בעיה מרגיזה

בעיה מרגיזה ../images/Emo32.gif

אני עובדת במקום שבו עובדים כ- 80 איש. בתחילה היו הרבה פחות ובמשך השנים האחרונות החברה גדלה והתפתחה. כיון שאני פה מהזמן שהיינו "קטנים" יותר , נוצרו כמה חברויות טובות ביני לבין כמה מהותיקים. אחד מהם, נשוי ללא ילדים (נכון לאז) נהיה ידיד טוב וקרוב שלי. אני הייתי רווקה ומלאה תיסכולים מהכרויות ואילו הוא שפך בפני את ליבו על הטיפולים והיאוש. בין לבין הבנתי שהוא מסתיר מאשתו את הידידות בינינו כיון שהיא מקנאה לו מאד. מטבעי, אני אדם פתוח וקשה היה לי עם ההסתרה הזו (עד כדי כך שפעם הוא הסיע אותי טרמפ והיא התקשרה. הוא בקש שלא אוציא הגה כדי שלא תדע שאני באוטו) אבל קיבלתי אותה בהבנה. אחרי זמן קצר הם אימצו ילד וערכו חגיגה. הגעתי לשם ולתומי חשבתי לשפר את היחסים ביני לבינה, כמובן שטעיתי, חוסר היכולת שלה לסבול אותי ניכרה כבר אז. עברו כמה שנים, נישאתי והייתי משוכנעת שרגשות הקנאה שלה יעלמו מיד אבל השבוע שוב נפגשנו והיא התייחסה אלי בהתנשאות ובגועל. ואף ניסתה ללכלך עלי בפני אחרים. אני לא כועסת עליה, במידה מסוימת אני מבינה שאי אפשר ללחום בזה, ובכל זאת, נורא מציק לי המצב הקיים. אני יכולה להמשיך ולחיות מבלי להתקל בה ואין לי רצון מיוחד להפוך אותה לחברה טובה שלי. אבל בזמנים שאנחנו נפגשות אז בולטת השנאה הזאת והנסיון הפתטי שלי ליצור איתה שיחה ידידותית . אז מה עושים? ממשיכים הלאה או עושים משהו?

Arfilit

New member
אני הייתי ממשיכה הלאה

אלא אם כן את נתקלת בה לעתיםתכופות.

meravido

New member
יש שתי אופציות

האחת - להתעלם מקיומה ולא לנסות ליצור שיחה ולא כלום. בשביל הפעם במאה שנה שאת רואה אותה את יכולה להגיד לה שלום קריר ותו לא ולא להיות חברה שלה. והשניה - להרים לה טלפון ולהיות ישירה מאוד ולשאול אותה מה הקטע שלה בדיוק ולמה היחס הזה מגיע לך ואם עשית משהו שגורם לה להתנהג אליך ככה.

g a n i

New member
אני בוחרת בווילון מס' 1

אבל עובדת על עצמי חזק באמת להרגיש כך, פשוט שלא יהיה לי אכפת מה היא חושבת. להפנים שהיא לא פקטור בחיים שלי כלל.

rona25

New member
שחררי, פשוט תזרמי קדימה

ואל תתיחסי אליה חבל על האנרגיות השליליות והניסיון לרצות אותה ולמצוא חן בעיניה אם היא שונאת אותך סתם

בימבילי

New member
מנסיוני במקרים כאלו -

הראשון שאשם הוא בכלל בעלה, הידיד שלך. אם היא מרגישה כמו שהיא מרגישה משהו ביניהם רקוב ואת הרושם שהיא קיבלה הוא כנראה עזר לה לקבל (הסתרה זו אחת הדרכים, למשל). אני לא הייתי מדברת איתה (כי שוב, בעיני זה נושא שבינו לבינה. את אישית ממש לא קשורה לזה) ואני הייתי מורידה מינונים עם הידיד.

sharonmx

New member
ממשיכים הלאה

הבעיה היא שלו, הוא צריך להתמודד איתה ועם הקנאה שלך. לך יש משפחה מאושרת משלך ואני בטוחה שלא חסרים לך חברים. מה שלא הולך בכח (במקרה הזה) - שילך למקום אחר....

yaelia

New member
אני בעד קורקטיות

לא תשני אותה ולא תפתרי את הבעיות שלה (ואני מקווה שברור לך שהן שלה). שלום-שלום וזהו. לא כל הבעלים של/נשים של חייבים להיות חברים גם. יש לי חברה מאוד טובה שבעלה הוא לא בדיוק כוס התה שלי. אז אומרים שלום ומחליפים מילות נימוס או איזה סמול-טוק לא מחייב וזהו. מעבירים.

למעלה