בעיה עם הגדרת משטח ריקוד

elotan

Member
בעיה עם הגדרת משטח ריקוד

רכשתי משטח ריקוד מדגם FLASH FIRE DANCE MAT. עם המשטח לא הגיע דיסק (היה כתוב באתר להוריד את סטפמאניה), כמובן שאין עברית, אין תוכנה ואין אתר. לא נורא, עם הכל הסתדרתי. הבעיה היא שאי אפשר ללחוץ בו זמנית גם על חץ ימינה וגם על שמאלה, ואי אפשר ללחוץ במקביל על למטה ולמעלה. הבעיה היא שהמחשב מזהה את המשטח כג'ויסטיק, וככזה הוא לא יכול להיות בו שמנית גם בצד ימין וגם בצד שמאל. קראתי המלצה של בועז ללחוץ על חץ למעלה + START + SELECT זה לא עוזר לי (או שלא ביצעתי את זה נכון, אולי צריך לעשות את זה כשהמשטח לא מחובר למחשב או איזה טריק אחר) כי הוא עדיין מזוהה כג'ויסטיק ואי אפשר ללחוץ על חיצים מנוגדים. מה עוד אפשר לעשות (או שסתם לא עשיתי משהוא נכון) כדי שאפשר יהיה להשתמש במשטח הזה?

kush kush

New member
המשטח הינו חיקוי וזיוף, הדבר הכי

טוב בשבילך יהיה להחזיר אותו לחנות ולקנות את המקורי. להלן ציטוט מהאתר: הודעה חשובה!!! במידה ורכשתם משטח מדגם FLASH FIRE , FLASH DANCE או מוצר אחר הנושא את כתובת האתר שלנו והסלוגן "מהפכת הריקודים הישראלית" בתוכנה המצורפת אליו או מוצר המגיע ללא דיסק או דיסק צרוב עם או בלי הערכה העברית המכיל שיר אחד בלבד. רכשתם משטח מאיכות ירודה ותוכנה מזויפת ובאי ידיעתכם הפכתם שותפים לפשע זיוף. הערכה העיברית, IDDR, כתובת האתר, והסלוגן - "מהפיכת הריקודים הישראלית" הם שמות שמורים ושימוש בהם לקידום מכירת משטחי ריקוד שמור ל IDDR בלבד. המוצר נמכר ללא הוראות, תמיכה, שירות ואחריות וגורם ללקוחות המוצר המזויף לפנות אלינו בחוסר ברירה. הנושא בטיפול משפטי ! נשמח אם תוכלו לידע אותנו בשמות וכתובות החנויות המוכרות מוצר זה באמצעות טופס המשוב אשר בתפריט הראשי על מנת שנוכל ליידע אותם בהקדם. אנו ממליצים להחזיר לחנויות מוצר מזויף זה בהקדם האפשרי על מנת לא להיות שותפים לפשע זה. טלפון לפרטים נוספים והזמנות - 050-6462020

elotan

Member
חבל

שלא קוראים את ההודעה שלי עד הסוף, וישר קופצים עם התגובה המוכנה. המשטח שקניתי הוא לא זיוף ולא חיקוי. הוא משטח ריקוד שמייצרת חברה בשם FLASH FIRE. בכוונה ציינתי שאין לא במוצר ולא באריזה שום קשר לאתר שלכם (IDDR), לא כתובת שלו, לא טלפון שלו ולא תוכנה שלו (אה, כן, והתוכנה לא שלו, היא תוכנה חופשית). הטענה שלך שהמוצר הזה מזוייף וחיקוי זהה לטענה שכל מכונית שאינה מתוצרת פורד היא חיקוי וזיוף, שכל מכשיר קשר שאינו מתוצרת מוטורולה הוא חיקוי וזיוף, שכל מקרר שאינו מתוצרת פריג'ידר הוא חיקוי וזיוף, וכן הלאה. חבל גם שאתם משתמשים בבמה שניתנה לכם כאן בתפוז על מנת לקדם את עסקיכם הפרטיים ולפגוע במתחרים שמוכרים מוצרים זולים יותר. עכשיו נחזור לשאלה המקורית שלי - קניתי משטח ריקוד והבעיה שלי היא שהמחשב מזהה אותו כג'ויסטיק, ולכן אין אפשרות ללחוץ בו זמנית על שני חיצים בכיוונים מנוגדים. הפתרון שהציע בועז ללחוץ ביחד על SELECT + START + UP לא עובד, או שפשוט לא ביצעתי אותו נכון (פירוט בהודעה המקורית). האם יש כאן מישהוא שיודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

CajU9

New member
אמממ

או שזה משהו עם ה-USB או שיכול להיות שאתה צריך לקנות מתאם מיוחד. אגב, היא 'קפצה עם תשובה מוכנה' בגלל שעכשיו יש מכה של זיופים וחנויות רבות שמוכרות את המשטחים שלהן משתמשות בשם של IDDR, לכן הייתה סבירות גבוהה שהמשטח שלך מזוייף, בעיקר אם הוא מסוג פלאש פייר.

elotan

Member
איזה מתאם יכול להיות שצריך?

זה משטח רק עם חיבור USB, אין גם חיבור של PS. אז גם אם צריך מחבר, זה יהיה מחבר של USB ל USB ולא נראה לי שקיים כזה דבר

CajU9

New member
כה

בגלל זה גם לי לא מסתבר אז יכול להיות שצריך איזה מתאם מיוחד, אתה יכול גם לבדוק במיפוי מקשים, אולי שם צריך לכוון משהו.

elotan

Member
המיפוי בסדר, כי כל חץ בנפרד עובד

טוב. יש לי רעיון לפיתרון, 100% יעבוד, אבל אני שומר אותו רק כשיגמרו לי כל הרעיונות האחרים.

boazbarda

New member
זה פשוט לא עובד.

