בעיה עם החבר =[

kiska7

New member
בעיה עם החבר =[

יש לי חבר בצבא ואני בבית כלומר בחופש. אתמול כשהוא התקשר הוא התחיל להגיד לי שכל השיחות שלנו כמו דיבורים של ילדים קטנים כמו מה חדש מה עושה וכל השטויות האלו. אני לא יודעת מה לעשות כי אני מאוד אוהבת אותו וכפי שאני רואה גם הוא אותי אבל כל השיחות והתעצבוניות שלו ושלי הופכים את זה לריב גדול ואפשר להגיד שאנחנו כמעט כל יום רבים! מה אני צריכה לעשות? :(

ירדנעע1

New member
המממממממ

כתבת שאת אוהבת אותו,אז אני מבינה שאת ממש לא רוצה להיפרד את יכולה לדבר איתו,להסביר לו את המצב,ולנסות ביחד איתו לשפר את זה את יכולה לבקש ממנו הפסקה של חודש או משהו ואז לחזור,אני יודעת שאת ממש לא לוקחת את זה בחשבון,אבל לפעמים אנשים צריכות טיפטיפה להתרחק אחד מהשני כדי להבין כמה אוהבים אותו. אחותי וחברשלה לקחו חופש של איזה חודשים,ובזמן הזה הוא הבין שהוא חולה עלייה,ועכשיו הם מאוהבים יותר מתמיד. מקוה שעזרתי, את יכולה תמיד לפנות אליי במסרים(:)

Cuttie Cat

New member
המממממממ..חח

טוב אני לא חושבת שלקחת פסק זמן או להפרד... אלא אם כן זה מחמיר... אני חושבת שאם השיחות שלכם הן הולכות רק מה קורה מה חדש אז תנסי לשאול אותו נגיד מה עשית היום או שאת אפילו תתחילי לספר מה עשית היום ואם מישהו עיצבן או שימח אותך ומה את מרגישה בכללי... זה אמור לקרב ולעשות אינטימיות ביניכם... לא ריחוק ... בהצלחה :)

למעלה