בעיה נוראית

k a m e 1

New member
בעיה נוראית

לי יש שני אחים, אחד גדול בן 21 ואחד קטן בן 11. אח שלי הגדול מכוער ומגעיל מציק לי ומקלל כל הזמן עושה שטויות ומאיים. אח שלי הקטן הולך אחריו בעיניים עצומות כמו דפוק עושה כל מה שהוא אומר לו וכשהם ביחד שניהם מציקים לי <למרות שאם אח שלי הגדול לא שם כדי להגן על אח שלי הקטן אז הקטן חוטף מכות> נמאס ליייייייייייייייייייייייי כל מה שאני רוצה זה כבר להתגייס לצבא ולברוח מן הבית הזה ההורים שלי לא עושים כלום לזה שאח שלי הגדול מציק לי!! הם אומרים לי "לא נורא תתעלמי" או "אין לנו מה לעשות עם זה הוא גדול כבר" וכשאני רבה עם אחי הקטן הם כועסים עליי!!!!!!!!!!! זה פשוט מרגיז! עצות?

למרות שזה לא נראה כך...

לפעמים המריבות וההתגרויות האלה באים מתוך אהבה, אולי רצון להתקרב- נשמע לא הגיוני, אבל זוכרת את הילדים בגן שהיו מושכים בצמה או בשיערות- אותו סיפור. נסי אולי להתקרב לשניהם, דרך התחביבים שלהם- לעשות צעד קדימה לכיוונם, וזה יגרום להם גם לעשות לכיוונך.

k a m e 1

New member
:(

אני בספק רב אם זה יעזור.. התחביב העיקרי של שניהם הוא להציק לי

h e n y

New member
מממ

אחים תמיד ככה אחד לשני. במיוחד שאת בת ואת שונה מהם אז יש להם עניין קצת להציק לך. אבל כל העניין שזה באמת בא מאהבה, אולי הם מנסים להתקרב אלייך ולא יודעים איך.. תהיי סובלנית כלפיהם, פשוט אל תתייחסי, תתעלמי, ותראי שלא אכפת לך מהם. באיזשהו שלב זה ימאס להם. לגביי ההורים שלך. תדברי עם מי שאת הכי קרובה אליו{אבא או אמא או שניהם} ותסבירי שזה מציק לך ומעצבן אותך ואם הם יכולים לעשות איתו שיחה... מנסיון זה שהוא גדול זה לא גורם לו להתבגר...להפך.. זה החלקת ילדות שנשארה לו...

למעלה