המשטח של FLASH FIRE עושה את הבעיה הזאת לכמעט כל מי שקונה אותו. לדעתי הם פשוט השתמשו במעגל הלא נכון. זה מה שקורה שמי שמיבא משטחי ריקוד לא ממש מבין משהו בזה. או לצערי אפילו לא מבין כלום. אני יכול להחליף לך מנגנון אם אתה רוצה אבל חבל זה יעלה כמו חצי משטח.

kush kush

New member
אני קראתי את התגובה שלך בעיון עד

הסוף וחשתי צורך רב לציין את זה. כתבת שאת המשחק כתוב להוריד מIDDR..

elotan

Member
לא, כתבתי שאת המשחק אמרו

להוריד מאתר בשם סטפמאניה. מסתבר שלתוכנה גם קוראים ככה. בכל מקרה, אחרי שסגרנו את העניין הזה
, האם את מכירה פצרון לבעיה שלי?

Silverdon

New member
אני איתך ../images/Emo45.gif

שימוש מביש שעושים כאן בבמה של תפוז לצורך פרסום ורמיסה של כל המתחרים.

CajU9

New member
הא?

כשתראה לי מתחרה שבונה קהילה עם יותר מ-3000 איש, נותן אחריות ותמיכה, תאמין לי שגם הוא ינסה 'לנצל' את הפורום של תפוז גם למטרות פרסום. מה לעשות, הרבה מתחרים משתמשים בשם ש-IDDR יצרו לעצמם, ופשוט מוכרים משטחים ירודים בשימוש בתוכנה של IDDR, וככה מגיעים אלינו הרבה תלונות, על משטחים גרועים שלא שייכים לנו, וזאת זכותנו המלאה לציין זאת, אם אתה רוצה לקרוא לזה 'רמיסה', אנחנו חושבים שזה המינימום שמותר לנו, לא?

kush kush

New member
הפורום פה הוא לא רק קנייה ותמיכה,

אלא בעיקרון גם פיתוח הקהילה בארץ, וכיוון שIDDR הוא אתר הקהילה היחיד במינו, זה הפורום. אניוואי, מקווה שחוץ מלהתעניין בכל הזיופים וזה אתם גם מתעניינים במפגשיי הקהילה הנחמדים שמתקיימים לפחות אחת לשבוע:]

Tamar from IDDR

New member
ממש לא נכון...

אף אחד כאן לא רומס מתחרים. קיימת תופעה מכוערת בארץ של מכירת משטחים מאיכות ירודה (זה לא חיקוי ולא זיוף, פשוט משטחים פחות טובים), שמגיעים עם דיסק צרוב של IDDR. זה מקומם, כי יבואנים שלא קשורים ל IDDR מנצלים את השם הטוב שיצא למשטחים ולצוות, ומפיצים משטחים עם דיסק שעליו הם כותבים IDDR בכתב יד. זה כמובן גורם ל IDDR נזק תדמיתי, ומעמיס על מוקד התמיכה. גם בתפוז וגם באתר של IDDR מנסים לעזור לכולם, גם למי שקנה משטחים מחברות אחרות. מסתובבים בפורומים הרבה חבר'ה צעירים שנכוו בעצמם ממשטחים לא איכותיים, והיום מנסים להזהיר אחרים, על סמך ניסיונם. את משטח הריקוד הראשון שלי הזמנתי מארה"ב, לא היה IDDR, לא היתה קהילה ולא משטחים בארץ. אבל תמיד היה חשוב לי האיכות של המשטח, אז השקעתי המון זמן ומחשבה בסוג המשטח שהמנתי שעדיין פועל 3 שנים אחרי שקניתי אותו. היום אני יודעת שהמשטחים של IDDR יותר טובים מהדגם ההוא שהזמנתי. למה? כי לקחנו את כל היתרונות של המשטחים, הוספנו עליהן פיתוחים שלנו והיום בארה"ב מייצרים משטחים לפי המפרט של IDDR. אנחנו לא מתיימרים להבין בדברים אחרים, רק במשטחי ריקוד, ואת זה אנחנו מנסים לעשות הכי טוב שאפשר. מקווה שגרמתי לך לשנות קצת את נקודת המבט.

elotan

Member
אבל אני כתבתי בפירוש

שלא היה שום איזכור ל IDDR על המשטח שלי, לא ע"י דיסק, לא מדבקה, לא כתובת של אתר, פשוט כלום. וקצת נתקדם - יש פתרון לבעיה. קצת עקום, אבל עובד. בעוד שאת ארבעת החיצים הרגילים המחשב מזהה כג'ויסטיק (ולכן אי אפשר ללחוץ ביחד על חיצים בכיוונים מנוגדים), הרי שארבעת החיצים האחרים (האלכסונים) מזוהים ככפתורים. לכן, אם מסובבים את השטיח ב 45 מעלות, ועובדים עם החיצים האלכסונים זה עובד חלק כמו @$#@#$ (לא משנה כמו מה).

CajU9

New member
וואו

עדיף שתבדוק בכל מקרה אם אתה יכול לקנות מתאם, אבל הרעיון שלך... מאוד מקורי :)

elotan

Member
תודה רבה

דרך אגב, הרעיון שלי גם תומך במשחק עם 6 חיצים בלי שום בעיה (ניסיתי, אבל זה קשה לאללה)

למעלה