בעיה מרגיזה ב-IRIVER

בעיה מרגיזה ב-IRIVER

פתאום המחשב הפסיק להגיב כשאני מחבר אליו את הנגן. האם אפשר לקנות כבל USB חדש? אני רק אציין שקניתי את הנגן באמריקה

meidos

New member
עידן, שמע,

קודם כל, אתה בא היום למועדון נוער? דבר שני, תבדוק את הדרייברים!, אמרתי לך במסנג'ר כבר! בוא אלי עכשיו, ננסה לבדוק אם על המחשב שלי הוא כן פועל (דרך אגב הוא התכוון ל-h10 למי שלא יודע.) {לא שזה ברור מאילו)

meidos

New member
טוב אני אצל MEIDOS (אני מילקי וואי)

וזה לא עזר, אני צריך לדעת איפה בארץ אפשר להשיג את הכבל של IRIVER H10 בארץ, למי שאין אחריות?

stardust19

New member
קבל אתר- שמה תקנה את הכבל

http://www.e-buy.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=5045 בדיוק מה שאתה צריך- אני מקווה

stardust19

New member
אבל השאלה היא האם הבעיה היא עם

הנגן או שהבעיה היא עם המחשב?

stardust19

New member
הבנתי איזה חיבור.........

לא מצאתי ברשת כזה חיבור אבל אני רואה שאתה גר בחיפה אז רד להעירה לחנו אלקטרוניקה "טל-מיר" היא נמצאת ממש ליד הכניסה לתחנת רכבת, אתה כבר תראה אותה שמה....אני משאר שיש להם את זה שמה אבל זה יכול לעלות הרבה מאד כי זה מצרך נדיר.... מה שכן אני יכול להמליץ זה לבדוק את החיבור עצמו (אני משאר שזה אותו דבר כמו ב H320) ולבנות 2 חיבורים נפרדים (היות ואין לך כבר אחרעות על המוצר) רוב הסיכויים שזה יעלה לך פחות.

יאיר B

New member
יותר פשוט:

תרים טלפון לארקדיה ותשאל אותם אם הם יכולים לארגן לך כבל מתאים וכמה הם רוצים עליו. בתור יבואנים - אני מניח שיש להם חלפים כאלו למכירה.

meidos

New member
הבעיה הסתדרה, תודה לאל

חח, אנחנו, לא גרים בחיפה, בכל מקרה, היתה חתיכת נייר שהפריע לאד מהחיבורים של הסוללה, כנראה החיבור שמשפיע על ההטענה למחשב, וכו'. תודה.

weird dust

New member
אני יכול להוציא לך כבל כזה מבאג

בגרושים - כבל מאוד מאוד נפוץ. מצלמות, נגנים, פלאפוןנים לא חסר מי שצריך והוא עולה גרושים!

meidos

New member
אתה בטוח?

הכבל שאתה מדבר אליו, זה חיבור מיני יואסבי מצד אחד, ויו אס בי סטנדרט מצד ש ני, ל h10 יש חיבור מוזר לנגן. בכל מקרה, כבר אמרתי, הבעיה הסתדרה.

weird dust

New member
לאייץ 10 יכול להיות שיש כבל אחר

אבל מה שדיברו עליו לפי הבנתי זה הראשון בהחלט. לאייץ 10 ככה הניראה גם זה לא יהיה יקר מידי ויהיה ניתן להשיג את זה בארקדיה.

meidos

New member
גם אני, זה לא עזר

וגם ניסיתי בכמה מחשבים אחרים וזה לא עובד פשוט

פתרתי את הבעיה

פשוט היה משהו שהפריע לסוללה. אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת- אני נוהג לסדר את השירים לפי רשימות PLAYLIST והשירים שאני שם בפלייליסט מסויים לא נכנסים אל הפלייליסט הזה אלא נכנסים לרשימה המלאה של השירים. ??

stardust19

New member
הגודל לכל תיקייה הוא מוגבל ומוגדר

מראש ולכן יכול להיות בהחלט את המכסה שהחברה תכננה- תנסה לייצור יותר תיקיות , אולי זה יעזור

למעלה