בעיה משפחתית קלה...

sagi24

New member
תשובה

תקחי בחשבון שאת את הולכת אם אחיו את מסכסכת בין אחים ולפי דעתי זה לא לעניין לפעמים צריך לחשוב מראש ובהיגיון וזה המקום להשתמש בהם

האחים הם אלו שבוחרים להסתכסך...

הבחורה לא אשמה. תלכי עם מי שאת אוהבת, השני יתגבר. אני מקווה שהקשר בינהם חזק מספיק כדי לשרוד את זה

sagi24

New member
תשובה

תעשי לי טובה זה פשוט לא לעניין לסכסך בין אחים או חברים לפעמים צריך להפעיל את ההיגיון מי אמר שזה לא יכול להתפתח בין האחרים למיריבה ענקית ואם אותו אח שאת מאוהבת בו יצא איתך שהוא יודע מזה יעשה לאחיו אז הוא זבלללללללללללללללל משפחה קודמת להכל ואחים זה קשר דם

נכון, משפחה קודמת לכל

אבל הם לא המשפחה שלה. האחים צריכים ללכת לפי העקרון הזה, ולא היא. הם צריכים לפתור את זה בינם לבין עצמם, ואולי אף לוותר עליה שניהם. אבל זו לא בעיה שלה.

sagi24

New member
תשובה

אבל אי בתור בן אדם צריך להרגיש מגעיל לגרום לסכסוך בין אחים בחיים לפעמיים צריך לא להיות אגואיסטים ולהיות אנושיים האקסית שלה החליטה ללכת עם חבר שלי סיכסכה בניינו הרסה חברות הרסה אמון שלי בחברים ובבחורות וכל זה בשביל מה בשביל הריגושים שלה בזה שהיא יצאה עם 2 חברים תוותרי ותאמיני לי בלב את תרגישי שאת עושה את המעשה הנכון

לא, אתם הרסתם את החברות

אם החברות הייתה חשובה לו, הוא לא היה הולך איתה, רק בשבילך. הוא עשה את הבחירה שלו, והרס את החברות, לא היא.

אם הוא מודע למה שהאח השני מרגיש

כן, הוא בהחלט מניאק, ולא הייתי ממהרת לסמוך על אדם כזה.

תראי,

קודם כל נתחיל בהבהרה - האח המאוהב בי. זה לא כאילו יצאנו שנים. הוא מכיר אותי חודשיים ופשוט הסתחרר סביבי. דבר שני, אני לא יודעת עד כמה הוא והאח מדברים על זה. עליי...

אה, והחודשיים שאנחנו מכירים

מעולם לא יצאנו בתור זוג. הוא הכיר אותי דרך חבר משותף שכמה מהיציאות של כולנו יחד.

את מה? את זה שהאח רוצה אותי?

הוא התתקשר אליי כמה פעמים ושיגע אותי שאני אצא איתם. פעם אחת הערתי אותו משינה בטלפון והוא פלט שהוא אוהב אותי והתעלמתי.. ואתמול אחיו גם אמר שלא נעים לו אבל לא יודע מה בדיוק האח יודע.

../images/Emo122.gif אאוץ'.

טוף, לדעתי את צריכה לתת לזה סיכוי, ושהם יסתדרו בינהם. אם לא היה בינך לבין האח ה"מאוהב" שום קשר, אני לא רואה שום בעיה.

כן, גם אני לא רואה שום בעיה...

הבעיה היא שהאח השני מרגיש שאני שייכת לו או משהו כזה..
והאח שאני רוצה [שהוא אגב האח הגדול] אתמול אמר לי שהוא מרגיש שהוא לוקח לאח שלו את הבחורות. אתמול, בדרך אגב, הוא שאל אם אני רוצה לבוא אליו, ואז אמר שבעצם הוא דפוק כי אם האח המאוהב, נקרא לזה ככה, יראה אותי שם, הוא יחנק....

אז כן יש לו רגשות אשמה...

אולי תבקשי ממנו ללבן את הדברים עם אחיו לפני שאתם נכנסים למשהו רציני? כי ככה לא נראה שיש לזה הרבה סיכוי, אחד מאוהב והשני מרגיש אשם...

sagi24

New member
את אגואיסטית

תסלחי לי את פשוט מגעילה איך היית מרגישה אם היית מאוהבת בבחור והוא היה רוצה את אחותך זה לא לעניין מה שאת עושה ולא מעניין אותי כמה התאהב באח השני את אגואיסטית חושבת רק על עתמך לא איכפת לך מי יפגע בדרך בסוף את תסכסכי בין האחים הם יהיו בכסאח כול המשפחה שלהם תשנא אותך ולמה את צריכה את זה יש מיולני גברים אחרים בעולם שלא תצטרכי לפגוע במישהו בדרך

סליחה,

אבל למה אני כזה בן אדם שפל לפי דעתך? גם לי קרו מקרים שהיו אנשים שיצאו איתי והתאהבו באחותי [והקשר נמשך, אגב, שנתיים], אני לא מוצאת בזה שום פסול. למה אח אחד צריך להירתע מכך שהאח השני מאוהב בי, כביכול? ביני לבין האח לא היה כלום ולא יהיה כלום ועם האח השני פשוט יש לי קשר נפלא. אני לא חושבת רק על עצמי ואם לא היה אכפת לי מי יפגע לא היו דנים בזה בכלל כאן, שחור על גבי פורום. למה אני צריכה? נכון יש מיליוני גברים אחרים בעולם. שאני לא רוצה! אותו אני רוצה. ולא בתור ילדה קטנה שרוצה סוכריה. אפכת לי מה האח חושב עליי והוא חשוב לי אבל במילא אני לא אהיה איתו ולא הייתי איתו אז למה לא לתת הזדמנות לאח השני?

sagi24

New member
תשובה

יודעת מה אחרי שתסכסכי בנייהם ושכל המשפחה שלו תשנא אותך אחרי תבואו ותגידי לי למה את זבל ושפלה

sagi24

New member
הוא יצא זבל חבלז

לא רק שהוא מניאק הוא זבל אם לי היה קורא דבר כזה ואחי היה הולך איתך דוגרי אני לא הייתי רואה אותו ממטר ואני אשכרה לא צוחק בדברים האלה באמת למושג קשר דם יש משעות

למעלה