בעיה על בני בן החודשיים

roymor

New member
בעיה על בני בן החודשיים ../images/Emo4.gif

היי, כאמור בני הוא בן חודשיים וקצת ולאחרונה יש לי בעיה, ברגע שאני לוקח אותו על הידיים (שפניו אליי) אם זה לנסות להרדימו או סתם להרגיעו הוא ישר צורח ובוכה. ברגע שהוא עובר לאמא שלו הוא נרגע כמעט מיד. אם אני מחזיק אותו שפניו כלפי חוץ וגבו אלי, הוא רגוע אבל כך הוא אינו יכול להירדם. עד לפני כשבוע שבועיים זה לא היה כך בכלל, להפך, אני הייתי מרדים אותו פעמים רבות, ולעתים קרובות הוא היה ישן כך שעות בתנוחת בטן לבטן. על פניו, שיערנו שהסיבה היא שהוא רואה אותי פחות ומתרגל יותר לאמא שלו (אני חוזר מהעבודה בסביבות חמש-שש בערב). בניסיון אחר, סבא שלו ניסה להחזיק אותו והיה רגוע עליו, יתכן שזה חד פעמי, או שיש משהו שקשור אלי שממש מציק לו. משהו נתקל במקרה דומה ? יש הצעות לפתרון ? בימים האחרונים אני מנסה לגרום לו לראות אותי כמה שיותר, אני תמיד עושה לו אמבטיה יחד עם אשתי ומשתדל להיות זה שיחליף לו חיתול בזמן שאני בבית. תודה, רועי

חנול

New member
נשמע שאתה עושה הכל נכון

בעלי מגיע הביתה עוד מאוחר יותר ממך (19:30) ועדיין יש לו קשר טוב עם הילדה. אני מציעה להיות עיקביים ולא לוותר- להמשיך לעשות את כל מה שאתה עושה איתו, וגם לשחק איתו. אז אין לי ספק שהוא לא יבכה כשהוא אצלך.

hag70

New member
גם לי נראה ככה. אולי זו רק תקופה?

תשתדל להיות עקבי עם הפעילויות. לא ל"הזניח" את סופי השבוע שהם מאד אינטנסיביים מבחינת זמן האיכות. אולי לנסות לעשות לו מקלחת לבד או כל פעילות אחרת אבל רק שניכם? בכל מקרה כדאי לעשות את באופן הדרגתי לפי קצב ההתקדמות שלכם. בהצלחה.

aviah

New member
מצטרף לקודמי

זה מבאס ומעליב, אבל זה יעבור לו. קצת עקשנות והתמדה, ויהיה בסדר :)

batzush

New member
מה שאני עשיתי

גם אני חוזר הביתה בשעות כאלו , קודם כל אני מראה לו נוכחות צוחק איתו קצת מלטף אותו ורק אחרי שהוא נזכר מי אני אני מרים אותו ומתחיל לחגוג (לנשק לחבק להסניף לנשוך ושאר ירקות) ואז כמובן אני מחליף לו ומאכיל אותו ונותן לו הרגשה שאני מתעסק רק איתו ולא עם שום דבר אחר. גם בסופי שבוע אם אתה לא עובד תתעסק רק איתו תקום מוקדם בבוקר אם הוא קם לאכול תאכיל אותו , צא איתו לטיול קצר שחק איתו

למעלה