בעיה עם החבר =\

בעיה עם החבר =\

שנינו בי"ב, ואנחנו נמצאים כבר מעל שנה ביחד. בזמן האחרון אני מרגישה לא טוב... מן הרגשה כללית רעה כזאת בתוך תוכי (לא פיזית). אנחנו מוגדרים כחברים, אבל ממש לא מתנהגים כמו חברים. אנחנו רוב הזמן מבלים רק שנינו ביחד ואף פעם לא יצאנו עם חברים לבילויים משותפים. וכשאנחנו ביחד אז זה בדרך כלל נגיעות ונשיקות ושאר הדברים הפיזיים. כל פעם שאנחנו נפגשים אנחנו רק במיטה
אני מרגישה שאין לי אף אחד שימלא את הצרכים הרגשיים שלי... אני מרגישה בודדה. אפילו בחברת ה"חברים" שלי. אני לא מרגישה שאני שייכת לקבוצה... ככה שיוצא שרק איתו אפשר למלא את הצרכים הרגשיים שלי, אבל הוא לא שם בשבילי נראה לי. הוא אומר לי שהוא אוהב אותי ואני שותקת (בימים האחרונים). לפני כמה זמן הוא אמר לי שהוא אוהב אותי והתחיל לפרט את הסיבות, וכולם היו חיצוניות (עיניים יפות, גוף יפה...) ואתמול היה לנו איזה בילוי משותף של הרבה אנשים, התאפרתי קצת והתלבשתי ממש יפה, והרבה אנשים כל אחד בנפרד, בא ואמר לי שאני נראית מדהים. וגם הוא. והוא אמר שהוא גאה שיש לו אותי ושהוא אוהב אותי ושאני ממש יפה. אז בתור חברה הייתי מצפה מעצמי להגיד "תודה על המחמאה... ואני גם אוהבת אותך..." אבל אני סתם שתקתי וכל הזמן היו לי מחשבות כמו למה הוא אוהב אותי? רק בגלל הגוף שלי ובגלל איך שאני נראית? אממ... וכשאני נמצאת איתו באותה קבוצה של אנשים (נניח מסיבה שכבתית), הוא תמיד בוחר להיות עם הכיתה שלו ועם החברים שלו על פניי, ותמיד הוא אומר לי שהוא הולך לחברים שלו ובעצם רומז לזה שאני לא אלך איתו אלא אהייה עם החבר'ה מהכיתה שלי. אז בבקשה תעזרו לי, תגידו לי מה דעתכם על בחור: שנמצא איתי רק בגלל איך שאני נראית, רק בגלל שכשאנחנו באים אנחנו כל הזמן מתחבקים ומתנשקים... בחור, שמעדיף את החברים שלו על פניי. אני ממש עצובה ואני בוכה לפעמים לפני השינה ואפילו באמצע האוטובוס בכל פעם שאני נזכרת בו.

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo24.gif

תסלחי לי אם אני אשמע כמו פסיכולוג, אבל נראה לי שיש פה שתי בעיות:
"אני מרגישה שאין לי אף אחד שימלא את הצרכים הרגשיים שלי... אני מרגישה בודדה. אפילו בחברת ה"חברים" שלי. אני לא מרגישה שאני שייכת לקבוצה... ככה שיוצא שרק איתו אפשר למלא את הצרכים הרגשיים שלי" - יקירתי, את צריכה למצוא לך חברים חדשים. לא שאני אומר שאת צריכה לזרוק את החבורה הנוכחית, אלא להבין שאין לך מהם את התמיכה שאת זקוקה לה. את לא יכולה להישען על חבר שלך שייתן לך את כל התמיכה שאת צריכה, את צריכה חברות חדשות שיבינו אותך
בכל הבעיות שדיברת על החבר שלך, יש בעייה רצינית של חוסר תקשורת. את מחפשת X, הוא מחפש Y, ויש תאימות נמוכה מדיי בין הרצונות שלכם. את צריכה לתפוס אותו ערב אחד, להסביר לו מה מפריע לך. לשפוך את הלב. כי בנתיים הכאב רק גודל בך, ובשלב מסויים את תנטרי לו טינה על מה שהוא לא עשה או כן עשה ותזרקי אותו. בהנחה שאת לא מעוניינת בזה, אני ממליץ שתשבי לדבר איתו וגם תראי מה הוא חושב. שיהיה הרבה
ותעדכני אותנו

white star היקר. אתה מדהים! ../images/Emo47.gif

התגובה שלך נורא ריגשה אותי וקלעת בדיוק למה שאני מרגישה. העצות שלך מעולות ואני בהחלט אשתמש בהן. אתם פשוט בנאדם עם ראש על הכתפיים. כל הכבוד לך ותודה רבה רבה רבה!!.. עזרת מאוד!!
.

