בעיה מעצבנת

• פותח הנושא dors
  • פורסם בתאריך

dors

New member
בעיה מעצבנת

עם כונן הדיסקים בויסטה, כשאני מכניס דיסק לכונן אז הוא לא מזהה אותו ותוקע לי את האקספלורר או במקרה הטוב מזהה אותו כדיסק ריק [למרות שהוא מלא] ומציע לי לצרוב עליו [נניח שאני מכניס דיסק ריק ובאמת מנסה לצרוב עליו - הוא לא צורב]. ב SAFE MODE הכונן עובד בסדר, אני מצליח לגשת אליו בלי בעיות ואני גם מצליח לצרוב. במצב הרגיל הכל מתחרבש, איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה

Ambious

New member
אם הבעיה לא קיימת במצב בטוח

זאת אומרת שכנראה מדובר בבעית תוכנה או דרייברים. זה היה לך מאז שהתקנת את הויסטה, או התחיל אחר כך? איזה לוח אם יש לך, והאם התקנת דרייברים בשבילו?

dors

New member
מאז שהתקנתי את הויסטה,

התקנתי את הויסטה סך הכל בערך 3 פעמים ובכל פעם הייתה את הבעיה הזאת. הלוח אם שלי עד כמה שזכור לי- Intel Havre D845HV, לא התקנתי שום דרייברים. שאלה נוספת- התקנתי גירסת 32BIT של ויסטה ורציתי לדעת אם אני אתקין את גירסת 64BIT האם האיטיות תיהיה גדולה בהרבה יותר[?] ומה בכלל ההבדלים המשמעותיים בין הגירסות? תודה

Ambious

New member
מבחינת מהירות, לא תהיה איטיות יותר גבוהה

ב- 64BIT אלא אם כבר להפך, המערכת תעבוד קצת מהר יותר (בהנחה שיש לך מעבד מתאים, כמובן). ההבדל המשמעותי מעבר לכך שהמערכת משתמשת ב- 64 ביט (טוב נו) הוא בתאימות דרייברים, למרות שעד כמה שאני יודע לויסטה כבר הוציאו מראש את כל הדרייברים עם גרסאות 64 ביט.

dors

New member
אממ

המערכת לא אמורה להיות כבדה יותר או משהו?

Ambious

New member
תיאורטית בדיוק להפך

מערכת 64 ביט משתמשת ביותר כח מחשוב, למרות שזה לא מורגש עד שלא עושים פעולות שדורשות כח עיבוד גבוה. הסיבה שגרסאות קודמות היו כבדות יותר היא פשוט שהיה קצת יותר באגים, ובגלל ענייני תאימות.

dors

New member
הבנתי..........

ובנוגע לכונן דיסקים המסכן שלי?

Ambious

New member
לצערי את זה אני לא יודע ../images/Emo3.gif

תבדוק אם ללוח אם שלך יש דרייברים לבקר IDE.

למעלה