בעיה משונה !

Avigerev

New member
בעיה משונה !

אמנם לא הייתי מגדירה אותה ממש כראש הבעיות שלי, אבל אם כבר אני בפורום .... :) אז ככה, אני אוהבת לקים מאוד. אני חושבת שזה ממש יפה כשאני מגדלת מעט את הציפורניים ושמה לק.. מרגישה הרבה יותר נשית ועדינה. אבל! אני לא מסוגלת ללכת עם לק יותר מ... שעה, נניח. לא בדיוק אבל בערך. אני מתחילה להרגיש הרגשה משונה באצבעות- בכריות של האצבעות, (בצד השני) כאילו שהידיים שלי מלוכלכות או יבשות ואני חייבת לשטוף אותן. אני ממש לא חושבת שזה פסיכולוגי ד"א (כמו שכבר הציעו לי ) פשוט כי זה.. ממש מפגר שזה יהיה פסיכולוגי ! זה לק! זה פשוט כאילו האצבעות לא "נושמות" וקשה להן. האם מישהי מכירה את התופעה המשונה? האם למישהי יש הסבר ואולי פתרון? :) תודה ויום טוב!

JAP Noa

New member
אני דווקא כן חושבת שזה פסיכולוגי.

ציפורן היא מתה, ולכן הלק לא מונע ממנה "לנשום" או כל דבר כזה. זה שאת מרגישה שהן יבשות או מלוכלכות זה אולי כי את משתמשת באצטון, הוא גורם לתחושה לא נעימה באצבעות. תנסי להשתמש במסיר לק בלי אצטון, לשטוף את הידיים ולשים קרם לחות. אולי זה יעזור..

Avigerev

New member
זה לא המסיר לק

זה הלק עצמו. דווקא אחרי שאני מורידה את הלק יש לי תחושה הרבה יותר טוב באצבעות, למרות שהשתמשתי באצטון. אני יכולה לומר שזה ממש לא פסיכולוגי...... אני אוהבת לק ורוצה לשים. ואין שום סיבה שזה יהיה פסיכולוגי. זה גם לא מתחיל מיד אלא לוקח לזה כמה זמן.

JAP Noa

New member
אבל אין לזה שום סיבה לוגית..

אולי את רגישה ללק, ואת מורחת אותו בטעות גם על האצבעות ולא רק על הציפורניים? אחרת באמת שלא עולה לי לראש שום סיבה הגיונית למה זה קורה. וכשהמשהו הוא פסיכולוגי זה לא קשור לזה שאת רוצה ואוהבת לק. זה בסה"כ אומר שמשהו במוח שלך מפריע לך להיות עם לק.

זה לא בהכרח פסיכולוגי

העובדה שהתופעה הזאת לא מוכרת לרובנו ולכאורה לא מובנת על פי הידע המצוי ברשותינו, אין בה כדי לבטל אותה כפסיכולוגית. בלקים יש חומרים כימיים שונים ומשונים שעשויים לגרום למנעד רחב מאוד של תופעות לוואי. ישנן תופעות לוואי מוכרות, וישנן מוכרות פחות. מה שבטוח - מדובר בתופעה נדירה מאוד. אני לא שמעתי על זה מעולם ולכן אין לי פתרונות, אבל הייתי מציעה לך לבדוק אם הדבר קורה לך עם כל לק או רק עם לקים מסוימים, ואם הצורך לשטוף את הידיים מתרחש רק סמוך למריחת הלק, או שאם את מחכה כמה זמן זה עובר.

למעלה