בעיה...

בעיה שאת מעלה דבר כזה אצל הפורום ואני לא יודע אם דיברת איתו על זה... מה שאני יודע שזה סימן שהקשר לא טוב... אני חושב שיש לך מועקה נפשית ממש גדולה אם את מרגישה ככה וחבל כי את בחורה ממש צעירה ונשמעת נחמדה.. אני מציע שתנסי קצת להירגע בכל זאת אתם בקשר הרבה זמן לא..?? תנסי לחשוב על זה קצת עם עצמך ולדבר איתו לדבר עם חברה טובה ותראי בסך הכל אני חושב שעם החבר שלך את צריכה להרגיש חיוך קטן בלב אחרת עם מי תרגישי את זה..?..?.. אבל תני לו סיכוי את מכירה אותו ולא אנחנו תנסי עוד קצת לעבוד על זה אל תתיאשי... תמיד תוכלי לעזוב.. קיצר בהצלחה..

../images/Emo140.gif.

אתמול בערב דיברנו על העניין וזה באמת עזר. הגענו למסקנה שאנחנו אוהבים כל כך ושבסך הכל הייתה אי הבנה... וחבל שאני סתם שומרת דברים בבטן וכעוסת עליו. כי איך אני יכולה לכעוס עליו אם הוא בכלל לא יודע שמה שהוא עשה פגע בי??... בקיצור, היום אני נוסעת אליו ונבלה ביחד את סוף השבוע הזה... ובאמת נתמקד יותר בקטע הרגשי בקשר
.

boon2

New member
מה לא בסדר בתמונה הזאת?

אני מאחל לך שתוכלו לתקן את המצב, ובעיקר את הרגשתך בסוף השבוע המצופה אבל נראה לי שאני חייב למשוך את תשומת ליבך לקיומה של בעיה שאולי רצינית יותר. היכן את בכל הסיפור הזה, היכן אישיותך, היכן יכולתך לתרום מאישיותך לקשר, האם הקשר בצורה שהוא בנוי מאפשר לך את זה? או האם יכולת התרגול של מצטמצמת ב"להתלבש יפה ולדפוק הופעה"? נראה לי שההרגשה שלך על חסר ריגשי איננה מצוצה מהאצבע, אלא מובנת בתוך הקשר (אולי אפילו הייתי אומר החד צדדי) שלכם. הוא בתפקיד סחבק החברתי הפופולרי ואת בתפקיד בובת הברבי המקושתת שמצייצת רק מילים נחמדות והאידיליה של "אנחנו אוהבים כל כך" היא כנראה בדימיון. מצטער אבל מתוך הסתכלות שיטחית אומנם וקריאת שלושת המסרים שלך, זה מה שנראה, אלא אם כן יש לך להוסיף דברים חשובים ועמוקים יותר כתשובה.

אני חושבת שאתה צודק, אממ..

תראה, אני בנאדם די סגור, הייתי אומרת. אני לא נשית מיידי ואני לא מתאפרת ולא עושה ציפורניים וכל הקונצים האלה. אבל זה די נכון שאני לא משתפת אנשים לא במחשבות שלי ולא ברגשות שלי. אני מאכזבת את עצמי :\ אני לא מנסה לתקשר עם אנשים ולא מרגישה שייכת לשום מקום. אין לי חברים טובים, לא כאלה שאפשר לסמוך עליהם במיוחד או שמתעניינים בי במיוחד, אני מרגישה בודדה כל כך. אין לי למי לפנות עם הייסורים שלי, כי הגעתי למסקנה שזה בכלל לא מעניין אף אחד. יש לי עם מי להיות סתם, לצחוקים, לריכולים, לצאת לסרט או למסיבה. אבל מישהו לחלוק איתו ידע, מחשבות, חוויות ורצונות פרטיים שלי? כבר אין. רק הוא. רק הבחר המדהים שלי. אבל גם זה לא תמיד... נממ.. כמו שנאמר בתגובה הראשונה - אסור לי להפיל על החבר את כל ה"עול" הזה - ולהניח שהוא ימלא לי את כל החסך הרגשי.

Zoharrr

New member
מתוקה

אני בקשר בדיוק כזה עכשיו.... הלוואי בינתיים דיי בסדר לי כי זה נורא טרי אין פה עדיין רגש משני הצדדים... אצלך זה יותר רציני אני חושבת שאת צכה הפסקה, זמן לעצמך. וחברים חדשים לי בניגוד אליך יש את התמיכה הזאת של החברים. קל לי יותר אבל אני מבינה אותך הייתי בדיוק ככה עד לא מזמן בההצלחה לך בובה

למעלה