בעיה עם גולש

Neta558

New member
בעיה עם גולש

נראה לי שלכאן זה הכי מתאים... יש לי גולש בפורום שהתחיל להתכתב איתי במסרים ובמייל. הוא פשוט התחיל לכתוב לי הסברים למה הוא לא רוצה לבוא למפגש, ואז התחיל לספר על עצמו. הוא כל הזמן מוסיף לדברים שלו שהוא מקווה שאני לא חושבת עליו דברים לא נכונים, שהוא מקווה שהוא לא פוגע בי, שהוא מקווה שבפורום לא חושבים עליו דברים.. לי נראה שהוא מפריז בהערכה של המסרים האלה (מה גם שבפורום הוא לא כתב כלום ואין סיבה שיחשבו עליו שם שום דבר). הוא שולח לי לאחרונה יותר ויותר מסרים, מבקש להמשיך לכתוב לי ושואל אם זה בסדר, מבחינתו ה"קשר" הזה נראה לו מאד חשוב ויכול לעזור לו. לי כל הסיטואציה מזכירה קשר תלותי שאדם אחר יצר איתי בעבר, ומהניסיון שלי זה לא עזר לאותו אדם ובטח שלא לי. אני לא מעונינת בשום אופן להגרר למצבים תלותיים שכאלה שוב, בטח שלא על בסיס קשר וירטואלי, אבל אני פשוט לא יודעת איך להתיחס לכל המסרים שלו. כשאדם שואל אותי אם זה בסדר לכתוב לי, איך אפשר לענות ב"לא"? לא היה מפריע לי אם הוא סתם היה כותב לי מה שלומו מדי פעם, אבל הוא שולח מסרים כל יום, בדרך כלל בזוגות, ואני מפחדת שהוא יצור בראשו משהו שלא קיים. המחשבה שלו שאני יכולה לעזור לו מפחידה אותי, בעיקר כי נראה לי שההתפסות שלו לכך שמישהו שלא מכיר אותו יוכל לעזור לו, דוקא תזיק. סליחה על האורך. אני באמת לא יודעת איך להתמודד עם הגולש הלאה, אשמח לשמוע תגובות..

קרה לי...

קודם כל,את יכולה להגיד לא. לא במילה אחת,אבל את בהחלט יכולה לסרב. להגיד משהו כמו "אני מרגישה שאני לא יכולה לעזור לך בעניין שאתה מעלה" ולהפנות (אולי) למישהו שכן יכול. היה לי מקרה שזה לא עזר...אז עניתי תשובות דיפלומטיות שהשורה התחתונה של כולן-אני לא יכולה לעזור לך. זה נתן תחושה לא נעימה,שאני לא יכולה לעזור לאותו גולש, אבל בסופו של דבר...לא היתה לי דרך אחרת.

Another Girl

New member
אני גם חושבת שזה הפתרון

עדיף שתהיי כנה וישירה אליו בצורה דיפלומטית עכשיו,לפני שיהיה מאוחר-כי אח"כ הוא ייקח את זה קשה. חוץ מזה עדיף שהוא יישמע את זה בצורה ישירה מאשר שתתחילי לייבש אותו ולסנן אותו בשלב מסוים,(וזה עלול לקרות ברגע שהוא יתחיל להעיק ולהמאיס את עצמו)בין אם כדרך פעולה ובין אם זה מה שאת חשה צורך לעשות. לא נעים,אבל עדיף. ואולי כדאי להפנות אותו למקומות שיכולים לעזור לו יותר ממך בצורה מקצועית.

Neta558

New member
תודה לשתיכן..

תודה על התגובות. ניסיתי לסגור איתו את הענין בצורה נעימה, ואז המצב השתפר, והחמיר, ובינתיים נסגר (אני מקווה שזה בינתיים ארוך). בכל מקרה-תודה

למעלה