בעיה עם דילים מבקש עזרה

gilad86

New member
בעיה עם דילים מבקש עזרה

הסיפור שלנו הוא כזה אנחנו 3 חבר'ה שהיינו אמורים לנסוע לפיליפיאנה ב-11.8 בדיל של 349$, עכשיו אנחנו באים לסגור את הדיל והבחור אומר שיש בעיה ואין מקומות בטיסות... חבר שלי עושה שבוע-שבוע בצבא...ואני יכול לטוס ב-18 כי בשבוע של ה-25 יש לי חתונה... עכשיו אנחנו די חמים על ה-11.8 אבל כל מה שהצלחתי למצוא התחיל ב-500$ ואין מצב שאנחנו משלמים יותר מזה גג שבגגות באמא של הגגות 400$... אם מישהו יודע על דילים ב-11.8 ספציפית או כל תאריך עד ה-22.8 מוזמן לדבר...

lior6389

New member
...

חכה לדילים של הרגע האחרון... ביום שבת הכי זול והכי קל למצוא תמיד יש... בערך 200-250 דולר דיל ל4 בחדר

lklk2

New member
אנחנו גם 3 חברה עם אותו הבעיה הדיל

שלנו הוא 496 דולר. אפשר לעשות איזה קומבינה ותסגרו איתנו? ל14.8?

gilad86

New member
אנחנו בעייתיים

עכשיו אין תאריך שאני והחבר השני מהצבא יכולים לנסוע ביחד אני עוד לא יודע מה עם זה... אבל יש מצב שבסוף נטוס עוד 2 ואז נהיה חייבים להצטרף לאנשים כדי שיהיה זול... בכל מקרה אם אתם שלושה אני מציע לך עוד היום גג מחר בבוקר להרים טלפון לכנפי משק 03-5656000, הם הכי זולים שראיתי עד עכשיו... יעלה לכם 349$ לפיליפיאנה...

lklk2

New member
חוות הדעת על הפיליפיאנה הזה גרועה

אין מצב למלון אחר?

gilad86

New member
תשמע אנל'א סוכן...

אני אומר לך ולכולם פה שזה הכי זול שמצאתי בינתיים.... אנטאה המחירים מתחילים רק מ400$+ ויכולים להגיע גם לסביבות ה-500$+ ובינינו בחדר אתה נמצא לא יותר מ-5-6 שעות ביום..מנסיון... לישון, להתקלח, לתדלק קצת לפני היציאה וזהו...תשמע אם יש לך כסף להשקיע וזה ברור שעדיף אנטאה, זה אחד הבתי דירות היותר טובים שראיתי בנאפה אבל יש אנשים ש-100-150$ זה הפרש משמעותי בשבילם ולא יהיה להם בעיה לרדת בתנאים כדי לחסוך את הכסף הזה. אם עוד כמה ימים אתם נתקעים בלי עוד שותפים אולי אני וחבר נצטרף אליכם ונהיה 5 בחדר...

למעלה