בעיה עם החבר..

מהממת11

New member
בעיה עם החבר..

שלום לכולם.. יש לי חבר ,עוד שבוע יש לנו שנה ביחד
, היום רבנו,זה ממש בא לי בהפתעה ואני זקוקה לייעוץ ממכם
הממ.. אז ככה.. היום דיברנו בצהריים והכל היה טוב ומאושר הוא הלך לאימון שלו,קיבל מכה.. ככל הנראה חזקה [בעין שמאל], ואחרי שהוא חזר הוא התקשר וסיפר לי את זה הוא נשמע ,בשיחה אז.., מאוד שמח.. ואפילו קבענו להיפגש מחר כמו כל שישי... ואז הוא הלך להתקלח. אחרי שהוא סיים הוא התחבר למסנג'ר ושלח לי איזה סירטון על כלבים.. סירטון מצחיק ואז באמצע הסירטון הוא אמר שיש איזה כלב אחד שהוא נורא רוצה בעתיד,מה שהוא כנראה לא זכר שהוא אמר לי את פעם, ואני כבר ידעתי שהוא רצה ואמרתי לו שאני יודעת שזה הכלב שהוא רוצה ואפילו איך שראיתי את הכלב ישר חשבתי על זה.. אבל איכשהו משומה הוא התחיל להתעצבן והתחיל לריב בגלל זה שהוא לא אמר לי ... באמצע הריב הוא רצה שאני יתקשר אליו אבל לא יכלתי באותם שיניות ואני חושבת שזה הוסיף עוד קצת עצבים,למרות שאמרתי לו שאני לא יכולה להתקשר,אחרי כמה דקות ראיתי שהריב ממשיך אז יכולתי להתקשר. התקשרתי אליו והוא נשמע עצבני כמו שבחיים הוא לא היה
ואני מדגישה את זה כי הוא לא בנאדם עצבני להפך אני אחד האנשים היותר עצבניים במשפחה שלי ובכלל בכל הארץ
הוא גם דיבר אליי נורא ושוב אף פעם לא יצא לנו לריב ביוזמתו. לקראת סוף השיחה הוא אמר לי "תני לי לישון ביי" ואז הוא ניתק לי בפרצוף. אז אני רציתי שוב להתקשר אבל ויתרתי ושלחתי לא SMS שאני מבהירה לו שאני דיי עצבנית ושאני לא מבינה מה יש לו אחר כך הוא שולח לי SMS שהוא ככל הנראה התקרר ושהוא חולה,אז שלחתי לו חזרה שיהיה בריא וכו' והוספתי את הסימן 3> מה קורה פה? אני אשמח מאוד לעזרה
ותודה לאלה שיקראו את החפירה שלי

MeWithoutU

New member
היי לך

אולי משהו הציק לו היום ובלי כוונה הוציא עליך את העצבים? זה נראה לי הכי הגיוני... גם לי לפעמים זה קורה...או לחבר שלי...שיש לנו יום נאחס ולפעמים בלי כוונה אנחנו מוצאים אחד על השני את העצבים... את מוציאה עליו לפעמי את העצבים שלך?...אם כן...אז אולי הוא החליט גם?... אני הייתי מוציאה על חבר שלי את כל העצבים שלי...(נו בלי כוונה...אני פשוט בנאדם עצבני) ואז יום אחד הוא החליט להחזיר לי...רק כדי שאני יבין כמה זה מציק. תחכי למחר... אני בטוחה שהוא יתקשר אליך ויגיד סליחה שהתעצבן עליך. הרי לא עשית לו כלום ככה שלא נראה לי שהוא בקריז עליך. יהיה בסדר(= מקווה שיסתדר... סתם ריב טיפשי...()=

ט ר י ג ר

New member
היי...

תקשיבי..זה ממש עצוב לשמוע שיש בעיות עם החבר... אבל שתדעי אם אתם החזקתם מעמד כל כך יפה עד עכשיו ריב קטן ושטותי לא ישנה כלום. את יכולה ללכת אליו לדבר איתו להגיד לו שאת אוהבת אותו ושאת לא רצית להגיע לכזה מצב... אבל רק אל תגידי משהו כמו "תגיד הוצאת עליי את העצבים שלך?!.." כי הוא רק יתעצבן יותר... יהיה טוב.! כאן בשבילך..

למעלה