בעיה עם אבא-תקראו

בעיה עם אבא-תקראו

שלום אבא שלי לוחץ עליי לעשות ספורט ולשק בחוץ וזה, אני משחק בחוץ הרבה והוא יודע את זה אני כל הזמן עם יש הזדמנות אזז אני יוצא אבל מכירים את הימים האלה שאתם עיפים ולא בא לכם? אז זה קרה לי אתמול וואז הוא צעק עליי שאני בטלן וזה אבל אני אמרתי לו שאני עייף מהבוקר כי התעוררתי מוקדם וגם מהבית ספר לבית ספר אני מתעור כל יום בשש ואתמול קמתי בלא זוכר אבל מוקדם אז אני הייתי עייף. אז ראיתי שאחרי כמה זמן הוא הלך אז אני הלכתי גם ושיחקתי עם ילדים מכיתה י" עד איזה עשרים לשמונה ועכשיו בגלל שהוא רואה שאני לא יוצא הרבה עם חברים (אני משחק עם ילדים שאני מכיר אבל אני לא בקשר איתם כזה טוב)אז הוא חושב שאני צריך לעזוב את הבית ספר אבל אני לא רוצה כי יש לי שם את כל החברים שלי ואני נרשם השנה לחוגים אז אני הסתדר מה לעשות???

אהמ...

אני מניחה שהרבה לא יאהבו את הרעיון אבל בכל זאת. תחשוב על איזה ספורט שאתה אוהב, תירשם לחוג, תתנהג כאילו אותו הספורט הוא מרכז עולמך. תדבר עם ההורים על קריירה בתחום, על כל מיני אביזרים ספורטיבים שקשורים לספורט שאתה רוצה, על עוד כמה זמן יש לך תחרות וכו'... אני יודעת שזה התחמקות מבעיה. תכל'ס אבא שלך מכיר אותך לפני שהוא הכריח אותך לעשות ספורט, הוא מגזים איתך כי עדיין יש לו את הרושם הקודם ממך בתור ילד לא ספורטיבי. חבל לבזבז אנרגיות על ויכוחים שסתם יעשו רע, הוא החליט שאתה לא ספורטיבי, ובד"כ שמישהו מחליט עליך משהו זה כמו לדבר לקירות. אתה צריך להראות לו שיש לך עניין בספורט וכך לשנות את הרושם שיש לו ממך. אתה לא חייב לעסוק ביותר ספורט בשביל זה רק להתייחס לספורט יותר ברצינות, להפגין שספורט זה עניין חשוב ללבך ושאתה לא עושה ספורט רק כדי לצאת מידי חובה. מקווה שעזרתי איכשהו.

נרשמתי

לקרב מגע הכרתי שם חברים חדשים וחלק שהכרתי אני אמשיך אם זה אבל הוא רוצה שאני אלך לשני חוגים אבל זה לא טוב אם הבעות שאני חוזר מהבית ספר

למעלה