק ממנה - 60 שקל``) תודה לכם אנשים טובים

eYaL

New member
תגובה

אז ככה: יש כפתור HISTORY תקיש עליו,ואז יפתח לך בצד רשימה עם כל האתרים שבהם היית,מסודרים לפי תאריכים. פשוט תסיר את האתר הספציפי שאתה לא רוצה .. eYaL

נובלס

New member
לא עוזר!!!

את הרעיון הזה ניסיתי דבר ראשון אבל הכל טוב ויפה חוץ מהעובדה שהכתובת עדיין מופיעה בשורת הAddress ,( תראה eYaL, אתה בןאדם חכם ואני לא מזלזל אבל הבעיה שלי היתה איך גורמים לכתובת הבלתי רצויה להעלם מהרשימה שמופיעה בשורת ה Address!!! ובלי למחוק את כל הרשימה!!! מחיקה ב History לא עוזרת! עובדה.) תודההההה

eYaL

New member
מצטער אבל...

חיפשתי בשבילך נואשת אחרי דרך אפשרית להסיר כתובת יחידה משורת ה ADDRESS היקרה שלך..אבל נתקלתי בהודעה הבאה: To delete entries from the Address bar, you must clear your History folder. You cannot clear individual entries from the list of saved entries. שזה אומר בעברית צחה (חחח) אי אפשר אחי..או הכל או כלום eYaL

למעלה